- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- [Официална тема] ЕВРО 2016 - дискусия, снимки и всичко
Бахти шитнята е всичко това аз си гледам кеч и кои като мене![]()
бях заспал и сега ставам и виждам резултатите. Първата ми реакция
АХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХА ХАХХАХАХАХАХАХАХАХ
От сега нататък почвам да ставам фен на по-малките и непретенциозни отбори, че заради тях Европейското става все по-интересно!![]()
То пък едно Европейско бати скуката. Един мач исках да гледам , но само след 5 минути се отказах
не гледах мача, само видях дузпите на екрана на някво заведение. СУПЕР РАЗОЧАРОВАНИЕ
тоя жалък отбор на португалия дет има 5 хикса в редовното време отива на полуфинал срещу Белгия/Уелс.... КВО Е ТВА БЕ
и Хърватия и Полша изобщо не заслужаваха да отпадат от тия скапаняци. Ех, колко ги мразя![]()
сега франция като смачкат исландия и германия бият италия
финал Белгия - Германия, въпреки че ми се ще Уелс да продължат,ноооооо
принципно нямам пристрастия Д:
но се надявам Италия да спечели тая вечер
Последно редактирано от lunacy : 07-02-2016 на 21:37
Айдее ,немската машина напред!!! Да се готвят петлите!! Или по някакъв късмет Исландия!
Два баса спечелих с победата на Германия снощи, а ако залагах, щях да съм хилядолер.![]()
Кво се кефите на тва Европейско , ще свърши все някога![]()
а и на през 2 години има такъв голям форум
след 2 години е световното в Русия :Д
По тъпо може ли да стане? Големите отбори се бият помежду си и отпадат, докато малките и тези, който не заслужават да са там, където са в момента(Португалия), защото са без победа, са на полуфинал?
Не съм казал, че Португалия са малък отбор а просто, че не заслужават да са там, където са в момента.Иначе и аз искам г/д така да се развият нещата.
Засякох едно: "Полша отпаднаха без загуба, Португалия продължиха без победа, какво пречеше и ние да участваме без да сме се класирали?"![]()
Ние сме толкова зле в момента, че дори и само с победи да сме пак няма да се класираме хаха
Искам Германия да победят Франция на финала с 90 на нула и да отменят световното 2018.
Какво толкова са ти направили Франция, че чак толкова искаш да ги накажат? Мразиш отборите в, който преобладават чернокожи ли? НО РАСИЗМО ? !? !@?!!№!?