.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    и ти мина инкогнито... какво криеш?

по темата: хубаво де... аз също не съм съгласен с тази част която ти спомена но мога да кажа че неговия коментар се доближава най-много до това което мисля аз
    Човече, 2 въпроса към теб:
    1. Какво разбираш под "+1 за всичко в този коментар"?
    2. Къде прочете, че съм съгласен на 1% с написаното от Rakshy? Написах, че съм частично съгласен (това може да означава, че е възможно и на 99,99999999% да ми се припокрива мнението с неговото).

Както уточних - не съм съгласен с някои текстове от коментара му. Сега ще поясня и с кои (ако още не е станало ясно): "Презирам ги. Нищо не заслужават." и "но има и шибани боклуци, които заслужават да са там, където са.".

И пак да повторя/припомня, че още в първия си коментар написах, че имам съмнения в повечето просещи, затова дарявам рядко и то само, ако усетя искреността на ситуацията, в която са изпаднали тези хора. И това, че не им давам пари не означава, че ги презирам. Уточних кои се "радват" на отрицателното ми мнение/отношение.

off-topic:
    Както споменах вчера, в друг свой коментар - не харесвам хората в "инкогнито" режим (защото сякаш ми се струват лицемерни, в смисъл - неискрени, потайни). Но след като и аз вече съм над ден в този режим, почнах да разбирам, защо толкова потребители тук са го предпочели. Вече мнението ми е, че отрицателните хора са в "инкогнито", за да продължат с потайността и неискреността си към другите, а положителните - за да запазят личното си пространство, в което отрицателните хора се опитват да навлязат.
    Аз лично преминах в "инкогнито" заради solo_ . Промяната в режима е част от пакета с мерки срещу този потребител.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Аз лично преминах в "инкогнито" заради solo_ . Промяната в режима е част от пакета с мерки срещу този потребител.
    някога хрумвало ли ти е че може и другите да са инкогнито заради подобни причини?

Супер фен
    off-topic:

някога хрумвало ли ти е че може и другите да са инкогнито заради подобни причини?
    ... Но след като и аз вече съм над ден в този режим, почнах да разбирам, защо толкова потребители тук са го предпочели. Вече мнението ми е, че отрицателните хора са в "инкогнито", за да продължат с потайността и неискреността си към другите, а положителните - за да запазят личното си пространство, в което отрицателните хора се опитват да навлязат...
    (:
    Последно редактирано от M**** : 05-17-2016 на 17:42

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    (:
    мен към кои ме слагаш?

+ или -?

Супер фен
    off-topic:

мен към кои ме слагаш?

+ или -?
    Нямам някакви изградени впечатления за теб все още и мнението ми се формира по усет. Според шестото ми чувство си отрицателен потребител, подобен на solo_ .

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    подобен на solo_ .
    тук вече ме засегна... моля ти се не ме сравнявай със соло

Мега фен Аватара на solo_
    Стига си ме споменавал, пальо. _)_ Срещу мен никой не може да вземе мерки или да се подготви, защото аз съм непредсказуем и винаги имам план B.

По темата: От цял свят извира измет търсеща помощ, но не искаща сама да си помогне... После защо България се превърна в кофа за боклук? Българската измет бяга навън, външната измет идва в България. Много хора си мислят, че трябва да се помага на всичката тази измет, но не са прави! Ти им подаваш подаваш ръка, а те я отхапват. Аз съм твърдо против за помагането на измета, защото те не го заслужават! Те крадат, убиват, лъжат и мамят. Ако имаше хора като Хитлер, планетата щеше да е много по-добро място за живеене.

(Самите те не искат да си помогнат, тръгнали да търсят всичко на готово)

Този видео клип е чудесен пример за случващото се: https://www.facebook.com/70187216652...0491062326996/

И после се сърдим на български юнаци като този: https://www.facebook.com/sfsshsh/vid...5030083889466/

Накра̀тко: Тази измет не заслужава помощ, защото краде, обира и върши простотии! Човек трябва да живее за себе си, иначе ти се качват на главата.

П.С. M****, ако толкова търсиш внимание, можеш с твоето свято расо да и "шпориш" путето бяло...
    Последно редактирано от solo_ : 05-17-2016 на 17:49

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си