.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 98 от общо 98
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Човек живее един път - удоволствието е най-важно.
    Прави секс...носи си новите дрехи...радвай се на живота докато можеш че не се знае какво може да стане утре

За теб са глупости,а аз твоето мнение не съм го искала така че трай![/QUOTE]

Да го духат под вода мършите аморе който те мрази под краката ти да лази

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    [QUOTE=Amorenvivo;11445847]
    Цитирай Първоначално написано от Setaabrat Виж мнението

Може да съм се развихрила,но поне не пиша глупости,както повечето хора и коментарите ми не са пошли!
    Смяташ че коментарите ми са глупости ли ?
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    Не е виновен този който яде баницата,а този който му я дава!
    Е, от това пък по- голяма глупост няма. Той пича първо, че си личи, че банички не е спирал да търси и да яде. Да, и момичето ще има вина, но главен виновник си е напълно този, който се е отдал (уж) на един човек, дава обещания- лъже. Той е отговорен пред приятелката си за това дали си държи к*ра в гащите, не всички заобикалящи го жени... Всякакви жени има, едни на момента ще го отрежат, други ще му се вържат, но те са отговорни единствено пред собствената си съвест, а не в развалянето на връзката и голямата любов или да се хвърля в/ху тях вината, че кривнало момчето от пътя. Който търси- намира. А като се позамислиш той като се предлага и му откажат пак е напълно еднакво виновен, колкото би бил ако му вържат...разбираш ли искам да кажа, че който търси банички той е виновен(пък даже и да не ги намира и смятай той не се спира да се оглежда и после първата хванала се баничка била виновната и черната, развалила хубавата връзката). Все едно ти да изневериш на приятеля си с друго момче и да не обвиняваш само себе си, че си наранила човека и си преебала отношенията ви, а да обвиняваш еднакво, че и както звучи това с баничката дори повече третият човек, че едва ли не той ти е прелъстил слабата душичка безсрамника, която иначе е щяла да е адски праведна ама се натрапил м/у вас и си нямала воля да откажеш= не ти е оставил направо др. избор слаба си все пак, ми не само и единствено ти ще си виновна. Още повече, че момичето изобщо не му се е "тикала" както се изрази и не се е опитвала да го съблазни по никакъв начин, той си го е търсел, как по дяволите ще кажеш, че му е по- малка вината защото горкото момиче отдавна има симпатии и и е трудно да му откаже? Той да не е някво супер елементарно същество, което не е виновно защото му е в природата да не може да отказва или да не се пробва пожелае ли някоя, а тези които се опита да омая да трябва да се грижат за неговата вярност и да поемат вината ако примерно им се окаже някаква слабост т'ва момче и му се оставят...

Изобщо не си го слагай на акъла.
    Ако искаш просто секс, какво ти пука дали е обвързан или не.
    Ако си сигурна, че няма да се влюбиш в него и че можеш да контролираш чуствата си, тогава действай.
    Вземи всички секс който можеш от него.

Супер фен Аватара на Юлиян
    (Дали има секс, малко коте)
    какво точно трябва да значи заглавиет о ????

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    а ти що ъпваш стари теми? глопаг

ми за да питам maybe?

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Предсказания за това което е щял да каже Божката

човек това съм го чувал мн пъти и се чудя от няква песен или случка е

Град
    София
    човек това съм го чувал мн пъти и се чудя от няква песен или случка е
    Ами разрови се в гугле.Беше някакъв чат между Валери Божинов и студентка и той там я нарича "малко коте".

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Ами разрови се в гугле.Беше някакъв чат между Валери Божинов и студентка и той там я нарича "малко коте".
    ами котето и е малко логично е

Град
    София
    ами котето и е малко логично е
    е сега не знам това,ама май беше "Малко коте,секс има ли " точния цитат ;д

ама още се чудя в каква връска заглавието е такова

Град
    София
    ама още се чудя в каква връска заглавието е такова
    ВръЗка* Иначе заглавието доста преди изцепката на Божката.Виж първатата страница и ще разбереш.

мързи ме не стига че уча какви ли не глупости в Музикалното тренирам бокс и фитнес + излизания с приятели
    дали имам време да чета всичко

Град
    София
    мързи ме не стига че уча какви ли не глупости в Музикалното тренирам бокс и фитнес + излизания с приятели
    дали имам време да чета всичко
    Досега да си прочел

GuardianAngel го е казал точно и ясно!
    Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Всичко е станало ПОХОТ, точно това е думата... освен секс друго в главата на хората не им се върти, няма ценности...

Ти като искаш да спиш с него спи... или май нещо вътре те спира... май се наричаше вътрешен морал... ако търсиш такива които ще ти кажат спи с него ще ги намериш за да се успокоиш.

Но според мен тва е грешно...после само ще ти е тъпо... ако чувствата ти се върнат а неговите не... ще си на разположение тва устройва ли те? Да си втората цигулка която е само за секс... ако да - го направи.

"другите не спазват морал" и "всичко е клишета" е много удобно казано. Всичко е до човека ако ти държиш на себе си и се уважаваш и уважаваш другите хора ще постъпиш доблестно както се казва. Всичко е въпрос на избор и ти го имаш! Ако този избор не ти съвпада с желанието за секс... сори.

Всеки има избор да не се оправдава кво правели другите... щото точно хора които казват ''ама те другите го правят аз що да съм свестен'' са тези заради които няма свястни хора! Бъди това което искаш да видиш в света в които живееш!
    Останалото е търсене на удобният вариант, в които хем съвестта ти да е чиста, хем да вършиш мръсни работи... няма как да стане, човек иска или не иска поема последствията на изборите си. И... стига точно там на където е тръгнал...

Ако искаш да си щастлива цял живот, направи стъпките които да доведат до това. Останалото е временно и кратко.
    Поздрави!

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    ВръЗка* Иначе заглавието доста преди изцепката на Божката.Виж първатата страница и ще разбереш.
    Е как така доста преди изцепката.. доста след изцепката е о.О
    А заглавието е такова да за привлече повече хора, които да отворят темата и да ми отговорят.

Тази тема е стара и приключена стига сте спамили...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от snatural Виж мнението
    Е как така доста преди изцепката.. доста след изцепката е о.О
    А заглавието е такова да за привлече повече хора, които да отворят темата и да ми отговорят.
    Грешно бях видял датата.Извинявам се

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Setaabrat Виж мнението
    Тази тема е стара и приключена стига сте спамили...
    Ее то ако няма спам ,форума ще замре

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Дали има секс малко коте?! Човек,когато си знае кво е му е...Само аз си знам кво ми е- В.Божинов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си