- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Вегетарианство
@Damia ... човеееееееек. Няма смисъл, да се опитваш да накараш хората, да спрат да са толкова вглъбени в себе си. Квото на тях им е удобно, тва е. Няма как да ги накараш да си променят начина на живот за по-добро. В това съм се убедила милион пъти, в краткото време от което не ям млечни продукти и месо. Месото си е наркомания, и хората не желаят да им се напомня ква е цената за тяхното плюскане, за това злобеят. Има хора чиито бог е коремът имsad but true. Хората са си с капаците, и изобщо не осъзнават какво се случва.... и не искат да осъзнаят. Само ми е жалко за животните, природата, която ще бъде унищожена... И жалко за нас, щото с нея и ние изчезваме....
Ебаси якото комбо - вегетарианска пропаганда на един потребител от два профила едновременно!
Respect bro!
Тя не се е сетила, че "вреди" на природата по същия начин със собствените си лайна!
Така е!
По тая логика въздухът също!
Той даже е лекувал пристрастените към въздух в специални камери!
Чадо, ти не се ли кланяш на същият бог и не му ли принасяш жертви всеки ден?! А?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.