- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Вегетарианство
Май точно това ми беше грешката,че не направих процеса "плавен"...просто един ден спрях месото и до там.Мислех си,че може би трябва да ям и някакви по специални храни,но явно няма такова нещо.Ще го спра отново постепенно и ще гледам да наблегна на плодовете и зеленчуците,пък ще видим какво ще станеБлагодаря за единствения смислен отговор в темата
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
http://www.viewsofia.com/article/291...t-vegetarianci няма защо да спориш с нас, но интересно ми е с кого от тях би спорил, че вегетарианството със сигурност е грешка(дори да приемем, че една част от информацията не е сигурна, но все пак тези неща можеш да ги намериш из целия интернет).
Към авторката - исках само да добавя, че е важно да включваш и бобови храни, ядки и зърнени храни. Храни се разнообразно, за да приемаш всякакви витамини и вещества. Но и аз не мисля, че е нужно да купуваш някакви скъпи храни, които са модерни и се водят "супер храни". Пожелавам ти много успех и да правиш всичко с желание![]()
вредиш на твоето си здраве и на твоите деца
най-вече на децата си
в природата има кръговрат в който участваме и ние когато умрем ставаме част от природата в която живеят и животните
не виждам нищо лошо да сме част от този кръговрат
но нали сме хора можем доброволно да си вредим
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.