.
Отговор в тема
Страница 13 от 13 ПървиПърви ... 3910111213
Резултати от 301 до 319 от общо 319

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от АгентГлазура Виж мнението
    Аз искам Портокалия да победи. Искам само късметлийски голове ... за портокалците.
    Това верно се случи !
    Цитирай Първоначално написано от Muramasa Виж мнението
    Португалия играха прекрасно през целия турнир! Прекрасни тактики и стратегии. Заслужават го! Абсолютна доминация!

Толкова по-добри отбори отпаднаха...

Тук май има само 1 човек, който смята, че Португалия са играли добре на това Европейско. Наистина много изстрадаха, за да стигнат до тоя триумф, но не мисля, че е много заслужен. Едва ли тва е било някаква добра тактика от техния треньор, щото играха много глупав футбол през цялото време. Наистина имаше няколко отбора, които играха много стойностно и със сигурност заслужаваха да вдигнат купата. Футбола обаче не е справедлива игра и май месец, както и сега пак ни го показва (въпреки че съм фен на Реал )

Мега фен Аватара на divergent
    Даже на мен ми стана гадно за Педалдо, при положение, че не го понасям. Просто никой не заслужава да му се случи такова нещо. И все пак, бая се депресирах от тоя гол. Но пък поне яко си изкарахме, на маса от осем души само двама гледаме футбол, аз от Франция, един от Германия, другите от който бие.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MalePan7her Виж мнението
    Аз естествено подкрепям Ронката и Португалия и мисля, че тази година ще спечелят!
    Тоя МалеПантер вярно взе че позна новия европейски шампион !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си