Цитирай Първоначално написано от sunny flower Виж мнението
Бялото течение често се дължи на гъбична инфекция, която се появява след като си пил антибиотици. Ако имаш сърбеж и зачервяване значи е гъбичка. Ако няма друг проблем може да е друг секрет, а не бяло течение. Неприятната миризма на риба също означава гъбички.

Понеже говорим за гъбички, някой знае ли медикамент, който да е на билкова основа? Четох, че лекарствата за пиене, които лекарите дават вредят много на стомаха, затова искам да пробвам билкови лекарства за бялото течение.

В нета видях тези капки срещу паразити и гъбички, но са много скъпи http://parazitstop.bg/products/antip...ify-kapki.html. Ако са добри обаче майка ми ще ми ги купи. Въпроса е да се излекувам за постоянно, защото сега ми минава само за кратко.

Иначе има много домашни рецепти с билки, но не съм сигурна дали ще спазя точно рецептата.
Някой може ли да препоръча билки срещу бяло течение и гъбички?
Бялото течение не се дължи често на гъбични инфекции,няма как момиче което е девствено,с добра хигиена и още с липсващ цикъл да има гъбична инфекция! Бялото течение може да се появи при изстудяване на яйчниците,може да се появи за настъпваща менструация,ако не си имал такава преди. Това че имаш бяло течение не значи че си болен от гъбички!