- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- [Официална тема] ЕВРО 2016 - дискусия, снимки и всичко
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
англия и словакия, по- скучен мач не съм гледал
Уелс 3 : 0 Русия
Айдеее... къде са сега Харката и Дотата да кажат защо така се случи!
много се радвам за уелс, надявам се да не изпаднат на следващата фаза
утре МОЩНО ПОЛША И ХЪРВАТИЯ АЙДЕЕЕЕ
Уелс бяха приятната изненада на Европейското и показаха как се играе футбол! Стискам им палци и се надявам да не изпаднат на осминафинала. Но пък ако играят такъв футбол, какъвто снощи, няма как да не продължат напред.
Абе, как Англия и Словакия да беше скучен мача... абсурд!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
баси скапаняците са Англия, никакъв шанс за тях да спечелят нещо в близките години
добре, че не го гледах, но пък днес всичко ще се гледа АЙДЕЕ :Д
Винаги съм бил против Англия,щото откакто гледам футбол никога не са демонстрирали някаква невероятна игра на голям турнир. Винаги има големи надежди за тях и накрая осират работата тотално. Харесва ми единствено това,че треньорът пуска в игра млади момчета,което е много важно и добре за тях самите.
Искам Северна Ирландия някак да победи.
В ММА, по- точно организацията UFC, въведоха нови тип тестове за допинг под ръководството на USADA, уж най- изпитателния тест за допинг, долавял всякакви неща. И много състезатели тяхни окапаха и им се е отразило на бизнеса със сигурност, а и стероидите помагат за бързо възстановяване след контузии, отменят се много мачове и поради контузии, които стават в тренировки. Сега пък изведнъж спряха да хващат, каквито и да е, сякаш вече няма никакви стероидни, ама почнаха да се бият като животни отново по 25 минути понякога с пълна сила, при положение, че малко след новото въведение всички се умаряха бързо. Май разбраха, че е лошо за бизнеса и се кротнаха с тъпите тестове. Аз съм за легализирането на ползването на допинг, поне така няма кой да бива измамен... А и под ръководството на видни лекари, няма да им вреди на здравето, само ще им помага за по- силни изяви и няма да има огромни почивки след контузии.
Няма как да очакваш хора, които си изкарват хляба с представянето си на терена/ринга да не правят всичко възможно да печелят :Д Допингът Е част от професионалния спорт, either you like it or not.
Равнодушен оглед на нещата. Бих очаквал да спазват правилата, но знам, че не ги спазват. Затова и няма как да очаквам да ги спазват за напред. Аз не искам да одобрявам измамите. Бих искал да гледам равностойни сблъсъци. Би било добре да подновят правилата или да изкоренят ползването на допинг тотално, ама наистина. Най- добре би било просто да легализират употребата на допинг. Аз обаче няма значение какво ще кажа. Ще има пластични фенове подобни на тези на Джон Джоунс винаги, които ще се радват, на каквато и плява да им представиш, стига да я представиш с увереност и убедителност.
Последно редактирано от АгентМура : 06-21-2016 на 17:56