.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Дами......колко см?

Искам да питам, дамите във форума (а защо не и гейовете) каква е за вас перфектната дължина на мъжкото достойнство?

Хахахаха само такива теми пускаш! 16-17 е перфектният размер и не с голяма обиколка,за такива момичета като мен дето всичко им е малко и тези размери за тях са подходящи! Сега за тези широките едни 18-19 ги устройват и да са достатачно дебели да уплатнява хубаво! :дд

Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    Сега за тези широките едни 18-19 ги устройват и да са достатачно дебели да уплатнява хубаво! :дд
    Хахахаха..........добре казано. И какво лошо има в темите които пускам :P

Цитирай Първоначално написано от L.Morningstar Виж мнението
    Хахахаха..........добре казано. И какво лошо има в темите които пускам :P
    Няма лошо Поне задаваш въпроси,а не пускаш безсмислени и измислени историйки,както повечето!

Аз питам защото ми е 60см и си търся някоя, която да може да го поеме. Иначе още от 4 годишен ми е 25-ица и тогава първото ми гадже се оплакваше не знам дали сте я чували Памела А. true story!

Супер фен Аватара на Pug_306
    В тази тема ще се включат повече педали отколкото жени... Няма какво да се случи

Мега фен Аватара на baby_baby
    пак с тия см досадни сте вече с тия теми

Мега фен Аватара на tori
    И сигурно си го навиваш в гащите като маркуч от пожарна кола, нали? :дд

Супер фен Аватара на Pug_306
    Не, пускат ги под наем за бънджи скокове

Цитирай Първоначално написано от L.Morningstar Виж мнението
    Аз питам защото ми е 60см и си търся някоя, която да може да го поеме. Иначе още от 4 годишен ми е 25-ица и тогава първото ми гадже се оплакваше не знам дали сте я чували Памела А. true story!
    Хахах от по-горе коментиращите никой няма чувство за хумор! Като нямате недейте да коментирате,а L.Morningstar парадира,някои от скорошните теми във форума! Вие се хващате по-лесно и от рибките в някоя река!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си