- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Обясни се в любов на предишния !1
Хайде нека е забавно !![]()
Оу любов моя !
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Ох, Ангелче, Ангелче... Толкова съм се влюбила в теб, симпатични ми момко! Когато съм сама, усещам дълбока празнина вътре в себе си. Искам да те чувствам до себе си, искам да си моят Ангел! Ти си толкова свежо момче! Аз не мога да живея без теб. Влюбих се в теб още щом те съзрях, любов моя! Ти си толкова симпатично момче!!! караш хормоните ми да бушуват <3 Лъвчо! <3 Ние сме сродни души! Обичам те!
моля те моля те let me da te love you baby моляяя ти сеее
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ти си моят ангел пазител винаги бъди до мен скъпи Ангеле прекрасен си !1
Обичам ангелските ти крила да ме разнасят през ноща !1
ще ти бъда фен цел живот
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Бъди моето ангелче и аз ще бъда твоето дяволче!![]()
Деал...Банкай СенбонСакураКагейши
Ще ти изманипулирам занпактото, както Мурамаса правеше! https://67.media.tumblr.com/b35e301a...f4f5o1_500.gif Няма на къде да бягаш!
Мура, иска ми се един ден двамата да псуваме една и съща сметка за ток!![]()
ти си най-добрият бейби :Д
искам да ме докосваш по-хубаво отколкото на снимката![]()
Искам да ме гледаш така като на снимката
колко романтично![]()
искам да ме яздиш така както на...
всъщност както и да е
![]()
![]()
![]()
![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
ако сключим брак както на твоята снимка в същата нощ ще ти търся клитора както на моята снимка !
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР