Първоначално написано от Electrа Да те застигне проклятието на Зевс, Арес, Посейдон, Хадес и Хера дано! А ти чий фейк си ?
Първоначално написано от the dreamer А ти чий фейк си ? Аз съм Електра, дъщеря на великия цар Агамемнон и внучка на Леда, любимата съпруга на Зевс. Фейк е твоят морал.
Първоначално написано от Electrа Аз съм Електра, дъщеря на великия цар Агамемнон и внучка на Леда, любимата съпруга на Зевс. Фейк е твоят морал. Dreamwalker се върна ! Толкова много ми липсваше :* :* <3 !!!
Първоначално написано от the dreamer Dreamwalker се върна ! Толкова много ми липсваше :* :* <3 !!! Защо смяташ, че това е той? Не, не е той. Това, че каза нещо умно (такова нещо, което ти не можеш да обработиш), не означава, че е той.
Първоначално написано от solo_ Защо смяташ, че това е той? Не, не е той. Това, че каза нещо умно (такова нещо, което ти не можеш да обработиш), не означава, че е той. Познавам Dreamwalker. И не е казал нещо умно, на теб така ти се струва понеже си тъп
Първоначално написано от the dreamer понеже си тъп Аз ли съм тъп? Погледни си темите. Ти си елементарен! Помниш ли petia1? Това бе dreamwalker, но... _)_ Сега кой е "тъп"?
Първоначално написано от solo_ Аз ли съм тъп? Погледни си темите. Темата* Ако не ти харесва - къш. Може и следващата ми тема да е за теб.
Първоначално написано от Electrа Аз съм Електра, дъщеря на великия цар Агамемнон и внучка на Леда, любимата съпруга на Зевс. Фейк е твоят морал. а аз съм владетел на запада, а братята ми владеят останалите земи старите богове отдавна умряха
Първоначално написано от Electrа Аз съм Електра, дъщеря на великия цар Агамемнон и внучка на Леда, любимата съпруга на Зевс. Фейк е твоят морал. Минаваш си покрай Електра
Правила