.

Виж резултатите на анкетата: русофил или русофоб?

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • русофил

7 46,67%
  • русофоб

7 46,67%
  • все ми е тая за политиката

1 6,67%
Отговор в тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 217
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

русофилско влияние

аз самия като русофил виждам че хората започват да имат все по и все по русофилски поглед над нещата

забелязвам че сега и политиците го виждат и се пробват да яхнат вълната уж излизат че подкрепят русия

интересно какво е съотношението и във форума

и също така смятате ли че отново сме на грешната страна?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

дори старите български турци са за Русия и искат Русия да дойде тук.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    дори старите български турци са за Русия и искат Русия да дойде тук.
    зависи как по принцип руснаците като пътуват в чужбина карат танк

шегата настрана мисля че много преебани с нашите немски съюзници
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

германицте сега са едни плюнки, нищо не определят. Какво като са икономически развити? Една Турция диктува цяла Европа с тези имигранти. Докато не разберат всички българи, че тези на Запад не жеалят нашето развитие и в тази система няма да избутаме повече, няма се оправим.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    интересно какво е съотношението и във форума
    На мен пък ми е интересно, има ли поне един българофил във форума !
    и също така смятате ли че отново сме на грешната страна?
    Който и отговор от тая анкета да се избере, все ще сме на грешната страна !

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    На мен пък ми е интересно, има ли поне един българофил във форума !
    Който и отговор от тая анкета да се избере, все ще сме на грешната страна !
    не мисля

не мисля
    в момента излиза прав, защото сме в такава ситуация, че ако сега решим да се цепим, първо ще ни унищожат. Нашата национална сигурност е в чужди ръце от много време.

Град
    системата дегоба
    в момента излиза прав, защото сме в такава ситуация, че ако сега решим да се цепим, първо ще ни унищожат. Нашата национална сигурност е в чужди ръце от много време.
    ами ако останем?

ами ако останем?
    и в двата случая умираме..

освен, ако не стане нещо световно..

приказки от рода, че ние сами може да направим нещо са за аматьори.

няма 1 към 1 равно мнение

Град
    системата дегоба
    и в двата случая умираме..

освен, ако не стане нещо световно..

приказки от рода, че ние сами може да направим нещо са за аматьори.

няма 1 към 1 равно мнение
    каквото и да стане никой няма да ни даде дял от нещо си

или да тръгне да ни спасява

като виждам как нашите съюзници спасяват други държави сме умрели тотално

не ни трябва да ни дават...

трябват ни условия в които сами или с малко помощ да произвеждаме материални блага, които да можем да ги продаваме, а печалбите да се разпределят по-равномерно в населението. Това може да стане с по-силно централизирано управление, а не частния сектор да управлява държавата.

И аз съм забелязал в последно време, че много хора имат русофилски поглед, отколкото преди няколко години, когато Путин превзе Крим. Забелязал съм и пропаганда! Много хора започнаха да шерват статии от този пропаганден сайт http://bultimes.com/. Също така постоянно във vbox7 за избор на редактора се избират клипчета от канала ruptly, който се финансира от Руското правителство! И все пак, не съм чул някой да се похвали, че е емигрирал в Руския Всички бягат в Америка или Западна Европа.

Цитирай Първоначално написано от SprayPaint Виж мнението
    И аз съм забелязал в последно време, че много хора имат русофилски поглед, отколкото преди няколко години, когато Путин превзе Крим. Забелязал съм и пропаганда! Много хора започнаха да шерват статии от този пропаганден сайт http://bultimes.com/. Също така постоянно във vbox7 за избор на редактора се избират клипчета от канала ruptly, който се финансира от Руското правителство! И все пак, не съм чул някой да се похвали, че е емигрирал в Руския Всички бягат в Америка или Западна Европа.
    Точно тази Америка държи световните информационни технологии и повечето медии. Управляваме се от слуги на Америка, не на Русия. В ЕС и НАТО сме, не сме в Евразийския съюз. В Западна Европа стандартът им е по-висок, за сметка на рухналия СССР и ние.

Супер фен
    трябват ни условия в които сами или с малко помощ да произвеждаме материални блага, които да можем да ги продаваме, а печалбите да се разпределят по-равномерно в населението. Това може да стане с по-силно централизирано управление, а не частния сектор да управлява държавата.
    :rofl: и кво - да ви дишам аз помиите от заводите, че да мастурбирате над идеята, че в България се произвеждат буркани за капачки ахуахах

Аве пич, ти сещаш ли се, че в моментът, в който влезем под чадъра на Русия, абсолютно всички западни компании ще се изнесат или ще бъдат изгонени, както стана в Русия.

И тия от нас, които могат, директно си хващат автобусчето или самолетчето и ви гледаме после как измирате от глад, 'щото ще останете само озлобените безработни и пенсионерите.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Аве пич, ти сещаш ли се, че в моментът, в който влезем под чадъра на Русия, абсолютно всички западни компании ще се изнесат или ще бъдат изгонени, както стана в Русия.
    задръстен олигофрен, преди 89-та България беше най-големия производител на мото/електро кари, произвеждахме компютри, едни от трите държави, които произвеждаха компютри бяхме плюс най-голям производител на дигитални носители
    бяхме на нивото, на което сега е Южна Корея в технологиите

Град
    системата дегоба
    :rofl: и кво - да ви дишам аз помиите от заводите, че да мастурбирате над идеята, че в България се произвеждат буркани за капачки ахуахах

И тия от нас, които могат, директно си хващат автобусчето или самолетчето и ви гледаме после как измирате от глад, 'щото ще останете само озлобените безработни и пенсионерите.
    изброй ми заводите в България

за какво са ми западни компании?
    да ни изкупуват стоките и после да ни ги внасят на двойни цени ли?

искаш ли да ти дам и пример? имам избор

ако си мислиш че някакъв офис значи нещо лъжеш се

и до колкото помня нито германците нито италианците нито японците не напуснаха страните си когато умираха от глад и нямаха домове

заради такива дето мислят като тебе сме така

духът на българина е убит няма желание за борба само знае да бяга

по-добре си замълчи
    Последно редактирано от haritov : 05-11-2016 на 21:19

Град
    системата дегоба
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...2f&oe=57A7C99A

ето ви и генерал по западен образец

забелязвате ли защо се излага като кифладжия?

Супер фен
    заради такива като мене ?

Ама те такива като мен искат да покажат и на руснаците с изгнилите им олигарси, и на американците с чифутските им банкери по един среден пръст.

Ама такива като мене ако вземат да застъпват някаква политическа позиция в интерес на собствената си държава, петата колона (т.е. 'русофилите' ама аз ви смятам просто за фашизоиди 'щото вас т'ва ви привлича в Русия) не пропуска възможност да се възползва от хаоса и вместо в проводник на реформи и прогрес се превръщаме в полезни идиоти за рубладжийската измет, която само чака да се настани във властта.
    Справка - изритването на бойко и последвалото.

След като се е видяло, че няма да живея в България на българите, нека е България на американците. При всичките му недостатъци е безкрайно по-добре от живот във фашизоидна олигархична помийна яма, каквито са всичките държави, приближени на Кремъл.

И нз за какво бягане и какъв дух говориш ? Аз ако бях 'избягал', щях да избягам от такива като теб, не от мизерията в страната. Те германците и японците затова са си оправили държавите - 'щото не им се е налагало помежду си да се дъвчат, а тук е така още от преди освобождението.

за какво са ми западни компании?
    За нищо не са ти. Направи нещо по въпроса тогава. Ама ти не искаш компании и да се насърчава българското население на предприемчивост и създаване на икономически връзки със западна европа, а искаш да дойдат пияндурниците тук да си натикат заводите за лайна, с които да ни тровят, и после да изкупуват за стотинки и да препродават на западна Европа, както са го правили преди 90та.

Ебем ви и в заводите.

задръстен олигофрен, преди 89-та България беше най-големия производител на мото/електро кари, произвеждахме компютри, едни от трите държави, които произвеждаха компютри бяхме плюс най-голям производител на дигитални носители
    бяхме на нивото, на което сега е Южна Корея в технологиите
    Да да компютри сме произвеждали, ще имаш да вземаш ... Оня ден климатика ги дрънкаше тия врели некипели и се изяснихме, че са се сглобявали тук компютри със западни компоненти.

Южнокорейците произвеждат процесори, не си ги купуват от САЩ.

Град
    системата дегоба
    заради такива като мене ?

Ама те такива като мен искат да покажат и на руснаците с изгнилите им олигарси, и на американците с чифутските им банкери по един среден пръст.

Ама такива като мене ако вземат да застъпват някаква политическа позиция в интерес на собствената си държава, петата колона (т.е. 'русофилите' ама аз ви смятам просто за фашизоиди 'щото вас т'ва ви привлича в Русия) не пропуска възможност да се възползва от хаоса и вместо в проводник на реформи и прогрес се превръщаме в полезни идиоти за рубладжийската измет, която само чака да се настани във властта.
    Справка - изритването на бойко и последвалото.

След като се е видяло, че няма да живея в България на българите, нека е България на американците. При всичките му недостатъци е безкрайно по-добре от живот във фашизоидна олигархична помийна яма, каквито са всичките държави, приближени на Кремъл.

И нз за какво бягане и какъв дух говориш ? Аз ако бях 'избягал', щях да избягам от такива като теб, не от мизерията в страната. Те германците и японците затова са си оправили държавите - 'щото не им се е налагало помежду си да се дъвчат, а тук е така още от преди освобождението.

За нищо не са ти. Направи нещо по въпроса тогава. Ама ти не искаш компании и да се насърчава българското население на предприемчивост и създаване на икономически връзки със западна европа, а искаш да дойдат пияндурниците тук да си натикат заводите за лайна, с които да ни тровят, и после да изкупуват за стотинки и да препродават на западна Европа, както са го правили преди 90та.

Ебем ви и в заводите.

Да да компютри сме произвеждали, ще имаш да вземаш ... Оня ден климатика ги дрънкаше тия врели некипели и се изяснихме, че са се сглобявали тук компютри със западни компоненти.

Южнокорейците произвеждат процесори, не си ги купуват от САЩ.

в момента описа сегашното ни положение не какво ще стане

явно не си запознат но руснаците се пребориха с олигархията и всичко отиде в ръцете на държавата

и с американците вече знам как ще вървим като нашия генерал

дясна ръка десен крак

Супер фен
    явно не си запознат но руснаците се пребориха с олигархията и всичко отиде в ръцете на държавата
    т.е. 'русофилите' ама аз ви смятам просто за фашизоиди 'щото вас т'ва ви привлича в Русия
    Кво да коментирам изобщо

Град
    системата дегоба
    Кво да коментирам изобщо
    викаш да си оставим олигархията намира нека си ни управлява

Супер фен
    Фашистките правителства забраняват и потискат критиката и опозицията към себе си и към фашисткото движение.[23] Те са противници на класовия конфликт и обвиняват капиталистическите либерални демокрации в създаването на такива конфликти, а комунистите – в експлоатирането им.

Фашистите отхвърлят индивидуализма и личния интерес в ненамесата в частни инициативи от страна на капиталистическите правителства.

Много фашистки лидери са твърдели, че подкрепят „Третия път“ в икономическата политика, който, вярвали те, е по-добър както от буйния индивидуализъм на неограничения капитализъм, така и от суровия контрол на държавния социализъм.[26][27]

Това можело да се постигне с форма на правителствен контрол над браншовете и работническата класа (наричана „корпоративна държава“ от Мусолини).[28] Някои наричат това корпоратизъм[29], докато други не използват този термин за описание на фашистката икономическа система.[30]

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4...B7%D1%8A%D0%BC

да не кажеш после, че Путин не е фашист, Русия не е фашистка държава и вие не симпатизирате на фашизма.

Сам си го написа в предния си пост. Аз просто ти вадя дефиниция за думичката

Град
    системата дегоба
    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4...B7%D1%8A%D0%BC

да не кажеш после, че Путин не е фашист, Русия не е фашистка държава и вие не симпатизирате на фашизма.

Сам си го написа в предния си пост. Аз просто ти вадя дефиниция за думичката
    ще ти дам един фашизъм

ти подкрепяш ли олигархията?

някой да може нещо а ти да не можеш?

подкрепяш ли да не сме всички равни?
    Последно редактирано от haritov : 05-11-2016 на 21:53

Супер фен
    Не, не подкрепям 'олигархията'. Нито фашизма.

Свободния пазар подкрепям и работещата съдебна система.

Свободния пазар прехвърли цялата власт в ръцете на олигарсите, срещу които държавата е безсилна. Щото дори да те изберат с пълно множество на парламентарните избори, ти ще си никой. Нищо няма да можеш да направиш, освен да събираш парички от данъците на бедните хора. И всичко по пазарни цени. Такива каквито ги определят търсенето и предлагането. И единствения ти избор е да имаш свои хора в частния бизнес. Което автоматично означава, че на власт ще вкараш само олигарси. Толкова ли не разбираш?!

А освен комоютри, сме произвеждали и ракетни двигатели, космически уреди. И всичкото от български специалисти, които са се развивали в български университети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си