- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- русофилско влияние
русофил
русофоб
все ми е тая за политиката
Вярно е, вярно е!
4 години след немците!
Причините за скъсяването на патрона са други ама карай- ти не ги знаеш и това е важното в случая
!
Изброй с какво си стрелял!
Най-много с някой ръждясал калашник, немско сигурно даже не си виждал на живо!
Бас държа, че дори не е виждал!
грозен грозен
сега и на оръжеен майстор ли ще ми се правиш?
на щурмгевера една повреда в приклада само и спира да стреля да не говорим за устройство на газова камера
при шмайзера при неправилно държане му изкача рамото след определен брой изстрели
та после немците създават мп41 ама пак не са доволни щото засича
руснаците пък си имат шпагин дето е същата работа
относно скъсяването на патрона направили са го по-рано отколкото мислиш
и се пробвай да стреляш от ръка с картечница максим и ми кажи защо са го скъсили тогава
а относно до какво съм виждал и до какво съм се докосвал че и стрелял можеш да ми имаш доверие
като военен реконструктор и колекционер на оръжия е минало много през мен
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Айдйе бйе?!
Нали и аз това ти казах! Само си спомни кои са го направили първи. И защо? Защо - не знаеш
!
Това подвеждащ въпрос ли е, а Харка? Тя тежи много и е на количка
!
Изброй, да видим! Ти не каза нито едно оръжие, с което да си стрелял
! Как да вярваме на нещо, което дори не е казано
?!
ти идиот ли си или просто се правиш на такъв
първи го скъсяват италианците Америко Цей Риготи е човека който го прави и измисля първия автомат в края на 19 век
той променя патрона защото отката е бил прекалено голям и не е било възможно да има точна стрелба от ръка
та ако мислиш че лъжа пробвай да стреляш с максимката
до тук викаш само "айде" и че нищо не знам това го казва и ашкън черния
аде сега да видим ти какво знаеш по въпроса
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Колко по-големи? 1-2 милиметра разлика в калибъра. Пушката на Цей-Риготи използва патрон за обикновена болтова пушка. Къде е скъсяването?
Тая, която стреля със същите патрони като Цей-Риготи! Явно бавно загряваш
.
Какво разбираш под "автомат"?! Такъв термин няма
! Ти като един истински оръжеен "експерт" слагаш всичко под общия знаменател "автомат"
!
Първо не го променя и второ ако е променен, как ще използва същия патрон като по-стара пушка?! Сам си противоречиш вече - не ти е за пръв път!
Тоя патрон пак не е скъсен и не е ползван за щурмови пушки.
почвал да се държи като него хахаха
вземи отговори като те питат вместо арогантно да задаваш въпроси от позицията на самопровъзгласил се за експерт
Последно редактирано от haritov : 06-07-2016 на 20:36
Харката съвсем изгуби връзка с реалността! Не знае какво говори и какво да напише и си променя постовете по 10 пъти след като съм го цитирал
! Докато се опитва да се измъкне - още повече затъва
!
Всички го разбраха какъв "експерт" е!
Последно редактирано от haritov : 06-07-2016 на 20:47
Харка, не знам дали го осъзнаваш, но ти осра собствената си тема!
1) Как да те оборя с факти, като ми говориш откровени глупости и се опитваш да ми извърташ думите, както ти е изгодно? За теб държавно и частно е едно и също, което е безумно.
2) Случващото се в Гърция е резултат на собствения им мързел и тарикатщина. Ако ние бяхме получили толкова, колкото те, щяхме да сме много по-добре икономически, независимо от продажните ни политици.
3) Нямам идея някога строил ли си нещо, но очевидно не си наясно с процеса. Повечето жилищни кооперации се строят от малки и средни фирми с кредити от банки, които после изплащат след продажбата на имотите в тези сгради. Материалите си ги купуват от различни места и няма никакъв монопол. Напротив - често се пести от качество заради по-ниска цена, което си е абсолютно конкурентен (т.е. антимонополен) похват.
Големите строителни фирми строят големи (най-често бизнес) сгради, магистрали, пътища, мостове, метростанции и друга инфраструктура.
Така че точно в жилищните сгради изобщо ги няма "олигарсите" и "политиците с фирми", за които ми говориш.
Заводите струват десетки милиони, не милиарди. Големите фирми редовно си позволяват подобен разход и имат фабрики по цял свят. Тези заводи с времето си избиват инвестицията.
Това изобщо не е вярно. От 2007 г. насам в България са влезли над 15 млрд. лв. от еврофондовете. За същия период сме внесли в европейския бюджет по-малко от 5 млрд. лв., т.е. ЕС ни е дал 3 пъти повече, отколкото ни е взел. Не знам как 10 млрд. лв. "чиста печалба" могат да бъдат представени като загуба.
Welcome to the Jungle...
Отново повърхностни и неподкрепени с факти тези. Какво повече..
Поне обясни защо всичките им къщи са копи пейст - еднакви, щом са от различни фирми и с различен материал?
За Гърция - АКО е мръсна дума. Ако, ама не получаваме, а Гърция получава и в пъти повече.
А субсидийте които ние получаваме едва задовляват фирмите на политиците ни.
Аз гледам какво ние реалното състояние .... че сме в пълен упадак и продължаваме да се задълбаваме от години, от десетилетия народът ни е най-бедния в Европа, а ти продължаваш да подкрепяш случващото се. Колко правителства се смениха? Колко партии влязаха на власт? Ще ти кажа, че колкото и да ги смешняш, без БАЗОВИ решения, нищо няма да се промени.
тлъст духач, спри да си измисляш
в устата ти са влезнали повече пишки, отколкото милиарди в България от разни фондове
сигурно в задника ти са влизали по-малко пишки, отколкото милиарди сме вкарали в тоя съюз като вноски
сега ни задължават и за бежанец да даваме два пъти повече пари, отколкото е минималната заплата в България
Ти си тоя с богатото болно въображение. И не говори как даваМЕ, ти си безделник, не плащаш данъци и нищо не даваш. Освен ако не броиш висенето във форума за работно време.
Това, че ти си утайка и живееш като такава, не значи, че всички са такива. Бягай да пъдиш радикалните ислямисти от льолинския джихадистки дом.
Какво ми се дуеш, като мечтата ти да е живееш на социални помощи, но големи, като онези в Западна Европа?
Последно редактирано от DarkTemplar : 05-12-2016 на 21:03
Welcome to the Jungle...
Значи духач е майка ти, разбра ли КУЧЕ ухапано от мишки ???
Макар, да не ми се чете, изчетох темата и постовете и е прав за всичко. Аз за разлика от всички вас балъци съм бил в Русия, понеже съм почти 100% руснак, прости копелета такива!
А ти що за балък си ??
Аз съм го виждал, говорил съм с него, знам колко мозък има, обаче на теб няма да ти остане мозък в скоро време, защото нямам търпение юмрука ми да попадне върху тумбака ти, бухал разбра ли !!! Иди да си изказваш руската пропаганда в някой руски форум , сволач эбан !!!
Това твоете е илюзия, нямаш политическо съзнание.
Лошото тук при нас е, че сме на границата, на прехода на две цивилизации.
Как ще бъдем единни? Дори да се промбваме, след време, когато опре до основни принципи и идеи - ще се разпаднем. Аз имам мой разсъждения, в които съм убеден.