- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- [Официална тема] ЕВРО 2016 - дискусия, снимки и всичко
а и на през 2 години има такъв голям форум
след 2 години е световното в Русия :Д
По тъпо може ли да стане? Големите отбори се бият помежду си и отпадат, докато малките и тези, който не заслужават да са там, където са в момента(Португалия), защото са без победа, са на полуфинал?
Не съм казал, че Португалия са малък отбор а просто, че не заслужават да са там, където са в момента.Иначе и аз искам г/д така да се развият нещата.
Засякох едно: "Полша отпаднаха без загуба, Португалия продължиха без победа, какво пречеше и ние да участваме без да сме се класирали?"![]()
Ние сме толкова зле в момента, че дори и само с победи да сме пак няма да се класираме хаха
Искам Германия да победят Франция на финала с 90 на нула и да отменят световното 2018.
Какво толкова са ти направили Франция, че чак толкова искаш да ги накажат? Мразиш отборите в, който преобладават чернокожи ли? НО РАСИЗМО ? !? !@?!!№!?
все ми е тая дали Франция или Германия ще победят, просто искам да е с 90 на 0, че да откажат конкуренцията. Ако световното 2018 ще е като тоя турнир, направо да го отменят. няма смисъл.
аааа не те разбрах
Да в такъв случай те подкрепям с малката поправка, че Франция или Германия трябва да бият другия финалист, който ще е с/у тях с такъв резултат и тогава вече наистина няма да има смисъл. :Д
Аз не съм расист, ама пак не искам Франция да печелят, щото ме кефят Германия.
мене нит Франция ме кефат
нит Германия
нит Уелс
нит Португалия
втф
но очаквам Германия да са европейски шампиони въпреки, че ги мразя и тях
да не си някоя футболна фенка?
Ако си кой ти е любимия отбор и любимо първенство?
иии да, най нормалния начин по, който може да се развият нещата е Германия да спечели.Въпреки че то на това европейско нищо не е нормално, така че да видим :Д
на всички ви говоря
иначе в бг сме си зле добре си спряла да ги гледаш :Д аз никога и не съм
иначе да уточним Левски/ЦСКА?
За твоя жалост, Чико вече се състезава в А окръжна, а Хебър ще играе във В група с техния лиценз. 1/3 от хората в Чико и Балкан Варвара, който изпадна, са в Хебър и вече им тече лятната подготовка. Ако се чудиш защо знам такива неща, просто и аз съм юноша на Хебър в момента![]()
любимия ми отбор са Bolton Wanderers
а на мен ФК "Остър Нож" - с. Раданово, обл. Велико Търново