.

Виж резултатите на анкетата: русофил или русофоб?

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • русофил

7 46,67%
  • русофоб

7 46,67%
  • все ми е тая за политиката

1 6,67%
Резултати от 201 до 217 от общо 217

Threaded View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Колко по-големи? 1-2 милиметра разлика в калибъра. Пушката на Цей-Риготи използва патрон за обикновена болтова пушка. Къде е скъсяването ?

Тая, която стреля със същите патрони като Цей-Риготи ! Явно бавно загряваш .
    Какво разбираш под "автомат" ?! Такъв термин няма ! Пушката Цей-Риготи е "автоматична пушка", а не щурмова пушка (което е различно), но ти като един истински оръжеен "експерт" слагаш всичко под общия знаменател "автомат" !
    Първо не го променя и второ ако е променен, как ще използва същия патрон като по-стара пушка?! Сам си противоречиш вече - не ти е за пръв път !
    Тоя патрон пак не е скъсен и не е ползван за щурмови пушки.
    я ми кажи коя е обикновената болтова пушка

термина щурмова пушка е използван от немците и си го ползвам много на място за германците няма автомати а щурмови пушки (че и за много други държави)

иначе сам каза че риготи има пушка което е много по-различно от автоматична пушка или автомат
    и ще ти кажа каква е промяната за тогавашните картечници през 19ти век патроните са били огромни някои са стигали до един инч и риготи доста променя използвания патрон до този момент като сменя с по-малък и резултата е бил знаеш какъв

знаеш ли какво е мосин с и мосин сс?

ама много искам да ми кажеш коя е обикновената болтова пушка :Д

че и какъв патрон ползва
    Последно редактирано от haritov : 06-05-2016 на 20:01
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си