.

Виж резултатите на анкетата: русофил или русофоб?

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • русофил

7 46,67%
  • русофоб

7 46,67%
  • все ми е тая за политиката

1 6,67%
Резултати от 1 до 25 от общо 217

Threaded View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Нека почнем да видим докъде ще я докараме ! Доколкото си спомням, бях мернал, нещо че имаш оръжие. Аз мога да си обзаложа колата, че имаш някоя руска простотия някой Макаров !

Ако нямаш макаров, значи излизаш най лицемерното прасе тука ! Интересно ми е, така както хвалиш русия, ти колко пъти си бил там, колко роднини имаш оттам, и най важното колко руски вещи имаш. Лада ли караш или бмв? Компютъра ти руски ли е? Дрехите ти руски ли са? Мълчи си да не те навра в кучи гъз. Спазвай си добрия тон и недей да обиждаш който не трябва, поне не и него, понеже ще се излее всичката ми помия и агресията от гъза ми към устата ти, разбра ли КРЕКЕН СУХЛЕС С ПОДРИСКАНА НАКАТКА ?
    макаров нямам все още
    иначе имам бердан 2,крнка и една шашка която владея до съвършенство смит и уесъна не го броя макар че е бил на руска служба и една руска офицерска сабя
    освен това съм кубански казак (джигит,фланкировач,пласту }

пускал съм и снимка в униформа поразрови се ще я намериш

иначе каква кола караш?
    Последно редактирано от haritov : 05-13-2016 на 19:15
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си