Здравейте. Въпросът ми е насочен най-вече към момчетата, защото искам да разбера как те разсъждават по тази тема и съответно така да опитам да си отговоря какво се случи, но естествено бих се радвала да чуя мнения и на момичета. Интересно ми е едно нещо - могат ли момчетата да се целуват и натискат (но говорим без да се стига до секс) с някое момиче, без изобщо момичето да им харесва на външен вид и да не ги привлича?
Питам, защото чувам различни мнения и не знам на кого да вярвам. Случи ми се нещо такова. Натискахме се с едно момче и си прекарахме супер, изглеждаше наистина много доволен, а после ме отряза. И си мисля, че по-скоро не е заради характера или качествата ми, защото не се познавахме много добре и едва ли може да е това. Затова си мисля, че явно е нещо заради външния вид. Пък в същото време се питам - ако не съм му се струвала привлекателна, защо изобщо тръгна да ме целува - той пое инициативата?
Не го правя това на голяма драма, не се получиха нещата, гадно ми стана, ама каквото - такова. Просто ми е интересно - той не пожела да каже какъв точно е проблемът, каза след време вече, че май не сме един за друг, не съм негов тип. Но при все, че не пожела да ме опознае и знаехме малко един за друг, си мисля, че е външен вид. Благодаря ви, че отделяте време.