.
Отговор в тема
Страница 7 от 13 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 319
    Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    пич щом албания играе а ние/нашите гледат положението е много зле
    Исландия играят...ии правят хикс с Португалия...наще добре че не се класираха,щяха да ги тупат като тъпан.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Исландия играят...ии правят хикс с Португалия...наще добре че не се класираха,щяха да ги тупат като тъпан.
    Владо Стоянов щеше да е португалския кошмар
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Владо Стоянов щеше да е португалския кошмар
    То имаше бъзици с това в нета.Колко ще се радвам да отпаднат тея...

англия и словакия, по- скучен мач не съм гледал

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Уелс 3 : 0 Русия

Айдеее... къде са сега Харката и Дотата да кажат защо така се случи !

Мега фен Аватара на Rakshy
    много се радвам за уелс, надявам се да не изпаднат на следващата фаза

утре МОЩНО ПОЛША И ХЪРВАТИЯ АЙДЕЕЕЕ

Уелс бяха приятната изненада на Европейското и показаха как се играе футбол! Стискам им палци и се надявам да не изпаднат на осминафинала. Но пък ако играят такъв футбол, какъвто снощи, няма как да не продължат напред.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Абе, как Англия и Словакия да беше скучен мача... абсурд!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Абе, как Англия и Словакия да беше скучен мача... абсурд!
    Скукаааа..щом ням гол ,скука...Уелс Русия беше къде къде по-инт.Ти си фенка на Англия..нормално ;д

баси скапаняците са Англия, никакъв шанс за тях да спечелят нещо в близките години

добре, че не го гледах, но пък днес всичко ще се гледа АЙДЕЕ :Д

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    добре, че не го гледах, но пък днес всичко ще се гледа АЙДЕЕ :Д
    Как ще смогнеш? и нерви за 4 мача ?

Винаги съм бил против Англия,щото откакто гледам футбол никога не са демонстрирали някаква невероятна игра на голям турнир. Винаги има големи надежди за тях и накрая осират работата тотално. Харесва ми единствено това,че треньорът пуска в игра млади момчета,което е много важно и добре за тях самите.

Искам Северна Ирландия някак да победи.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    Искам Северна Ирландия някак да победи.
    Няма как..това е Германия!

Допинг цистерните.

Мега фен Аватара на divergent
    !

Град
    София
    Допинг цистерните.
    Това са франсетата и Хангличаните!
    Германците са просто машини.

Допинг цистерните.
    Вече сме 21-ви век и държавата е Германия, а не ГДР. Да става въпрос за допинг е безсмислена тема, но ме дразни това,че много хора без никакви германски корени играят за немския отбор...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от football_guy11 Виж мнението
    Вече сме 21-ви век и държавата е Германия, а не ГДР. Да става въпрос за допинг е безсмислена тема, но ме дразни това,че много хора без никакви германски корени играят за немския отбор...
    Все 1 в другите държави няма такива...жалко е ,но това е реалността.

Цитирай Първоначално написано от football_guy11 Виж мнението
    Яко във филма си. Ползване на допинг в големи състезания ще има, докато има корупция в този свят, а тя скоро няма изгледи да изчезва.

Град
    София
    Яко във филма си. Ползване на допинг в големи състезания ще има, докато има корупция в този свят, а тя скоро няма изгледи да изчезва.
    Тук си прав! Навсякъде има допинг,но не го хващат!Може би волейбола е единственото място където няма толкова много,тъй като там дори 1 да хвант,гърми цял отбор.

Тук си прав! Навсякъде има допинг,но не го хващат!Може би волейбола е единственото място където няма толкова много,тъй като там дори 1 да хвант,гърми цял отбор.
    В ММА, по- точно организацията UFC, въведоха нови тип тестове за допинг под ръководството на USADA, уж най- изпитателния тест за допинг, долавял всякакви неща. И много състезатели тяхни окапаха и им се е отразило на бизнеса със сигурност, а и стероидите помагат за бързо възстановяване след контузии, отменят се много мачове и поради контузии, които стават в тренировки. Сега пък изведнъж спряха да хващат, каквито и да е, сякаш вече няма никакви стероидни, ама почнаха да се бият като животни отново по 25 минути понякога с пълна сила, при положение, че малко след новото въведение всички се умаряха бързо. Май разбраха, че е лошо за бизнеса и се кротнаха с тъпите тестове. Аз съм за легализирането на ползването на допинг, поне така няма кой да бива измамен... А и под ръководството на видни лекари, няма да им вреди на здравето, само ще им помага за по- силни изяви и няма да има огромни почивки след контузии.

Няма как да очакваш хора, които си изкарват хляба с представянето си на терена/ринга да не правят всичко възможно да печелят :Д Допингът Е част от професионалния спорт, either you like it or not.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Няма как да очакваш хора, които си изкарват хляба с представянето си на терена/ринга да не правят всичко възможно да печелят :Д Допингът Е част от професионалния спорт, either you like it or not.
    Равнодушен оглед на нещата. Бих очаквал да спазват правилата, но знам, че не ги спазват. Затова и няма как да очаквам да ги спазват за напред. Аз не искам да одобрявам измамите. Бих искал да гледам равностойни сблъсъци. Би било добре да подновят правилата или да изкоренят ползването на допинг тотално, ама наистина. Най- добре би било просто да легализират употребата на допинг. Аз обаче няма значение какво ще кажа. Ще има пластични фенове подобни на тези на Джон Джоунс винаги, които ще се радват, на каквато и плява да им представиш, стига да я представиш с увереност и убедителност.
    Последно редактирано от АгентМура : 06-21-2016 на 17:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си