.

Виж резултатите на анкетата: русофил или русофоб?

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • русофил

7 46,67%
  • русофоб

7 46,67%
  • все ми е тая за политиката

1 6,67%
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 217
    Голям фен Аватара на MalePan7her
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    макаров нямам все още
    иначе имам бердан 2,крнка и една шашка която владея до съвършенство смит и уесъна не го броя макар че е бил на руска служба и една руска офицерска сабя
    освен това съм кубански казак (джигит,фланкировач,пласту }

пускал съм и снимка в униформа поразрови се ще я намериш

иначе каква кола караш?
    Аз си предпочитам Хеклера, ти си дръж руските атрибути, които нямат стойност никъде по света.

Не ме впечатлява униформата ти, и не ми се занимава да ти търся снимки защото не съм мега фагот.

Имал съм подред на закупуване Волво, БМВ, Мерцедес, Субару, Опел, Хюндай, Мерцедес, БМВ, БМВ. Карал съм и още куп други западни марки, които не са били мои.

Не бих си причинил травмата, физическа и психическа да се кача на руска кола. Камо ли да си купя такъв бълвоч. Що не вземеш тази шашка и да си я забиеш в гъза, защото в днешно време има тактически ножове, като с голямо удоволствие бих прокарал едно такова острие между ребрата ти.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Аз си предпочитам Хеклера, ти си дръж руските атрибути, които нямат стойност никъде по света.

Не ме впечатлява униформата ти, и не ми се занимава да ти търся снимки защото не съм мега фагот.

Имал съм подред на закупуване Волво, БМВ, Мерцедес, Субару, Опел, Хюндай, Мерцедес, БМВ, БМВ. Карал съм и още куп други западни марки, които не са били мои.

Не бих си причинил травмата, физическа и психическа да се кача на руска кола. Камо ли да си купя такъв бълвоч. Що не вземеш тази шашка и да си я забиеш в гъза, защото в днешно време има тактически ножове, като с голямо удоволствие бих прокарал едно такова острие между ребрата ти.
    заплашваш ли ме ?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Заплашвам те с кутийка сперма, която плавно ще излея в устата ти, но на теб ще ти дойде малко, ти си свикнал на много ванилов разтопен сладолед

Град
    системата дегоба
    Заплашвам те с кутийка сперма, която плавно ще излея в устата ти, но на теб ще ти дойде малко, ти си свикнал на много ванилов разтопен сладолед
    аман от тролове
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Лягам си руска ваксо за обувки, плосък си като гъза на баба ми от митино и не си забавен ! Аре, кауш

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    ние кои сме че да се пазарим?

Батка, дори те се пазарят! А ти "кои" си, щом не се пазариш? Викаш, дайте да ни оправят направо безплатно ?!
    ние с кои сме се преборили?
    Имало е случаи, но те не са били по твоя начин !
    това за танковете и тн беше неуместна и глупава забележка
    Напротив, твоята забележка за маршируването беше далеч по-неуместна и глупава !
    Когато Путин дойде на власт върна всичко... обратно на държавата и то законно с доброволно подписване
    какво да се прави когато ти дойдат от КГБ на нефтовата платформа и ти кажат да подпишеш
    Само някои, а и ако е с КГБ, как тогава е доброволно ?! Почна сам да си противоречиш ! При това в един и същи пост! Гениално!
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ако те изолират... Ще те изнасилват ... А когато решат ... Така лесно ще ни направят...
    За кои говориш? Тия или ония ?

Харитов.

НЯма смисъл да се занимаваш

Ако влизаш политика трябва да им говориш това ,което искат да чуят

а именно колко сме силни, колко сме умни, как ще бъдем герои и всичко ще е наред, хармонично

хората са страшно тъпи, не знаят на кой свят се намират, слушат приказки от на баба си путката и искат да чуват само блажещи ухото приказки

Град
    системата дегоба
    грозния
    щом държавата ни се управлява от мутрите нищо не сме преборили

и как очакваш генерал дето не знае да марширува да води армия?

то я е минал поне две школи а това още не е научил

и с какво ще се пазарим? с това че сме дъното на ЕС?
    и си е доброволно ако не вярваш иди питай даже оня на платформата дето е бил ще ти каже че е било доброволно

идеалист си харесваш ми но момчета като теб не издържат много

Град
    системата дегоба
    ще стане само че нас ще ни го начукат турците които все повече и повече споменават за турското население и българското малцинство в страната наречена България

и няма да има кой да ни отърве щото нашите американски съюзници и целия Ес се е надупил на Турция

вече над 2 милиона турци имат и българско гражданство и ще си гласуват за един дето се кри в турското посолство след като агента на държавна сигурност ''сокола'' си върна властта
    я виж сега как е сокол на турски
    тъпото е че с новия закон за изборния кодекс ги режехме тия турчаля ама добрия ни президент даде вето
    и то по нечия заповед от нечие посолство (американското)
    та и бат ви Бойко се прееба с Роската който уж беше от неговата партия

и това ни го причиняват нашите съюзници

да не говорим за бежанците които са най-модерната немска глупост
    а стане ли така че да трябва да грабваме оръжието имаме генерали дето не знаят как се марширува даже

да не говорим за останалата ни армия

що се отнася до руската власт когато някой наш президент отиде в завод и разпореди да се изплатят 45м нераздадени заплати на хората със срок днес тогава ще плюете по руските

това никой не го коментира

корабе прав си но съм наивник

яд ме е на собствения ми народ че вярва на глупостите които се говорят

Аз мисля, че всеки народ лесно се манипулира от правителствата.. В Украйна на луди ги направиха. Хитлер също е строил целия народ да марширува. У нас се настройва от 25 години омраза и разединение към нас самите, стъбилността е разхлабена и по всяко време може да се предизвика хибридна война. Отделно деградацията в пълна сила. За съжаление интелигенцията се изнася, именно образованите, които нямат развитие у нас в много унищожени среди. Останалата част се деградира със свободия и чалга култура, съсипване на основните, средните и висшите училища.

Имаме 25 хилядна армия, от която 15 хил сухопътни войски. За сравнение българските ловци с ловен билет са 130 000 официално и още толкова неофициално. 50 -60 хил полиция. Беженците от Туриця по всяко време могат да ни залеят. А по телевизията псевдо адвокати обясняват как трябвало да пресичат свободно границата. Цялата ни телевизия е про-американска..

Град
    системата дегоба
    антибългарска искаш да кажеш

Супер фен
    ФАШИИИИИИСТИ

ФАШИИИИИИИСТИ

ОЧИИИИТЕ ВИИИЖДАТ ФАШИИИИИИИИИИИСТИИИИИИИ

Цялата ни телевизия е про-американска..
    някой има различно мнение от твоето => про-американски :Д:Д:Д Оня ден един познат ми обясняваше, че не вярвал в границите 'щот бил анархист ... некви е такива :Д

Останалата част се деградира със свободия и чалга култура,
    Т'ва само фашист може да използва думичката 'свободия' :Д:Д

стъбилността е разхлабена и по всяко време може да се предизвика хибридна война.
    А дано. Както сме болшинство про-западно настроените, и както полезните идиоти си пишете бълвоча из нета, за няма и месец ще сме ви проследили и избили.

И Земята ще бъде рай -

ще бъде!

Град
    София
    грозния
    щом държавата ни се управлява от мутрите нищо не сме преборили
    А твоят пример за подражание (Русия) не се управлява от мутри !?
    и как очакваш генерал дето не знае да марширува да води армия?

то я е минал поне две школи а това още не е научил
    Така ли се води модерна война? С маршируване? Разкажи ни !
    П.С. Мислех те за по-умен и образован.
    и с какво ще се пазарим? с това че сме дъното на ЕС?
    Гледай гърците и турците как се пазарят и се учи !
    и си е доброволно ако не вярваш иди питай даже оня на платформата дето е бил ще ти каже че е било доброволно

идеалист си харесваш ми но момчета като теб не издържат много
    Ти па си мноо убав ! От нас двамата, идеалистът си по-скоро ти - всеки във форума ще ти го каже !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    ще сме ви проследили и избили.

И Земята ще бъде рай -

ще бъде!
    аурисчето все повече заприличва на чичо си хитлер. Ще ни избива за да правил рай на земята, 4-тият райх.

какви ли още демони крие в мрачното си подсъзнание. Аз залагам на страх от жени и тежък лилипутски комплекс.
    Последно редактирано от defender : 05-14-2016 на 23:28

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Както сме болшинство про-западно настроените, и както полезните идиоти си пишете бълвоча из нета, за няма и месец ще сме ви проследили и избили.
    амм, не те ли е страх, че ще си развалите маникюра
    а на тия високи токчета да ни следите е трудно
    освен това не знам къде сте болшинство
    щото педалите не са чак толкова много в България
    или ти ще викнеш травеститите и всяква друга измет

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    А твоят пример за подражание (Русия) не се управлява от мутри !?
    Така ли се води модерна война? С маршируване? Разкажи ни !
    П.С. Мислех те за по-умен и образован.
    Гледай гърците и турците как се пазарят и се учи !

Ти па си мноо убав ! От нас двамата, идеалистът си по-скоро ти - всеки във форума ще ти го каже !
    ти знаеш ли кой е Путин?
    с какво ще я водим тая война?
    гърците са хванали ес за топките потънат ли те потъват всички
    турците са основен съюзник на САЩ и са една от водещите икономически сили
    тва за доброволното не разбра ли че беше ирония?
    жалко че нашите мутри няма кой да ги притиска

Мега фен Аватара на RagioL
    хибридна война
    изненадан съм че си запознат с понятието
    и все пак тя тече по целия свят

Град
    София
    ти знаеш ли кой е Путин?
    Достатъчно добре.
    с какво ще я водим тая война?
    Ти ми кажи ?
    гърците са хванали ес за топките потънат ли те потъват всички
    Значи византийците и теб са те накарали да им повярваш - т.е. и теб са излъгали !
    турците са основен съюзник на САЩ и са една от водещите икономически сили
    Това е вярно, но и по-силни държави (напр. Русия), не успяват да (сложете глагол по ваш избор) ЕС, както го прави Ердоган.
    тва за доброволното не разбра ли че беше ирония?
    Като я повториш два пъти, престава да бъде ирония и хората си мислят, че верно го мислиш . Или чак сега се усети, какви небивалици си надробил ?
    жалко че нашите мутри няма кой да ги притиска
    И тук и там, притискат само неудобните.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Достатъчно добре.
    Ти ми кажи ?
    Значи византийците и теб са те накарали да им повярваш - т.е. и теб са излъгали !
    Това е вярно, но и по-силни държави (напр. Русия), не успяват да (сложете глагол по ваш избор) ЕС, както го прави Ердоган.
    Като я повториш два пъти, престава да бъде ирония и хората си мислят, че верно го мислиш . Или чак сега се усети, какви небивалици си надробил ?
    И тук и там, притискат само неудобните.
    разсъждаваш като някакъв хлапак на 19

с тия отговорчета дето можеш да впечатлиш курвичка с 18 думи в речника не ми минават
    ако ще казваш нещо поне някакъв смисъл да има

иначе и на лично като си писахме беше суен и буен в началото ама после пак почна да шикалкавиш

много си далеч от това което става все още

Ти с Турция ли се сравняваш бе, хахаха. Ердоган притиска ЕС единствено с беженците, с които може да ни наводни за два дни. Турската армия е най-голяма в Европа и въпреки това след инцидента с руския самолет, турците спряха да извършват полети над Сирия дълго време.

А гърците като цяло са друг много по-различен народ. Българите попринцип до такава степен позволяват да ги мачкат и лъжат, че 1, или два човека в управлението нищо друго не могат да направят. В първия момент всички медии ще бълнат, че имаш незаконни пари, ще се организират простести и ще те изгонят.

Град
    системата дегоба
    турците имат ядрени бойни глави на своя територия подарък от САЩ каква ти армия тя не им нужна за да ни затрият

Град
    София
    разсъждаваш като някакъв хлапак на 19
    А ти като пенсионер, от социализма .
    с тия отговорчета дето можеш да впечатлиш курвичка с 18 думи в речника не ми минават
    ако ще казваш нещо поне някакъв смисъл да има
    Неудобни ли са въпросите ми ?
    много си далеч от това което става все още
    Аз може да съм далече, но ти се отдалечаваш ! Схващаш ли разликата ?

турците имат ядрени бойни глави на своя територия подарък от САЩ каква ти армия тя не им нужна за да ни затрият
    Нямат.

Имали са едно време, при Кубинската криза. Тогава Русия разполата в Куба и се споразумяват да изтеглят ракетите от Турция.
    Сега може пак да са им дали, не знам.

Не й трябват да ги използват срещу нас..

2 ракети не я правят ядрена сила. ПРО на Русия ще ги унищожи преди да излязат в орбита.

Ако не е Русия, с 500 хилядна армия може да окупира Ирак и Сирия за 2 седмици.

Макар че танковете им са остарели.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 05-16-2016 на 20:27

Град
    системата дегоба
    грозния
    тук съм цитирал всичко смислено което каза

приключвам дискусията с теб явно си обикновен трол

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Нямат.

Имали са едно време, при Кубинската криза. Тогава Русия разполата в Куба и се споразумяват да изтеглят ракетите от Турция.
    Сега може пак да са им дали, не знам.

Не й трябват да ги използват срещу нас..

2 ракети не я правят ядрена сила. ПРО на Русия ще ги унищожи преди да излязат в орбита.

Ако не е Русия, с 500 хилядна армия може да окупира Ирак и Сирия за 2 седмици.

Макар че танковете им са остарели.
    имат все още 74 май бяха общо
    просто са на тактическо място

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си