1-Не си спомням точно.
2-Болката при мен беше ужасна. Ако случайно горните зъби се срещнеха с долните.. КРАЙ. Адска болка при най-лекото докосване. Болката е силна в зависимост от това колко са ти криви зъбите. С времето като ходиш да ти ги затягат ще намалява все повече и повече, докато накрая няма да чувстваш нищо. Относно яденето: ядях си всичко нормално. С болките беше тегаво първите няколко дни, но бавно малко по малко се справях.
3-1 година и 1 месец ги носих точно.
4-При мен случая е тегав и все още нося тези въпросни шини. Нося ги защото всичките ми кътници трябва да бъдат извадени защото растат на криво, затова трябва да нося шините при евентуални размествания. И наистина ако не ги нося месец примерно, долните започват да се разместват доста.
5-Нямам и следа от такова нещо. Няколко години имах следи които усещах само с език, но визуално абсолютно нищо не се виждаше.
6-Нямам идея Момче съм.
Ще ти кажа само, че на 13 години още нямаш идея какво се случва. Перфектна възраст да си оправиш най-сетне зъбите. После ще ти е много по-леко . Не си мисли, че на 13 е адски късно или пък, че си голяма вече.