- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- РАЗСТРЕЛ НА БАЩА
Здравейте, хора! Първо искам да кажа, че темата е сериозна и не е желателно да се подигравате. У нас имам проблеми с онова "нещо" наречено баща, и искам да го разстрелям (като куче - без да ми мигне окото)! Непълнолетен съм и съм адски хладнокръвен!
Накратко: Имам такива проблеми, че ми е дошло до гуша и усещам, че ще ми е много по-добре, ако този човек го няма! За тази цел, един мой приятел ми е дал пистолет, който да използвам. мен не ме е страх, че ще убивам.
Страх ме е от това, колко години ще лежа в затвора? Ако са 10 (примерно) няма да е страшно, но ако са над 15-20... еееее...Та има ли запознати? Аз търсих информация в Интернет, но нищо не открих по конкретен случай. Имайте предвид, че разстрелването ще бъде само и единствено при самозащита! Аз знам, че ако си убил някого при самозащита, присъдата е по-малка +ако си признаеш всичко.
Вие какво ще ми кажете по въпроса?
Сериозен съм!!!!
ТЕМАТА НЕ Е ТРОЛСКА!!!!!!!!
Последно редактирано от AmxModx : 05-06-2016 на 18:56
гръмни го, ще пледираш невменяемост. Ти и без да пледираш, че си откачалка, навярно ще го забележат. КУЧЕ БОЛНО!!!
Значи и аз съм сериозен , много хора страдат заради подобни простотии, наскоро един лигльо от София княжево май беше отишъл да разчиства сметки с пистолета на вуйчо си и сега вуйчо му е в затвора и всички които притежават оръжие в България усещат анален тласък. Ако темата не е тролска, което ме съмнява, понеже няма как да имаш пистолет, освен някоя газова тъпотия да е, не пречуквай баща ти с каквото и да е оръжие законно. Ползвай просто някой метален прът или дъска, защото по този начин го слагаш и на всички останали които нямат касателство с твоят случай. Просто му играй сопата, желязо или нещо такова върши работа. Но моя съвет е да изтраеш и да се разкараш оттам, да не убиваш, най мноо му играй един бой в мутрата да са кротне и след тва изчезвай когато имаш възможността.
Ако отидеш в затвора не за 10 години ми за 2-3 месеца ще превъртиш тотално.
Кво си мислиш, че ще имаш тинпроблем да пишеш ли ? Митьо очите не го гледай той има 50 лаптопа там и яде Бонфиле с песто. Ама ти ще ядеш сух хляб и ще те бият циганите.
Ако беше толкова лесно... Пистолета не е кой знае какво, малък е и е от много време в мен и е перфектен за убиване! Аз не искам да е с лопата, защото ще стане бавно и за мен ще е ужас, тъй кат досега не съм убивал човек. Аз мисля, че с пистолет е много по лесно! Това от което ме е страх, е присъдата... Аз ще кажа, че е било при самозащита (което ще е вярно) и ще си призная всичко.
Основно въпроса ми е колко години ми биха лепнали?
Соло, не прави нищо, че къвто си прост ще земеш вместо него да гръмнеш себе си.
Дори и в ТВУ да отиде, там ще го скъсат от бой мангалите и турците, нали знаеш как ни ненавиждат като раса. Дори да си 150 кила говедо, което не си, нали ще се съберат петима мангала с шенкове (импровизирани ножки) и ще ти ебат майката на анала.
До автора: никой няма да ти кажа колко години точно във този форум.
за самозащита съм чел че в българия е от 20 до 40 години затвор.
gangsta shit https://www.youtube.com/watch?v=uND8N_5BDhQ
Гледайки как вярвате на трола соло, спрях да вярвам в еволюцията и в бъдещето на човечеството...![]()
Гледай само да не е като този http://www.vice.com/read/my-father-killed-two-people
Хора, моят въпрос е колко години ще ми дадат, а не какво са направили другите... Аз съм стрелял с оръжия, тъй че знам как се прави.
Въпросът е какво ще стане в съда...
Както вече казах, убийството ще е при самозащита
stalker681, как 20-40 години бе??? това е при самозащита, а не умишлено