Здравейте,
Нека първо започна с историята, а после ще задам въпросите и терзанията си.
Преди около година се запознах с едно момче като може да се каже, че още в самото начало химията си пролича. Лошото беше, поне за мен, че той беше 12ти клас и след няколко седмици завършване и заминаваше за друг град. Нямаше как да се получи нещо сериозно, а самия момент за него не беше подходящ, тъй като се занимаваше с кандидат-студентски изпити. Но в крайна сметка покрай изпращането и бала стана така, че се целунахме, въпреки че си казахме, че няма как да стане нещо между нас. Беше ми завъртял главата, аз на него, може би имаше някакви наченки. Той нямаше време, а аз исках да се виждаме за това почнаха скандали и решихме да се разделим скоро след това. Не съм го правила с много момчета, но определено с него секса беше несравним. Не знам дали е, защото не остана време да си писнем или заради това, че ми беше втория. Той веднага след раздялата ни, (като цяло никога не сме били и гаджета..нито пък беше само секс.Не мога да го определя) тръгна с друго момиче и още е с нея. Аз също след няколко месеца си намерих сериозен приятел, но вече не съм с него.
През изминалата година поддържаме контакт. Аз сякаш никога не успях да го забравя напълно. Не бях влюбена в него. Исках го чисто сексуално..самата тръпка от малкото мигове с него. Та още миналата година разбрахме, че има страст между нас и че се желаем, но съвестта ми, че си имам приятел, макар че почти бях готова да се разделя с него, надделя и не го направихме. Половин година след нашите признания все още се искаме. Аз нямам приятел вече, но той все още ходи с това момиче. Лятото ще дойде в града, така че имаме възможност да се виждаме. Предложението му е валидно, но съм разколебана от няколко неща. Първо, че си има приятелка, на която не знам дали държи на нея..по-скоро не, съдейки по предложението му. Второ, че чувствата ми могат пак да се върнат. Принципно не бих тръгнала с него тъй като явно му се "живее" на момчето. А и той поне си каза, че си иска чисто и просто секс.
Чудя се дали да го направя с него. Как бихте постъпили ако ви се отвори възможност да го направите с човека, с когото сте правили най-страхотния секс?