- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- русофилско влияние
русофил
русофоб
все ми е тая за политиката
Аз си предпочитам Хеклера, ти си дръж руските атрибути, които нямат стойност никъде по света.
Не ме впечатлява униформата ти, и не ми се занимава да ти търся снимки защото не съм мега фагот.
Имал съм подред на закупуване Волво, БМВ, Мерцедес, Субару, Опел, Хюндай, Мерцедес, БМВ, БМВ. Карал съм и още куп други западни марки, които не са били мои.
Не бих си причинил травмата, физическа и психическа да се кача на руска кола. Камо ли да си купя такъв бълвоч. Що не вземеш тази шашка и да си я забиеш в гъза, защото в днешно време има тактически ножове, като с голямо удоволствие бих прокарал едно такова острие между ребрата ти.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Заплашвам те с кутийка сперма, която плавно ще излея в устата ти, но на теб ще ти дойде малко, ти си свикнал на много ванилов разтопен сладолед![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Лягам си руска ваксо за обувки, плосък си като гъза на баба ми от митино и не си забавен ! Аре, кауш
Батка, дори те се пазарят! А ти "кои" си, щом не се пазариш? Викаш, дайте да ни оправят направо безплатно?!
Имало е случаи, но те не са били по твоя начин!
Напротив, твоята забележка за маршируването беше далеч по-неуместна и глупава!
Само някои, а и ако е с КГБ, как тогава е доброволно?! Почна сам да си противоречиш
! При това в един и същи пост! Гениално!
За кои говориш? Тия или ония?
Харитов.
НЯма смисъл да се занимаваш
Ако влизаш политика трябва да им говориш това ,което искат да чуят
а именно колко сме силни, колко сме умни, как ще бъдем герои и всичко ще е наред, хармонично
хората са страшно тъпи, не знаят на кой свят се намират, слушат приказки от на баба си путката и искат да чуват само блажещи ухото приказки
грозния
щом държавата ни се управлява от мутрите нищо не сме преборили
и как очакваш генерал дето не знае да марширува да води армия?
то я е минал поне две школи а това още не е научил
и с какво ще се пазарим? с това че сме дъното на ЕС?
и си е доброволно ако не вярваш иди питай даже оня на платформата дето е бил ще ти каже че е било доброволно
идеалист си харесваш ми но момчета като теб не издържат много
Аз мисля, че всеки народ лесно се манипулира от правителствата.. В Украйна на луди ги направиха. Хитлер също е строил целия народ да марширува. У нас се настройва от 25 години омраза и разединение към нас самите, стъбилността е разхлабена и по всяко време може да се предизвика хибридна война. Отделно деградацията в пълна сила. За съжаление интелигенцията се изнася, именно образованите, които нямат развитие у нас в много унищожени среди. Останалата част се деградира със свободия и чалга култура, съсипване на основните, средните и висшите училища.
Имаме 25 хилядна армия, от която 15 хил сухопътни войски. За сравнение българските ловци с ловен билет са 130 000 официално и още толкова неофициално. 50 -60 хил полиция. Беженците от Туриця по всяко време могат да ни залеят. А по телевизията псевдо адвокати обясняват как трябвало да пресичат свободно границата. Цялата ни телевизия е про-американска..
антибългарска искаш да кажеш
ФАШИИИИИИСТИ
ФАШИИИИИИИСТИ
ОЧИИИИТЕ ВИИИЖДАТ ФАШИИИИИИИИИИИСТИИИИИИИ
някой има различно мнение от твоето => про-американски :Д:Д:Д Оня ден един познат ми обясняваше, че не вярвал в границите 'щот бил анархист ... некви е такива :ДЦялата ни телевизия е про-американска..
Т'ва само фашист може да използва думичката 'свободия' :Д:ДОстаналата част се деградира със свободия и чалга култура,
А дано. Както сме болшинство про-западно настроените, и както полезните идиоти си пишете бълвоча из нета, за няма и месец ще сме ви проследили и избили.стъбилността е разхлабена и по всяко време може да се предизвика хибридна война.
И Земята ще бъде рай -
ще бъде!
А твоят пример за подражание (Русия) не се управлява от мутри!?
Така ли се води модерна война? С маршируване? Разкажи ни!
П.С. Мислех те за по-умен и образован.
Гледай гърците и турците как се пазарят и се учи!
Ти па си мноо убав! От нас двамата, идеалистът си по-скоро ти - всеки във форума ще ти го каже
!
Последно редактирано от defender : 05-14-2016 на 23:28
ти знаеш ли кой е Путин?
с какво ще я водим тая война?
гърците са хванали ес за топките потънат ли те потъват всички
турците са основен съюзник на САЩ и са една от водещите икономически сили
тва за доброволното не разбра ли че беше ирония?
жалко че нашите мутри няма кой да ги притиска
Достатъчно добре.
Ти ми кажи?
Значи византийците и теб са те накарали да им повярваш - т.е. и теб са излъгали!
Това е вярно, но и по-силни държави (напр. Русия), не успяват да (сложете глагол по ваш избор) ЕС, както го прави Ердоган.
Като я повториш два пъти, престава да бъде ирония и хората си мислят, че верно го мислиш. Или чак сега се усети, какви небивалици си надробил
?
И тук и там, притискат само неудобните.
разсъждаваш като някакъв хлапак на 19
с тия отговорчета дето можеш да впечатлиш курвичка с 18 думи в речника не ми минават
ако ще казваш нещо поне някакъв смисъл да има
иначе и на лично като си писахме беше суен и буен в началото ама после пак почна да шикалкавиш
много си далеч от това което става все още
Ти с Турция ли се сравняваш бе, хахаха. Ердоган притиска ЕС единствено с беженците, с които може да ни наводни за два дни. Турската армия е най-голяма в Европа и въпреки това след инцидента с руския самолет, турците спряха да извършват полети над Сирия дълго време.
А гърците като цяло са друг много по-различен народ. Българите попринцип до такава степен позволяват да ги мачкат и лъжат, че 1, или два човека в управлението нищо друго не могат да направят. В първия момент всички медии ще бълнат, че имаш незаконни пари, ще се организират простести и ще те изгонят.
турците имат ядрени бойни глави на своя територия подарък от САЩ каква ти армия тя не им нужна за да ни затрият
Нямат.
Имали са едно време, при Кубинската криза. Тогава Русия разполата в Куба и се споразумяват да изтеглят ракетите от Турция.
Сега може пак да са им дали, не знам.
Не й трябват да ги използват срещу нас..
2 ракети не я правят ядрена сила. ПРО на Русия ще ги унищожи преди да излязат в орбита.
Ако не е Русия, с 500 хилядна армия може да окупира Ирак и Сирия за 2 седмици.
Макар че танковете им са остарели.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 05-16-2016 на 20:27
грозния
тук съм цитирал всичко смислено което каза
приключвам дискусията с теб явно си обикновен трол