.

Виж резултатите на анкетата: русофил или русофоб?

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • русофил

7 46,67%
  • русофоб

7 46,67%
  • все ми е тая за политиката

1 6,67%
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 200 от общо 217

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    не е вярно
    Вярно е, вярно е !
    ...от руснаците... та тия същите се сещат да го скъсят
    4 години след немците !
    като оставят същия куршум и по този начин ще има приблизително същата мощ като при трилинейката
    но с много по-малък откат
    и същия тоя патрон ще създаде много силно налягане което да провокира бърза стрелба
    Причините за скъсяването на патрона са други ама карай - ти не ги знаеш и това е важното в случая !
    за разлика от немските щурмови пушки които се разпадат докато стреляш

(поне аз съм стрелял с всичко изброено и знам за какво иде реч)
    Изброй с какво си стрелял !
    Най-много с някой ръждясал калашник, немско сигурно даже не си виждал на живо !
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Щото немска щурмова пушка е много широко понятие, от stg. 44 до G36(която пък работи с късо бутало) има голяма разлика.
    Изобщо голямо фукане, трябва да ти е доста постен живота, че с тея неща да се гордееш.
    Бас държа, че дори не е виждал !

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    грозен грозен

сега и на оръжеен майстор ли ще ми се правиш?

на щурмгевера една повреда в приклада само и спира да стреля да не говорим за устройство на газова камера

при шмайзера при неправилно държане му изкача рамото след определен брой изстрели

та после немците създават мп41 ама пак не са доволни щото засича

руснаците пък си имат шпагин дето е същата работа

относно скъсяването на патрона направили са го по-рано отколкото мислиш

и се пробвай да стреляш от ръка с картечница максим и ми кажи защо са го скъсили тогава

а относно до какво съм виждал и до какво съм се докосвал че и стрелял можеш да ми имаш доверие

като военен реконструктор и колекционер на оръжия е минало много през мен
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    София
    на щурмгевера една повреда в приклада само и спира да стреля да не говорим за устройство на газова камера

при шмайзера при неправилно държане му изкача рамото след определен брой изстрели

та после немците създават мп41 ама пак не са доволни щото засича
    Айдйе бйе ?!
    относно скъсяването на патрона направили са го по-рано отколкото мислиш
    Нали и аз това ти казах ! Само си спомни кои са го направили първи. И защо? Защо - не знаеш !
    и се пробвай да стреляш от ръка с картечница максим и ми кажи защо са го скъсили тогава
    Това подвеждащ въпрос ли е, а Харка ? Тя тежи много и е на количка !
    относно до какво съм виждал и до какво съм се докосвал че и стрелял можеш да ми имаш доверие

като военен реконструктор и колекционер на оръжия е минало много през мен
    Изброй, да видим ! Ти не каза нито едно оръжие, с което да си стрелял ! Как да вярваме на нещо, което дори не е казано ?!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Айдйе бйе ?!
    Нали и аз това ти казах ! Само си спомни кои са го направили първи. И защо? Защо - не знаеш !
    Това подвеждащ въпрос ли е, а Харка ? Тя тежи много и е на количка !
    Изброй, да видим ! Ти не каза нито едно оръжие, с което да си стрелял ! Как да вярваме на нещо, което дори не е казано ?!
    ти идиот ли си или просто се правиш на такъв

първи го скъсяват италианците Америко Цей Риготи е човека който го прави и измисля първия автомат в края на 19 век

той променя патрона защото отката е бил прекалено голям и не е било възможно да има точна стрелба от ръка

та ако мислиш че лъжа пробвай да стреляш с максимката

до тук викаш само "айде" и че нищо не знам това го казва и ашкън черния

аде сега да видим ти какво знаеш по въпроса
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    София
    първи го скъсяват италианците Америко Цей Риготи е човека който го прави и измисля първия автомат в края на 19 век
    Само дето не са го скъсили !
    та ако мислиш че лъжа пробвай да стреляш с максимката
    Чудо голямо !

Град
    системата дегоба
    Само дето не са го скъсили !
    Чудо голямо !
    изпъкни със знания

Супер фен Аватара на fanton1
    Жени.

Град
    София
    по това време всички други държави използват доста по-големи патрони а в италия вече е традиция да са малки
    Колко по-големи? 1-2 милиметра разлика в калибъра. Пушката на Цей-Риготи използва патрон за обикновена болтова пушка. Къде е скъсяването ?
    какво имаш предвид под стандартна манлихер каркано? или коя е стандартната манлихер каркано?
    коя пушка използва италианската армия в периода 1891г до 50те години на 20ти век?
    Тая, която стреля със същите патрони като Цей-Риготи ! Явно бавно загряваш .
    риготи има автомат не пушка
    Какво разбираш под "автомат" ?! Такъв термин няма ! Ти като един истински оръжеен "експерт" слагаш всичко под общия знаменател "автомат" !
    и да Риготи променя патрона и използва този за каркано м91
    Първо не го променя и второ ако е променен, как ще използва същия патрон като по-стара пушка?! Сам си противоречиш вече - не ти е за пръв път !
    (има манлихер каркано които стрелят с калибър 7,35)
    Тоя патрон пак не е скъсен и не е ползван за щурмови пушки.

Супер фен
    почвал да се държи като него хахаха

вземи отговори като те питат вместо арогантно да задаваш въпроси от позицията на самопровъзгласил се за експерт

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    почвал да се държи като него хахаха

вземи отговори като те питат вместо арогантно да задаваш въпроси от позицията на самопровъзгласил се за експерт
    от теб се уча

не ми се спори по темата дали е автомат или нещо друго също така какво е инч и дали знам какво е щом съм казал нещо значи има защо да го кажа

нямам толкова време за губене по идиотски въпроси
    Последно редактирано от haritov : 06-07-2016 на 20:36

Град
    София
    Харката съвсем изгуби връзка с реалността ! Не знае какво говори и какво да напише и си променя постовете по 10 пъти след като съм го цитирал ! Докато се опитва да се измъкне - още повече затъва !
    Всички го разбраха какъв "експерт" е!

Град
    системата дегоба
    Харката съвсем изгуби връзка с реалността ! Не знае какво говори и какво да напише и си променя постовете по 10 пъти след като съм го цитирал ! Докато се опитва да се измъкне - още повече затъва !
    Всички го разбраха какъв "експерт" е!
    кое съм променял ?

ти чуваш ли се какво говориш?

реално само тролиш не казваш нищо съществено

това да не провокирано от факта че въпреки многото лични съобщения изпратени от теб те резнах и те накарах да разбереш че нямам желание да си говоря с теб?
    Последно редактирано от haritov : 06-07-2016 на 20:47

Град
    София
    Харка, не знам дали го осъзнаваш, но ти осра собствената си тема !

Град
    системата дегоба
    Харка, не знам дали го осъзнаваш, но ти осра собствената си тема !

тема за трол ли е осрана?

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от nqmamNervi Виж мнението
    Поредната такава тема. Истината е, че няма значение - трябват ни повече българофили. Никой не го интересува какви сантименти към кой народ имате, важното е да има някаква положителна промяна, а това няма как да стане докато народа е разделен. Осъзнавате ли колко повтарящи се и маловажни спорове водите? И никой не променя позицията си. Какво кога се е произвеждало в България преди 30 години, колко успешни били страни като Китай, все едно в България всичко е цъфнало и вързало.
    Макар че още преди освобождението сме били също толкова разединени и ако не са били по-напредничави хора като Левски, още щяхме да спорим, явно българите не сме мръднали в развитието си и педя
    то и да сме единни не можем да се борим сами с цялата тая сволач около нас

то и да сме единни не можем да се борим сами с цялата тая сволач около нас
    Не можем просто така да сме с всички, това е ясно. Двойна игра.. Те за тва никой няма да ни има за партньор.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    1) Не ме обори с никакви факти.
    2) Гърция е рузлтат на малоумното управление на ЕС и цялата му скапана система. По твоите приказки, гърците ако не устояваха своите права, щяха да са отдавна на нашете дередже. Ние сме големи пошлушковци и винаги получваме хвалби за невероятния икономически прогрес и борбата срещу корупцията в лицето на Боко и другите ''десни'' партии, които не знаят какво дясно защитават. И хвалбите са точно от съюзницте ни. А дясното се защитава единствено, защото е в интерес на един кръг партийни бизнесмени.

Къщите не се строят от много фирми, ами от монополно развита фирма, както и другите сектори. Големите частни компании са 1 към 1 с държавата, нейно творения са. А успей после да им конкурираш с нещо, голяма конкуренция имат, няма що. И в САЩ всички приближени политици държат частни фирми за милиарди. Не е публична тайна.

България е зле управлявана, защото нашите са нищо повече от едни слуги, които послушно изпълняват нарежданията от вън, а в същото време парите им стигат колкото да инвестират в свои частни фирмички.
    1) Как да те оборя с факти, като ми говориш откровени глупости и се опитваш да ми извърташ думите, както ти е изгодно? За теб държавно и частно е едно и също, което е безумно.

2) Случващото се в Гърция е резултат на собствения им мързел и тарикатщина. Ако ние бяхме получили толкова, колкото те, щяхме да сме много по-добре икономически, независимо от продажните ни политици.

3) Нямам идея някога строил ли си нещо, но очевидно не си наясно с процеса. Повечето жилищни кооперации се строят от малки и средни фирми с кредити от банки, които после изплащат след продажбата на имотите в тези сгради. Материалите си ги купуват от различни места и няма никакъв монопол. Напротив - често се пести от качество заради по-ниска цена, което си е абсолютно конкурентен (т.е. антимонополен) похват.

Големите строителни фирми строят големи (най-често бизнес) сгради, магистрали, пътища, мостове, метростанции и друга инфраструктура.

Така че точно в жилищните сгради изобщо ги няма "олигарсите" и "политиците с фирми", за които ми говориш.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Построи ти завод за милиарди.... Не знам как въобще си мислиш, че някой човек може да има толкова пари... Единици са милиардерите..
    Заводите струват десетки милиони, не милиарди. Големите фирми редовно си позволяват подобен разход и имат фабрики по цял свят. Тези заводи с времето си избиват инвестицията.

глобите които сме платили на ЕС са повече от парите които те са ни дали
    до момента сме на загуба
    Това изобщо не е вярно. От 2007 г. насам в България са влезли над 15 млрд. лв. от еврофондовете. За същия период сме внесли в европейския бюджет по-малко от 5 млрд. лв., т.е. ЕС ни е дал 3 пъти повече, отколкото ни е взел. Не знам как 10 млрд. лв. "чиста печалба" могат да бъдат представени като загуба.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    1) Как да те оборя с факти, като ми говориш откровени глупости и се опитваш да ми извърташ думите, както ти е изгодно? За теб държавно и частно е едно и също, което е безумно.

2) Случващото се в Гърция е резултат на собствения им мързел и тарикатщина. Ако ние бяхме получили толкова, колкото те, щяхме да сме много по-добре икономически, независимо от продажните ни политици.

3) Нямам идея някога строил ли си нещо, но очевидно не си наясно с процеса. Повечето жилищни кооперации се строят от малки и средни фирми с кредити от банки, които после изплащат след продажбата на имотите в тези сгради. Материалите си ги купуват от различни места и няма никакъв монопол. Напротив - често се пести от качество заради по-ниска цена, което си е абсолютно конкурентен (т.е. антимонополен) похват.

Големите строителни фирми строят големи (най-често бизнес) сгради, магистрали, пътища, мостове, метростанции и друга инфраструктура.

Така че точно в жилищните сгради изобщо ги няма "олигарсите" и "политиците с фирми", за които ми говориш.

Заводите струват десетки милиони, не милиарди. Големите фирми редовно си позволяват подобен разход и имат фабрики по цял свят. Тези заводи с времето си избиват инвестицията.

Това изобщо не е вярно. От 2007 г. насам в България са влезли над 15 млрд. лв. от еврофондовете. За същия период сме внесли в европейския бюджет по-малко от 5 млрд. лв., т.е. ЕС ни е дал 3 пъти повече, отколкото ни е взел. Не знам как 10 млрд. лв. "чиста печалба" могат да бъдат представени като загуба.
    Отново повърхностни и неподкрепени с факти тези. Какво повече..

Поне обясни защо всичките им къщи са копи пейст - еднакви, щом са от различни фирми и с различен материал?

За Гърция - АКО е мръсна дума. Ако, ама не получаваме, а Гърция получава и в пъти повече.

А субсидийте които ние получаваме едва задовляват фирмите на политиците ни.

Аз гледам какво ние реалното състояние .... че сме в пълен упадак и продължаваме да се задълбаваме от години, от десетилетия народът ни е най-бедния в Европа, а ти продължаваш да подкрепяш случващото се. Колко правителства се смениха? Колко партии влязаха на власт? Ще ти кажа, че колкото и да ги смешняш, без БАЗОВИ решения, нищо няма да се промени.

Мега фен
    тлъст духач, спри да си измисляш
    в устата ти са влезнали повече пишки, отколкото милиарди в България от разни фондове
    сигурно в задника ти са влизали по-малко пишки, отколкото милиарди сме вкарали в тоя съюз като вноски
    сега ни задължават и за бежанец да даваме два пъти повече пари, отколкото е минималната заплата в България

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    в устата ти са влезнали повече пишки, отколкото милиарди в България от разни фондове
    сигурно в задника ти са влизали по-малко пишки, отколкото милиарди сме вкарали в тоя съюз като вноски
    сега ни задължават и за бежанец да даваме два пъти повече пари, отколкото е минималната заплата в България
    Ти си тоя с богатото болно въображение. И не говори как даваМЕ, ти си безделник, не плащаш данъци и нищо не даваш. Освен ако не броиш висенето във форума за работно време.

Това, че ти си утайка и живееш като такава, не значи, че всички са такива. Бягай да пъдиш радикалните ислямисти от льолинския джихадистки дом.

Какво ми се дуеш, като мечтата ти да е живееш на социални помощи, но големи, като онези в Западна Европа?
    Последно редактирано от DarkTemplar : 05-12-2016 на 21:03
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Като си много отворен, ела да ми обясниш лично кое къде ми влиза.
    дай си адреса и още утре ще дойда

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Значи духач е майка ти, разбра ли КУЧЕ ухапано от мишки ???

Макар, да не ми се чете, изчетох темата и постовете и е прав за всичко. Аз за разлика от всички вас балъци съм бил в Русия, понеже съм почти 100% руснак, прости копелета такива!

ти що за глупак си ?
    А ти що за балък си ??

ти очакваш ли някой е неговите убеждения да има малко мозък?
    Аз съм го виждал, говорил съм с него, знам колко мозък има, обаче на теб няма да ти остане мозък в скоро време, защото нямам търпение юмрука ми да попадне върху тумбака ти, бухал разбра ли !!! Иди да си изказваш руската пропаганда в някой руски форум , сволач эбан !!!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Значи духач е майка ти, разбра ли КУЧЕ ухапано от мишки ???

Макар, да не ми се чете, изчетох темата и постовете и е прав за всичко. Аз за разлика от всички вас балъци съм бил в Русия, понеже съм почти 100% руснак, прости копелета такива!

А ти що за балък си ??

Аз съм го виждал, говорил съм с него, знам колко мозък има, обаче на теб няма да ти остане мозък в скоро време, защото нямам търпение юмрука ми да попадне върху тумбака ти, бухал разбра ли !!! Иди да си изказваш руската пропаганда в някой руски форум , сволач эбан !!!
    Ти освен да ругаеш друго не правиш в момента ако искаш и аз мога да почна

защо да не можем? опитвал ли си? разбира се, защо да сме единни, като може да се джафкаме по форумите всеки ден за някакви отнесени работи
    сега като се замисля може би пък това ви е нещо като хоби/разтоварване, друго обяснение нямам
    Това твоете е илюзия, нямаш политическо съзнание.

Лошото тук при нас е, че сме на границата, на прехода на две цивилизации.

Как ще бъдем единни? Дори да се промбваме, след време, когато опре до основни принципи и идеи - ще се разпаднем. Аз имам мой разсъждения, в които съм убеден.

Град
    системата дегоба
    защо да не можем? опитвал ли си? разбира се, защо да сме единни, като може да се джафкаме по форумите всеки ден за някакви отнесени работи
    сега като се замисля може би пък това ви е нещо като хоби/разтоварване, друго обяснение нямам
    не ми е хоби

и с какво ще се борим? карабини манлихер м95? та ние сме на копче живот ще ни затрият за секунди

относно до коментарите на грозния

ние кои сме че да се пазарим?
    ние с кои сме се преборили?
    това за танковете и тн беше неуместна и глупава забележка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си