.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Damia Виж мнението
    Аз не ям месо от вече повече от две години и съм ограничила максимално животинските продукти и трябва да ти кажа, че наистина трябва да ядеш много ама много плодове и зеленчуци. Просто няма как да стане иначе. Аз имах висок инсулин, хормонални проблеми и дефицит на желязо преди вегетарианството - вече ги нямам. Мисля, че в интернет наистина има добра информация от коя храна какво да си набавяш. Например май сусамовият тахан беше добър източник на калций. Пускай си често изследвания и просто обърни внимание на тялото си и кое ти се отразява най-добре. Може да направиш прехода плавен, за да нямаш проблеми отново.
    Май точно това ми беше грешката,че не направих процеса "плавен"...просто един ден спрях месото и до там.Мислех си,че може би трябва да ям и някакви по специални храни,но явно няма такова нещо.Ще го спра отново постепенно и ще гледам да наблегна на плодовете и зеленчуците,пък ще видим какво ще стане Благодаря за единствения смислен отговор в темата
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby Виж мнението
    Май точно това ми беше грешката,че не направих процеса "плавен"...просто един ден спрях месото и до там.Мислех си,че може би трябва да ям и някакви по специални храни,но явно няма такова нещо.Ще го спра отново постепенно и ще гледам да наблегна на плодовете и зеленчуците,пък ще видим какво ще стане Благодаря за единствения смислен отговор в темата
    след време ще видиш че грешиш ама ще е късно

и защо спираш месото?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    след време ще видиш че грешиш ама ще е късно

и защо спираш месото?
    http://www.viewsofia.com/article/291...t-vegetarianci няма защо да спориш с нас, но интересно ми е с кого от тях би спорил, че вегетарианството със сигурност е грешка(дори да приемем, че една част от информацията не е сигурна, но все пак тези неща можеш да ги намериш из целия интернет).
    Към авторката - исках само да добавя, че е важно да включваш и бобови храни, ядки и зърнени храни. Храни се разнообразно, за да приемаш всякакви витамини и вещества. Но и аз не мисля, че е нужно да купуваш някакви скъпи храни, които са модерни и се водят "супер храни". Пожелавам ти много успех и да правиш всичко с желание

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Damia Виж мнението
    http://www.viewsofia.com/article/291...t-vegetarianci няма защо да спориш с нас, но интересно ми е с кого от тях би спорил, че вегетарианството със сигурност е грешка(дори да приемем, че една част от информацията не е сигурна, но все пак тези неща можеш да ги намериш из целия интернет).
    Към авторката - исках само да добавя, че е важно да включваш и бобови храни, ядки и зърнени храни. Храни се разнообразно, за да приемаш всякакви витамини и вещества. Но и аз не мисля, че е нужно да купуваш някакви скъпи храни, които са модерни и се водят "супер храни". Пожелавам ти много успех и да правиш всичко с желание
    вредиш на твоето си здраве и на твоите деца

най-вече на децата си

в природата има кръговрат в който участваме и ние когато умрем ставаме част от природата в която живеят и животните

не виждам нищо лошо да сме част от този кръговрат

но нали сме хора можем доброволно да си вредим
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си