- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За просяците и парите
Човече, 2 въпроса към теб:
1. Какво разбираш под "+1 за всичко в този коментар"?
2. Къде прочете, че съм съгласен на 1% с написаното от Rakshy? Написах, че съм частично съгласен (това може да означава, че е възможно и на 99,99999999% да ми се припокрива мнението с неговото).
Както уточних - не съм съгласен с някои текстове от коментара му. Сега ще поясня и с кои (ако още не е станало ясно): "Презирам ги. Нищо не заслужават." и "но има и шибани боклуци, които заслужават да са там, където са.".
И пак да повторя/припомня, че още в първия си коментар написах, че имам съмнения в повечето просещи, затова дарявам рядко и то само, ако усетя искреността на ситуацията, в която са изпаднали тези хора. И това, че не им давам пари не означава, че ги презирам. Уточних кои се "радват" на отрицателното ми мнение/отношение.
off-topic:
Както споменах вчера, в друг свой коментар - не харесвам хората в "инкогнито" режим (защото сякаш ми се струват лицемерни, в смисъл - неискрени, потайни). Но след като и аз вече съм над ден в този режим, почнах да разбирам, защо толкова потребители тук са го предпочели. Вече мнението ми е, че отрицателните хора са в "инкогнито", за да продължат с потайността и неискреността си към другите, а положителните - за да запазят личното си пространство, в което отрицателните хора се опитват да навлязат.
Аз лично преминах в "инкогнито" заради solo_ . Промяната в режима е част от пакета с мерки срещу този потребител.