- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- русофилско влияние
русофил
русофоб
все ми е тая за политиката
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Нека почнем да видим докъде ще я докараме ! Доколкото си спомням, бях мернал, нещо че имаш оръжие. Аз мога да си обзаложа колата, че имаш някоя руска простотия някой Макаров !
Ако нямаш макаров, значи излизаш най лицемерното прасе тука ! Интересно ми е, така както хвалиш русия, ти колко пъти си бил там, колко роднини имаш оттам, и най важното колко руски вещи имаш. Лада ли караш или бмв? Компютъра ти руски ли е? Дрехите ти руски ли са? Мълчи си да не те навра в кучи гъз. Спазвай си добрия тон и недей да обиждаш който не трябва, поне не и него, понеже ще се излее всичката ми помия и агресията от гъза ми към устата ти, разбра ли КРЕКЕН СУХЛЕС С ПОДРИСКАНА НАКАТКА ?
Значи как СТАВА ТАКА ИДВАТЕ В ТЕМИТЕ и обвинявате мен , че аз съм бил вулгарно псе ? Като същите тези, които ме обвиняват мен, те започнаха с обидите към темплара!!!!!! Аз не съм видял той НЯКОЙ ДА Е ОБИДИЛ пряко или непряко?!?!?!?
Значи много е лесно да се правим на отворени пред културни хора нали така ? Нека си обменим обиди с тези, които първи почнаха нападките към него !!! Аз съм селяк за мен не е проблем ! Темата е пълна с 15 фурнаджииски лопати, които реват, че аз съм бил говедо, а същите тея помяри отиват и обиждат Темплара. Тва няма да го търпя !!!
Говорете си нормално и си спорете , обаче когато не ви утърва , недейте да го обръщате на батка!!!
Млъкни ма
За кво избяга в България от Русия? Българския народ винаги ще е с братска дружба с руския, а такива дето ходят при врага да се предават нищо не правят!
Първо не съм избягал балък, тук ми е работата !
Второ тук си има много преимущество пред това да си там ! Там не можеш да си развиваш бизнеса спокойно , ако някой "те хареса" си дотам !
И така като гледам български знам по добре от теб , Клекачке !!!
Изгонили са те щото там не търпят пумяри. И тук скоро ще бъде така!
ае тихо.
Никой не ме е изгонил патарляк !
Изгони ме всъщност само.... Само майка ти ! Изгони ме от спалнята защото я нараних вагинално, получи протъркване на катеричето, в долната част, от много търкане и тласък.
оправдания не ми се слушат
В профила ти пише че си момиче, обаче по начин на изразяване си сто процентов прангел !
Профилът ми е да се гавря с тез, дето много искат да знаят..
Аз за тебе не искам да знам нищо, и никога не съм искал ! Гаврата е истинска когато зад монитора стои реален човек, като при мен например ! Иначе ако не си потвърден потребител , си просто смешник като село_
Затва ти предлагам да прекратиш умопомрачителните ти смрадливи коментари
Като искаш реалност ходи на русофобски митинги. Тук и в другите форуми се акцентира върху смисълът и темите, не върху личната изява. За това и не се засягам.
Виж сега аз не мразя по нация, това го могат само най простите капандури !
Също така не мразя и идеологии и прочее. Нека всеки си практикува каквото иска, само ДА НЕ ГО НАЛАГА НА ОСТАНАЛИТЕ, НА КОИТО НЕ ИМ ДОПАДА.![]()
На мининги да ходят поддръжниците на ДПС, бсп, атака и другите олигофрени.
Освобождавам ви темата , и мисля, че се разбрахме за Темплара, нали така !
Ще следя от време на време и ако има пак атака, ще има проблем !
Айде , жив и здрав , ръждясал корабен шланг !
В наложена идеология живеем и сега. Няма как да избягаш от система. По- добре да има контрол, а не свободия, в която всеки прави каквото си иска.
Искам контрола да е като във Фавелата на Бразилия или като в южните щати на САЩ, обаче не си налагам мнението, не искам да принудя всички останали. По скоро бих отишъл да живея с хора в подобна среда отколкото да го превърна на диктатура ! Ако говорим за Путин, това си е една модерна диктатура. Сега не знам дали си наясно, обаче там не могат да си купят Милка или нутела даже. Нямат оборудване медицинско, всичко им е порязано. Имах повиквателна да съм си обновил някакви документи уж ! Нали се сещаш ако се бях върнал, можеше да не успея да изляза обратно после !
Не могат да си купят, за да запазят собствения си пазар. Тук ни заливат, ние им плащаме, парите излизат и не се връщат в икономиката ни, а местното ни производство е елиминирано. Сега сме само консуматори, медицината ни не струва, младите доктори напускат, както всички студенти в глупавите ни университети. Били сме 9 милиона и половина, сега сме 7 като половинатя деградирали, а циганите имат най-много права и свободи. С една дума- изчезваме. Аз пък бих наложил.
Няма как да имаме местно производство при положение, че сме глупави като руснаците. Там също няма местно производство. Нито пък е имало през СССР. Виж например Унгарците също са живяли в комунизъм, както и Словенците, обаче какво произвеждат!!! Всички електроуреди немски се правят в Унгария, Словения пък правят ауспусите Акрапович, които са с най високото качество в света! Румънците имат Дачия, имат марки като bachmann с много високо качество, емаг затова се наложи в България защото имат не-балканска политика! Евала! Хърватите правят HS и пазарът на САЩ е преобладаващ с хърватска продукция, сигурно не си чувал какво е това дори! Поляците са майстори на сладката! Всичко сладко излиза оттам, от Германия и от Италия. Чехите имат много могъща автоиндустрия, военна индустрия и изнасят в цял свят оръжия. Да не забравяме и бирата имВсички тези държави са били комунистически обаче виж как са се развили! Това е защото не страдат от ефекта на дънинг крюгер както например ти и останалите ти български дружки страдате !
Има и изключения , но тези хора са навън далеч ! Или не комуникират с глупаци !
Последно редактирано от MalePan7her : 05-13-2016 на 08:28
Страните от централна Европа, ако успяват поне малло да се доближават до условията на Запад, тоест да бъдат успешно привързани, то тези на Изток и ние служим само като покрайнина между двата полюса и първи изгаряме, не сме им нужни на Американците, освен за влияние срещу Русия. Тяхния модел, който ни пробутват е такъв, че след 50 години тук няма да има жив българин. Не така стоеше, когато бяхме с Русия. Имахме цяла индустрия и селско стопанство. Примерите вече съм ги изброявал. Географски също сме по-близо. По манталитет също. По култура също.
Нека позная - България на три морета хахах. Много успешен модел няма що. Затва им се разпадна комунизма. И затова нямаха и все още нямат средна класа. И ние нямаме. И затова ни избиха интелектуалците по лагерите и останаха такива като теб, на които единственото умение е да пише във форума тъпотии проруски. Ако тук стане хибридна война, и ти дадат руска пушка, ще се наакаш в гащите.
макаров нямам все още
иначе имам бердан 2,крнка и една шашка която владея до съвършенство смит и уесъна не го броя макар че е бил на руска служба и една руска офицерска сабя
освен това съм кубански казак (джигит,фланкировач,пласту }
пускал съм и снимка в униформа поразрови се ще я намериш
иначе каква кола караш?
Последно редактирано от haritov : 05-13-2016 на 18:15
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.