.
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Threaded View

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от MalkaVampirka Виж мнението
    Здравейте, имам следният проблем, който съм сигурна, че не е само мой - на 16 съм и рано или късно нашите ще разберат, че не съм съвсем девствена ако мога така да се изразя. Даже след бала на 12-ти клас след една седмица подозирам, че няма да съм девствена никъде вече ако се съди по предишни партита.

Това си има своите добри страни, защото шансовете да бъда жертвана и хвърлена във вулкан са доста по-малки.

От друга страна ако баща ми разбере как съм се ч*кала с половината даскало предполагам няма да е много доволен. Особено като има 50% шанс брат ми да е в тази половина хаха. Майка ми ще ме убие, защото тя си представя, че трябва да се омъжа първо, а аз не мога да се омъжа за котките си като стана на 30.

И сега въпросът е как предлагате да им обясня отчасти какви съм ги вършила в училище, защото в някакъв момент все ще разберат. Случвало се е да се обаждат някакви пичове у нас и да питат за мен. Веднъж един идиот беше пратил на майка ми клипче, на което в устата ми има два... да. За щастие него успях да го изтрия.

Съвети? :S

П.С. Само не казвайте да спра да правя, каквото правя, защото е леко безсмислено. С пичове на моите години го правя за кеф, а с по-големи защото ми трябват и кинти все пак. И на мен ми се иска да съм послушната ученичка ама е късно за това.
    Сладурана!

По темата: Не се налага първо да се омъжваш, защото сме в 21 век.

Можеш да им кажеш, че си го правила само с един.
    Последно редактирано от solo_ : 05-12-2016 на 10:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си