- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо се притеснавам
Здравейте,реших да питам вас за съвет. Скоро опитахме да го правим заедно две двойки. Първият път беше случайно, така се случи че нямаше друга стая. Беше на тъмно и се знаеше какво правим но не се виждаше
Следващият път отново се уговорихме пак да бъде така защото беше доста интересно и чуството беше доста яко.
Вчера пак отидохме но другите решиха този път да е на пусната лампа. Аз не бях много съгласна някак се притеснявах. Тогава момчетата излязоха в коридора и първо те влязоха вече по без нищо . Не бях виждала до тогава така на живо два голислед коетонтрябваше и ние. Аз обаче не се престраших и не свалих прашките си. Другото момиче не се притесняваше като мен въпреки че аз изглеждам по добре . После влязохме тя беше по чорапи само аз махнах само нагоре. След което всичко се провали и заради мен пак изгасихме. Стана ми тъпо нищо че не го показаха усетих че са разочаровани от менн://
Бях си подготвена отвсякъде но не събрах смелост да се покажа така като тях. Кажете защо се получи така и как да прескоча това притеснение...хем искам защото адреналина ми беше на макс и само като влязоха двамата направо много яко.
Незнам дали го описах някак.
Случило се е, защото явно си по-срамежлива и като повечето жени по-лесно се отпускаш на тъмно. Щом не си събрала смелост да се съблечеш в конкретната ситуация, явно не си била достатъчно подготвена. Може би нямаш и достатъчно житейски/сексуален опит.
Следващият път пий едно малко предварително и сигурно ще ти паднат задръжките.
Welcome to the Jungle...
Следващия път пробвайте и смяна на партнъорите и ще спре да ти пука..