- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- русофилско влияние
русофил
русофоб
все ми е тая за политиката
аз самия като русофил виждам че хората започват да имат все по и все по русофилски поглед над нещата
забелязвам че сега и политиците го виждат и се пробват да яхнат вълната уж излизат че подкрепят русия
интересно какво е съотношението и във форума
и също така смятате ли че отново сме на грешната страна?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
дори старите български турци са за Русия и искат Русия да дойде тук.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
германицте сега са едни плюнки, нищо не определят. Какво като са икономически развити? Една Турция диктува цяла Европа с тези имигранти. Докато не разберат всички българи, че тези на Запад не жеалят нашето развитие и в тази система няма да избутаме повече, няма се оправим.
не ни трябва да ни дават...
трябват ни условия в които сами или с малко помощ да произвеждаме материални блага, които да можем да ги продаваме, а печалбите да се разпределят по-равномерно в населението. Това може да стане с по-силно централизирано управление, а не частния сектор да управлява държавата.
И аз съм забелязал в последно време, че много хора имат русофилски поглед, отколкото преди няколко години, когато Путин превзе Крим. Забелязал съм и пропаганда!Много хора започнаха да шерват статии от този пропаганден сайт http://bultimes.com/. Също така постоянно във vbox7 за избор на редактора се избират клипчета от канала ruptly, който се финансира от Руското правителство! И все пак, не съм чул някой да се похвали, че е емигрирал в Руския
Всички бягат в Америка или Западна Европа.
:rofl: и кво - да ви дишам аз помиите от заводите, че да мастурбирате над идеята, че в България се произвеждат буркани за капачки ахуахахтрябват ни условия в които сами или с малко помощ да произвеждаме материални блага, които да можем да ги продаваме, а печалбите да се разпределят по-равномерно в населението. Това може да стане с по-силно централизирано управление, а не частния сектор да управлява държавата.
Аве пич, ти сещаш ли се, че в моментът, в който влезем под чадъра на Русия, абсолютно всички западни компании ще се изнесат или ще бъдат изгонени, както стана в Русия.
И тия от нас, които могат, директно си хващат автобусчето или самолетчето и ви гледаме после как измирате от глад, 'щото ще останете само озлобените безработни и пенсионерите.
задръстен олигофрен, преди 89-та България беше най-големия производител на мото/електро кари, произвеждахме компютри, едни от трите държави, които произвеждаха компютри бяхме плюс най-голям производител на дигитални носители
бяхме на нивото, на което сега е Южна Корея в технологиите
изброй ми заводите в България
за какво са ми западни компании?
да ни изкупуват стоките и после да ни ги внасят на двойни цени ли?
искаш ли да ти дам и пример? имам избор
ако си мислиш че някакъв офис значи нещо лъжеш се
и до колкото помня нито германците нито италианците нито японците не напуснаха страните си когато умираха от глад и нямаха домове
заради такива дето мислят като тебе сме така
духът на българина е убит няма желание за борба само знае да бяга
по-добре си замълчи
Последно редактирано от haritov : 05-11-2016 на 21:19
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...2f&oe=57A7C99A
ето ви и генерал по западен образец
забелязвате ли защо се излага като кифладжия?
заради такива като мене ?
Ама те такива като мен искат да покажат и на руснаците с изгнилите им олигарси, и на американците с чифутските им банкери по един среден пръст.
Ама такива като мене ако вземат да застъпват някаква политическа позиция в интерес на собствената си държава, петата колона (т.е. 'русофилите' ама аз ви смятам просто за фашизоиди 'щото вас т'ва ви привлича в Русия) не пропуска възможност да се възползва от хаоса и вместо в проводник на реформи и прогрес се превръщаме в полезни идиоти за рубладжийската измет, която само чака да се настани във властта.
Справка - изритването на бойко и последвалото.
След като се е видяло, че няма да живея в България на българите, нека е България на американците. При всичките му недостатъци е безкрайно по-добре от живот във фашизоидна олигархична помийна яма, каквито са всичките държави, приближени на Кремъл.
И нз за какво бягане и какъв дух говориш ? Аз ако бях 'избягал', щях да избягам от такива като теб, не от мизерията в страната. Те германците и японците затова са си оправили държавите - 'щото не им се е налагало помежду си да се дъвчат, а тук е така още от преди освобождението.
За нищо не са ти. Направи нещо по въпроса тогава. Ама ти не искаш компании и да се насърчава българското население на предприемчивост и създаване на икономически връзки със западна европа, а искаш да дойдат пияндурниците тук да си натикат заводите за лайна, с които да ни тровят, и после да изкупуват за стотинки и да препродават на западна Европа, както са го правили преди 90та.за какво са ми западни компании?
Ебем ви и в заводите.
Да да компютри сме произвеждали, ще имаш да вземаш ... Оня ден климатика ги дрънкаше тия врели некипели и се изяснихме, че са се сглобявали тук компютри със западни компоненти.задръстен олигофрен, преди 89-та България беше най-големия производител на мото/електро кари, произвеждахме компютри, едни от трите държави, които произвеждаха компютри бяхме плюс най-голям производител на дигитални носители
бяхме на нивото, на което сега е Южна Корея в технологиите
Южнокорейците произвеждат процесори, не си ги купуват от САЩ.
явно не си запознат но руснаците се пребориха с олигархията и всичко отиде в ръцете на държаватаКво да коментирам изобщот.е. 'русофилите' ама аз ви смятам просто за фашизоиди 'щото вас т'ва ви привлича в Русия
Фашистките правителства забраняват и потискат критиката и опозицията към себе си и към фашисткото движение.[23] Те са противници на класовия конфликт и обвиняват капиталистическите либерални демокрации в създаването на такива конфликти, а комунистите – в експлоатирането им.
Фашистите отхвърлят индивидуализма и личния интерес в ненамесата в частни инициативи от страна на капиталистическите правителства.
Много фашистки лидери са твърдели, че подкрепят „Третия път“ в икономическата политика, който, вярвали те, е по-добър както от буйния индивидуализъм на неограничения капитализъм, така и от суровия контрол на държавния социализъм.[26][27]
Това можело да се постигне с форма на правителствен контрол над браншовете и работническата класа (наричана „корпоративна държава“ от Мусолини).[28] Някои наричат това корпоратизъм[29], докато други не използват този термин за описание на фашистката икономическа система.[30]
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4...B7%D1%8A%D0%BC
да не кажеш после, че Путин не е фашист, Русия не е фашистка държава и вие не симпатизирате на фашизма.
Сам си го написа в предния си пост. Аз просто ти вадя дефиниция за думичката
Последно редактирано от haritov : 05-11-2016 на 21:53
Не, не подкрепям 'олигархията'. Нито фашизма.
Свободния пазар подкрепям и работещата съдебна система.
Свободния пазар прехвърли цялата власт в ръцете на олигарсите, срещу които държавата е безсилна. Щото дори да те изберат с пълно множество на парламентарните избори, ти ще си никой. Нищо няма да можеш да направиш, освен да събираш парички от данъците на бедните хора. И всичко по пазарни цени. Такива каквито ги определят търсенето и предлагането. И единствения ти избор е да имаш свои хора в частния бизнес. Което автоматично означава, че на власт ще вкараш само олигарси. Толкова ли не разбираш?!
А освен комоютри, сме произвеждали и ракетни двигатели, космически уреди. И всичкото от български специалисти, които са се развивали в български университети.