Малко ще стане като да си говоря сама, но важен е кефа!
1. Как се казваш? М-Н
2. Как избра никнейма си? кефи ме филмчето и самата идея да избягаш от установения ред, да избереш сам съдбата и бъдещето си.
3. Кога е рожденият ти ден, коя зодия си? 23.06, Рак
4. От кой град си? Пазарджик
5. С кого живееш? със семейството си
6. Имаш ли братя или сестри? не
7. В какви отношения си с родителите си? с майка ми перфектни, от първо лице разбирам определението приятел за родител
8. Имаш ли гадже в момента? не
9. На колко години беше, когато за първи път
а) имаше гадже 14
б) се целува с език 16
в) прави секс? 17
10. Колко продължи най-дългата ти връзка? малко повече от година
11. А най-кратката? 3-4 седмици
12. Колко гаджета си имал/а? 3
13. Можеш ли да готвиш? Какво приготвяш най-добре? Основните неща, колкото да не остана гладна. Отдават ми се сладкишите.
14. Любимата ти храна? Пица, плодове, картофи и всичко, което има гъби.
15. Любимата ти напитка? Фреш от нар или портокал с лимон, сайдер и уиски.
16. Пушиш ли? Ако да - от колко време и какви цигари? Кога пробва цигара за първи път? Пуших за малко повече от година, спрях ги наскоро. На 17.
17. Пиеш ли алкохол? Какъв предпочиташ? Сайдер (ако го броите за алкохол), уиски и розе.
18. Пробвал/а ли си наркотици? Какви? не съм
19. Любимият ти цвят? зелен и син
20. Колекционираш ли нещо, какво? Магнити, обеци, капачки
21. Какво обичаш да правиш през свободното си време? Да бъда сред природата, да чета, да пея или да спортувам.
22. Любима книга/и? "Железният светилник" "Изкуплението Шоушенк" и книгите на Дан Браун.
23. Любими филми? Кръстникът, Белязаният, Усещане за жена, Изкуплението Шоушенк, Бъди до мен
24. Изброй няколко твои любими песни. Drake - Headlines, Marvins Room, Pop Style
Maroon 5 - She will be loved
U2 - One, Song For Someone, With or without you
Depeche Mode - Personal Jesus, Goodbye, One Caress
Rainbow -Can't let you go
и почти всички на Queen
25. Любими изпълнители и групи? Queen, Bryan Adams, Sting, Drake, Sia, Depeche Mode, U2
26. Предпочитани стилове музика? рок, рап, хаус
27. Най - симпатичните потребители от форума според теб са? tori, haritov, indistinct има и едни, които вече не се мяркат, може и да съм пропуснала някого.
28. Създаде ли приятелства тук? мисля, че да
29. Какъв е стилът ти на обличане? спортно-елегантен
30. Предпочитан модел обувки? най-удобни са ми кецовете, но напоследък купувам само токчета, обстоятелствата го налагат. :/
31. Какво обичаш да правиш през уикендите? да излизам навън с гилдията
32. На колко години започна първата си работа? 17
33. Работиш ли в момента или учиш? Какво? завършвам гимназия, ще работя през лятото (надявам се)
34. Печелил/а ли си някога от тотото или лотарията? да
35. Любимият ти сезон? всеки си има своя чар, пролетта е вдъхновяваща, лятото е времето за приключения, есента е красива, а зимата романтична.
36. Колко души можеш да наречеш твои най-добри приятели? 1
37. Влюбен/а ли си в момента? освен в себе си, не.
38. Любими спортове? футбол, тенис на маса, волейбол, плуване, художествена гимнастика, спортни танци
39. Фен ли си на някой футболен отбор? Кой? Лудогорец, Барселона
40. Любима марка кола? Тойота, Хюндай, Мазерати, Бугати
41. Шофираш ли? експерт съм в управляването на колички за пазаруване.
42. Посещаваш ли някакви часове по спорт, танци или музика? Какви? В момента не, но ще започвам.
43. Пътувал/а ли си извън страната? Къде? Гърция и Турция.
44. Морето или планината предпочиташ? планината
45. Носиш ли очила или лещи? не
46. Носил/а ли си някога скоби или брекети? скоби
47. Кино или театър предпочиташ? театър
48. Най-трудният момент в живота ти? когато почина мой близък
49. Най-хубавият момент в живота ти? най-хубавите ми моменти бяха с него
50. Най-екстремното ти преживяване? когато бягахме от едно стадо.
51. Най-конфузната ти ситуация? когато трябваше да се запозная с майка му
52. Говориш ли чужди езици? Кои? Английски, френски и малко руски
53. Посочи чертите от характера си, които най-много харесваш. директността ми, чувството за хумор, лидерството и фактът, че предразполагам хората да ми се доверят.
54. А сега тези, които не харесваш (ако има такива). чувствителността и липсата на самообладание в някои случаи
55. Ако имаше възможност, какво би променил/а в характера си? бих искала да не съм чак толкова емоционална и да не ровя в миналото
56. А във външния вид? не бих променила нищо
57. Какви са целите ти в живота? в момента университет и подходящ човек до мен
58. Мечтана дестинация? Италия, Дубай, Холандия
59. Смяташ ли да се омъжиш/ожениш някой ден? да
60. Смяташ ли да имаш деца? разбира се
61. Нещо, в което си много добър/а? организацията, според останалите и пеенето
62. Нещо, което не ти се отдава? рисуването
63. Религиозен/а ли си и каква религия изповядваш? християнка съм, но не съм особено религиозна.
64. Какво искаш да промениш в живота си? доволна съм от всичко, бих искала само да пътувам повече.
65. Имал/а ли си някога проблеми с полицията? Арестували ли са те някога? не
66. Най-готиният концерт, на който си присъствал/а някога? предстои това лято
67. Ако можеше да избираш, къде щеше да живееш? България, но по-развита и с друга политика
68. Смяташ ли да останеш в България? Защо? да, обичам страната си, пък и не си представям да зарежа живота си тук.
69. Била ли си някога близо до смъртта? може да се каже
70. Изневерявал/а ли си някога? А на теб изневерявали ли са ти? поне не съм разбрала.
71. Интересуваш ли се от политика? гледам да съм в час с основните неща, но не се задълбочавам.
72. За какво мечтаеш? за пътешествия и спокоен и щастлив живот.
73. Чувствителен/а ли си? оо, да.
74. Какво правиш най-често в Петък вечер? относително е, или съм на дивана вкъщи, или на някое от диванчетата в бара.
75. Лесно ли взимаш решения? старая се
76. Можеш ли да се наречеш лидер? определено
77. Известна личност, с която би спал/а? Дрейк, Крисчън Грей, Том Хидълстън.
78. Носиш ли бижута? Какви? колието, пръстена и гривната са задължителни, най-често нося само по една обеца.
79. Имаш ли си талисман? Какъв? висулката на колието ми
80. Имаш ли татуировки? Къде? На колко години беше, когато си направи първата? трябваше да си правя този месец, но не останаха време и пари.
81. Имаш ли пиърсинги и къде? три на ушите, очаква ни четвърти.
82. Любимият ти празник? рождения ми ден, Коледа, Нова година и Петък.
83. Най-романтичният жест, който си правил/а? А който са правили за теб? и до ден днешен смятам, че няма по-романтично нещо от неочакваната храна. #soromantic е айде, ще споменем и уикенда в планината.
84. Любимо място в България? някъде из баирите далече от цивилизацията
85. Какво обичаш да правиш, когато времето е дъждовно? тогава се вдъхновявам да уча, иначе обичам да чета или да гледам филми сгушена на дивана.
86. Най-добрият начин за празнуване според теб е? С приятели, пиене и силна музика
87. За или против еднополовите бракове? твърдо за.
88. Любими цитати? A life lived for art is never a life wasted / I don't wanna die, but sometimes wish I'd never been born at all и още много други, които са по-дълги и не ми се пишат. :д
89. Би ли си направил/а татуировка с нечие име? Чие? никога.
90. Най-лошото нещо, което си правил/а някога? един компрометиращ видеоклип.
91. Кога за последно каза на някого, че го обичаш? На кого? тези дни беше, на бангалото.
92. Често ли лъжеш? не, избягвам да лъжа, случва се понякога да премълча нещо дребно.
93. Има ли човек, който знае най-големите ти тайни? има, тайните, които сме разменили, поддържат отношенията ни.
94. Би ли убил/а човек, за да спасиш себе си, или някого, когото обичаш? разбира се
95. Би ли умрял/а вместо някой друг? абсолютно
96. Какво ще направиш със 7 милиона лева? автопарк и къща сред природата, останалото за благотворителност.
97. Участвал/а ли си някога в протест? случвало се е два пъти да се намъкна в протестиращата група, понеже оттам ми е бил пътя, при втория случай даже не разбрах за какво протестираме.
98. Нещо, в което смяташ, че си номер 1? приготвянето на бяло фрапе, и организирането на събития в малък мащаб
99. Какво мислиш за мен? че си голямо бангало, но е добре да продължаваш в същия дух! #kogatosidavashmneniezasebesi
100. Песен, цитат, снимка или каквото си пожелаеш. https://www.youtube.com/watch?v=zUz9OBIuFrs не слушам сръбско!
Благодаря за отделеното време да отговориш на въпросите! Мерси и ти