Аре ве ей мухльовци спрете да спамите ИВО ако не спреш да лееш в момента спам ще те нападам ВЪВ ВСЯКА ТЕМА отся нататък докато не спреш да пишеш!!!!!!!

точко ли си, насраночко ли си, изчезни и отиди в другите теми заедно с Ива да си пишете!

ИВО последно предупреждение шматко ! Или пиши за футбол или изчезвай !!!

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
аз лично съм за белгия най-много. Холандия са ми фаворити винаги, ама тая година не се класираха.

В Белгия има много потенциал, стига треньора да ги построи добре. Малко ташак е, че Компани е аут за първенството, а той щеше да им е чук в защита.

Англия тази година имат доста силна заявка, както и Уелс. Испания и Италия са си това, което са, не знам да имат кой знае какви промени. Съставът на Франция е голден шит. Много мощ има в тях. Доста добър турнир ще е, ако не го взривят аллахуакбарите
Ще изкажа скромната си логика, може да не е правилна, но може пък и да позная.

Испания имаха много мощни и млади футболисти, спечелиха хиляда първенства, европейски, световното, обаче сега отборът им се разтури, Иниеста вече е стар, Алонсо е стар, Шави е стар, и т.н. За Германия пък - те си спечелиха световното и сега са се кротнали. Италианските отбори дори не влязоха нито в Шампионска лига нито в Лига европа, отстраниха ги в началото и мисля, че Италия са мнооого слаби в момента. За Франция нямам наблюдения. Пък Англия не им знам селекцията обаче те никога не стигат доникъде и тази година може и да се мобилизират. Знаеш ли повече инфо за тях?