- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- [Официална тема] ЕВРО 2016 - дискусия, снимки и всичко
Сега, като премислих малко нещата, мисля че не трябва да съдим толкоз строго Никито - все пак във всяко едно момиче дреме инстинкт на Кифла (Кольо, няма да се сърдиш за определението, ей!). :р
Единствено по тази причина си обяснявам позицията ѝ по-горе. Кифлите се радват на добре рекламирани, лъскави и скъпи неща, явно в т.ч. и футболисти. А колкото повече се шуми около даден играч - толкова повече кифли се облизват по него. (:
Кольо, помни - била си кифла, но си го надраснала! Сега си франзела и не бива да се увличаш по най-популярните и скъпо-оценени отбори! (:
ахахахах, М** :Д
просто момиче като почне да хвали германия и испания
чуек :X
Точно аз никога не съм се увличала по даден отбор, заради някой си футболист. Мисля, че на Мурата обяснявах по-напред в темата за футболисти, които харесвам като стил на игра. И не, не се обиждам, аз не парадирам, че разбирам от футбол. ;д
Към Ракши - пак ще кажа, че на Мура обяснявах защо харесвам Испания и Германия като отбор и далеч това не е заради футболистите.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
А и знам, че е няма да е интересно, ако направят Европейско само с големите отбори. ;д То това е хубавото на футбола - да гледаш различни мачове, различен стил на игра между съвсем различни отбори. Просто, когато "любимия" ти отбор загуби е кофти. ;д Иначе аз нямам нищо против отбори като Хърватия, Сърбия, Румъния и етц. Все пак да не забравяме Световното от 2014г. - който го е гледал знае представянето на Хърватия, да не говорим отбора на Чили, Холандия, Колумбия. Помните ли първия мач от групата на Испания как ги разгромиха Холандия с 1-5. Така че.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
То нашия "любим" отбор трябва да са националите ни..ама те като са куци коне,други ще подкрепяме.Помниме и какво направиха Русия и Турция ,ако не се лъжа 2008ма година .
Айде, започват интересните мачове.
Пропуснала съм го, бях на работа.
Прогноза за последния мач?
Аз се надявам за 2:1 за Хърватия. (:
Честно казано и аз. Португалия само с Роналдо... ще видим.
Като гледам мача, май наистина е тръгнал към 1:0. През цялото първо полувреме пуках онлайн билярд и... по интонацията на коментатора - нищо по-сериозно пред двете врати. :/
ако Хърватите бият ще има яко Цеца Величкович и скара цял нощ в цяла Хърватия
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ИСПАНИЯ!!!!
По- зрелищен мач не бях гледал! Велико!
супер разочароващ мач, нямам думи
добре, че поне Полша бяха добре
Северна Ирландия сами се победиха :Д but i don't mind
Футбол....ужас!
Прогнозите ви за днешните мачове? Моите са: Италия-Испания 1:2,а за другия мач се надявам да се стигне да до дузпи,та Исландците да имат шанса за нещо,та 1:1