.
Отговор в тема
Страница 8 от 13 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 319
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Няма как да очакваш хора, които си изкарват хляба с представянето си на терена/ринга да не правят всичко възможно да печелят :Д Допингът Е част от професионалния спорт, either you like it or not.
    +
    Правилата са създадени, за да се спазват, но в доста от случаите се нарушават Моето мнение е, че ако легализират допинга поне това няма да убегне на никого и ще знаем с какво аджеба се тъпчат атлетите. Все пак и те като всяка една добавка са създадени, за да подобрят резултатите на състезателя. И както каза АгентМура, употребявани под контрола на оторизирани лица, няма да вредят на здравето на спортистите, което е още по-добре. Може би не ги легализират, защото няма как иначе да се перат толкова много пари. Поне аз така си мисля

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Искам дузпииииииииии.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Варна
    Еееее... не! Тези се шегуват! Гррр
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен
    Това е! Браво!
    Хърватия - Испания 2:1

Град
    Варна
    Да, много браво...

Perisic strikes again Много красив мач се получава

Супер фен
    След измислената дузпа на испанците...

Нали гледаме един и същ мач? Хърватите много по-силно се раздаваха, а испанците го раздаваха мудно - с усещането, че ще вържат поне равен и ще запазят лидерската си позиция.

Град
    Варна
    Наистина нещо не са много активни и атакуващи испанците. Повярваха си много май. Яд ме е много!

Като неутрален фен в този мач ме спечелиха Хърватите със сърцатата си игра! Наистина голямо браво

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Наистина нещо не са много активни и атакуващи испанците. Повярваха си много май. Яд ме е много!
    Е, ще имат възможност да загреят по-добре срещу някой от лидерите на другите групи още на 1/8 финал. (:

И може би ще гледаш дузпи.

"Владетели"! Обичали да владеят топката...

Супер фен
    Кольо, дано не си заложила някой лев на шпаньолците...

Мега фен Аватара на divergent
    Някой добър човечец ще сподели ли за некомпетентните футболни фенки по колко отбора от група отиват на осмина финали?

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Kakto e тръгнало с тея испанци,накрая ще си спечеля баса ! Дано паднат срещу Италия

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Някой добър човечец ще сподели ли за некомпетентните футболни фенки по колко отбора от група отиват на осмина финали?
    Първите 2 от всяка група + 4те най-добри 3ти от групите

Тя тука фенката е само една

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    На Европейското има 6 групи, с по 4-ри отбора всяка. Първият и вторият от всяка група 100% продължават, както и 4-рите най-добри трети отбори също, т.е. след груповата фаза ще отпаднат 6 отбора, завършили на последно място, както и 2-та най-слаби трети. Напред към 1/8 финалите продължават 16 отбора. (:

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от football_guy11 Виж мнението
    Тя тука фенката е само една
    Ама я има нали А къде са феновете на баскета тцтцц

Град
    Варна
    Като нищо щях да заложа, ама тази година явно малките безизвестни отбори ще направят Европейското... тъпа работа.

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Ама я има нали А къде са феновете на баскета тцтцц
    Бих се учудил ако има такива освен теб, може би.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    Бих се учудил ако има такива освен теб, може би.
    Аз баскета го цъкам,ама не го гледам Но няма с кой да цъкам Но шампион тая година е немската машина !

Супер фен
    Като нищо щях да заложа, ама тази година явно малките безизвестни отбори ще направят Европейското... тъпа работа.
    А ти какво искаш - още на откриването на Европейското да направят жребий между Испания, Германия, Англия, Италия и Белгия, след което победителят да го наградят с трофея?

Аз пък точно такива мачове харесвам - в които отборите с по-ниско парично оценени играчи, но с по-добра колективна игра и повече хъс за победа, печелят. (:
    Последно редактирано от M**** : 06-21-2016 на 21:12

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    А ти какво искаш - още на откриването на Европейското да направят жребий между Испания, Германия, Англия, Италия и Белгия, след което още на откриващата церемония да ги наградят с трофея?

Аз пък точно такива мачове харесвам - в които отборите с по-ниско парично оценени играчи, но с по-добра колективна игра и повече хъс за победа, печелят. (:
    Съгласен съм, М****!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    А ти какво искаш - още на откриването на Европейското да направят жребий между Испания, Германия, Англия, Италия и Белгия, след което победителят да го наградят с трофея?

Подкрепям!

Мега фен Аватара на Rakshy
    ето такива изказвания са като тумор за всеки спорт

Това е европейско първенство. Безизвестен ще бъде отбор, ако нямаш минимална представа от география и никога не си виждал карта на Европа. Не мога да повярвам как можеш да кажеш подобно нещо.

Така изкрещях и се ударих в коленете на дузпата, че още ме боли :Д Майка му деба проста, колко се радвам, че спаси :Д

Сега искам Хърватия и Уелс да се справят с осминафинала и да продължат. Първоначален фаворит ми бяха Белгия, но те играят толкова малоумно. В пъти повече ми харесват Франция, Уелс, Хърватия, Полша.

Англия спокойно мога да кажа, че никви ги няма. Много грозна работа. Германците са си германци. Унгария трябва да продължат само заради феновете :Д

Прекрасно е, че ще играят Италия-Испания.

Много добър футболен ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си