- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Военен
Здравейте на 22 години съм и искам да стана военен. Та имам няколко въпроса.
-С колко трябва да съм завършил средното образование
-Ще ме пращат ли на мисии по Афганистан
-Колко е заплащането
-Колко трябва да е минималният Ръст
Но имам проблем със всички роднини затова казват да не го правя защото имам дете а това е много рискова професия.А аз им казвам цял живот съм си мечтал за тази професия и съм тренирал 10 години и че не мога да се откажа.
Според вас правилно ли постъпвам че искам да стана военен.
- Трябва да имаш диплома за средно образование (успеха не е важен)
-В началото едва ли...
-Колкото плащат на дюнерджия.
-минимален ръст и кг 150-159см за ръст и 50 кг. (Като индекса на телесна маса трябва да ти е между 18,5 до 39кг/кв.м)
Ако питаш мене не си струва... Парите са малко и ще си подчинен на най-големите задници...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
-С колко трябва да съм завършил средното образование
-Ще ме пращат ли на мисии по Афганистан
-Колко е заплащането
-Колко трябва да е минималният Ръст
1. Мисля,че оценката нямаше съществено значение.Просто трябва да имаш завършено средно образование.
2. Мисиите са пожелание и отива всеки който иска.Не пращат никого на сила.
3. Зависи на какъв пост си.Най-ниския мисля,че беше около 700лв.
4. Миналия месец ходих във военното окръжие в Бургас и пишеше,че за мъжете трябва да са поне 170см.Не знам другите какво са видели...
И не ги слушай,това е сладка,държавна работата.Работното време си го знаеш,няма промени,няма нищо.Празници,Коледи,молед ... - почиваш си.Пенсията ти след това ще е висока.Добре ще ти е там,но се влиза трудно,повечето хора са с връзки както знаеш.![]()
И няма нищо опасно......армията ни и и без това я няма никаква,моите познати единственото което правят е да спят на нощните смени особено![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
http://www.nvu.bg/ - хвърли едно око тук
За мен семейството е много важно, но и мечтите са си мечти. Не мисли за парите, те са до време!![]()
Кой каквото и да ти казва, ти си знаеш! Успех!
Всички които не са наясно си мислят че да си военен е престижна професия и ще изкарваш милиони едва ли не ама не е така в действителност. Сега сульо и пульо се натискат да стават военни,и ги взимат разбира се.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.