.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от Emma_365 Виж мнението
    ...че не обича да се обяснява за такива неща..
    Позната история. Оставам с впечатлението, че момчетата не обичат да говорят на такива теми и правят всичко възможно да ги избягват. При тях или се действа, или не. Не се говори. Точка.
    Иначе много глупаво поведение, особено ако няма причина. Не сте по на 15, че да се отбягвате, още повече, че не е станало нещо кой знае какво, че да ви развали отношенията... Съветът ми е да не се занимаваш, увлечението ще ти мине, не си го слагай много. Вероятно просто не знае какво иска. Между другото от преди въпросната случка ли се познавате или тогава сте се запознали?

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Оставам с впечатлението, че момчетата не обичат да говорят на такива теми и правят всичко възможно да ги избягват. При тях или се действа, или не. Не се говори. Точка.
    Интересното е пък, че аз говоря на всякакви теми и за мен не е проблем, аз съм повече по разговорите, разбира се, ако самият човек ме предразполага, понеже съм малко особен характер!
    Последно редактирано от sladura89 : 05-26-2016 на 23:37

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Интересното е пък, че аз говоря на всякакви теми и за мен не е проблем, аз съм повече по разговорите, разбира се, ако самият човек ме предразполага, понеже съм малко особен характер!
    Адмирации за което. Предполагам, че в някои случаи това може да се дължи и на неудобство и срам, но като цяло е дразнещо. Като видиш на къде вървят нещата обясни деликатно, че нямаш интерес и толкова. Няма нужда да се правим на глупави и неразбрали.
    Доста хора твърдят, че момчетата не разбират от намеци.. започвам да се чудя до колко е вярно.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Адмирации за което. Предполагам, че в някои случаи това може да се дължи и на неудобство и срам, но като цяло е дразнещо. Като видиш на къде вървят нещата обясни деликатно, че нямаш интерес и толкова. Няма нужда да се правим на глупави и неразбрали.
    Доста хора твърдят, че момчетата не разбират от намеци.. започвам да се чудя до колко е вярно.
    Може и това да е причината, може и гордостта да им пречи на някои или това винаги да се представят в добра светлина! Аз също съм за нещата да се казват директно в прав текст, ама явно на някои хора не им е толкова лесно и аз понякога се притеснявам де, защото не знам след като изкажа нещо какво би последвало и каква примерно би била реакцията на момичето! Понякога обаче да си играете на котка и мишка е забавно и възбуждащо, стига обаче да не продължи прекалено дълго, че понякога може и да се загуби интерес!
    Някои разбират мисленето на жените, жестове, намеци и всичко! Аз определено не съм от тях, бих разбрал може би само намек, който е прекалено очевиден и няма как да се сбърка, за това и предпочитам директността особено спрямо мен и за това не обичам примерно лицемерието! Даже имам много случаи като попитам момиче нещо да получа мълчание или да се прави, че не го е чула или видяла, което поне за мен е доста объркващо и си нямам на идея защо се държи така!

Да, запознахме се преди тази случка - едно общо излизане с приятели, на което той се държа много мило с мен, но тогава само си говорихме и накрая ме гушна за чао и това беше тогава. Вече на втория път като се видяхме стана това с натискането и забивката.

Наистина не мисля, че съм му направила нещо, за да се отнася така вече с мен. Дори за всеки случай разпитах нашите общи познати дали не са забелязали аз да съм направила нещо нередно, без да съм усетила или той да е споделил за нещо такова с тях, но всички ми отговарят отрицателно.

Да, не искам да го взимам навътре. Просто ми беше любопитно, защото съм имала дооста по-лошо протекли срещи с момчета, и те пак са ми се обаждали след това. С него отначало всичко изглеждаше перфектно...и накрая нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си