- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- [Официална тема] ЕВРО 2016 - дискусия, снимки и всичко
+
Правилата са създадени, за да се спазват, но в доста от случаите се нарушаватМоето мнение е, че ако легализират допинга поне това няма да убегне на никого и ще знаем с какво аджеба се тъпчат атлетите.
Все пак и те като всяка една добавка са създадени, за да подобрят резултатите на състезателя. И както каза АгентМура, употребявани под контрола на оторизирани лица, няма да вредят на здравето на спортистите, което е още по-добре. Може би не ги легализират, защото няма как иначе да се перат толкова много пари. Поне аз така си мисля
![]()
Искам дузпииииииииии.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Еееее... не! Тези се шегуват! Гррр
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Това е! Браво!
Хърватия - Испания 2:1
Да, много браво...
След измислената дузпа на испанците...
Нали гледаме един и същ мач? Хърватите много по-силно се раздаваха, а испанците го раздаваха мудно - с усещането, че ще вържат поне равен и ще запазят лидерската си позиция.
Наистина нещо не са много активни и атакуващи испанците. Повярваха си много май. Яд ме е много!
Като неутрален фен в този мач ме спечелиха Хърватите със сърцатата си игра! Наистина голямо браво
"Владетели"! Обичали да владеят топката...![]()
Кольо, дано не си заложила някой лев на шпаньолците...![]()
Някой добър човечец ще сподели ли за некомпетентните футболни фенки по колко отбора от група отиват на осмина финали?![]()
Kakto e тръгнало с тея испанци,накрая ще си спечеля баса ! Дано паднат срещу Италия
На Европейското има 6 групи, с по 4-ри отбора всяка. Първият и вторият от всяка група 100% продължават, както и 4-рите най-добри трети отбори също, т.е. след груповата фаза ще отпаднат 6 отбора, завършили на последно място, както и 2-та най-слаби трети. Напред към 1/8 финалите продължават 16 отбора. (:
Като нищо щях да заложа, ама тази година явно малките безизвестни отбори ще направят Европейското... тъпа работа.
А ти какво искаш - още на откриването на Европейското да направят жребий между Испания, Германия, Англия, Италия и Белгия, след което победителят да го наградят с трофея?
Аз пък точно такива мачове харесвам - в които отборите с по-ниско парично оценени играчи, но с по-добра колективна игра и повече хъс за победа, печелят. (:
Последно редактирано от M**** : 06-21-2016 на 21:12
ето такива изказвания са като тумор за всеки спорт
Това е европейско първенство. Безизвестен ще бъде отбор, ако нямаш минимална представа от география и никога не си виждал карта на Европа. Не мога да повярвам как можеш да кажеш подобно нещо.
Така изкрещях и се ударих в коленете на дузпата, че още ме боли :Д Майка му деба проста, колко се радвам, че спаси :Д
Сега искам Хърватия и Уелс да се справят с осминафинала и да продължат. Първоначален фаворит ми бяха Белгия, но те играят толкова малоумно. В пъти повече ми харесват Франция, Уелс, Хърватия, Полша.
Англия спокойно мога да кажа, че никви ги няма. Много грозна работа. Германците са си германци. Унгария трябва да продължат само заради феновете :Д
Прекрасно е, че ще играят Италия-Испания.
Много добър футболен ден.