.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен

На какво държите най-много в живота си.

И с какво,с кой не бихте се разделили.
    Последно редактирано от Bomber : 05-19-2016 на 10:57

Мега фен Аватара на baby_baby
    Като всеки нормален човек държа най-много на семейството си но няма как постоянно да съм до тях но винаги най-много ще държа на тях те са ми всичко

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Като всеки нормален човек държа най-много на семейството си но няма как постоянно да съм до тях но винаги най-много ще държа на тях те са ми всичко
    +1
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Всичко си има цена.

Едната ми баба реши, че знае по-добре от мен какво да правя в живота си и, че може да реши тоя проблем с дърдорене. Направих намек, не спря да досажда. Казах й директно какво мисля за мнението й, май се спря от това но за жалост не за дълго. Мислеше, че ако повтори същото нещо достатъчно пъти ще го повярвам и май си беше набила в главата, че може да решава човешки проблеми с постоянство.

Явно се мислеше за безценна и незаменима защото като бях малка понякога ме гледаше и правихме снежни човеци да гледат отрупаното със сняг село и ме водеше до града и ми разказваше какво са правили в училище по време на комунизма.

Времето ми и нервите ми обаче също си имат цена. Като видях, че не мога да я отуча да е досадна стана ясно, че е най-добре да не й давам възможността да ми губи времето. Щастлива съм с резултата

Повече от фен
    Себе си.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от kuik Виж мнението
    Себе си.
    +

Мега фен Аватара на divergent
    Определено държа най-много на себе си, има моменти, в които не можеш да разчиташ дори на най-близките си, а само на себе си. Естествено и на семейството си държа. На някои приятели също. Понякога не мога да ги понасям говедата мръсни, но и не мога да си представя да се разделя с тях след толкова много години. Уж според мъдрите постове, приятелствата, продължили повече от 7 години, имат тенденция да продължат цял живот. Едно след 11 се развали, за тези ще видим.
    Не се сещам за нещо, с което да не мога да се разделя. Освен водата и храната де. Ценя духовното повече от материалното, то е по-важно (това и вчера за "Гераците" го коментирах :д). За хората, с които не бих се разделила, гореспоменатите са.

Мега фен Аватара на tori
    ^ Приятелства се развалят след 20-40-60 години, ти с 11, аз с 16 не сме нищо кой знае кво. :дд

ОН: Нашите и човека до мен оценявам най-много + естествено дядо ми.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Семейство,семейство и пак семейство.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си