Първоначално написано от YoungBloodZ Ама сегашния аватар не е оразмерен хубаво... Върни си Владко. Защо вие е Путин, имате си Ким.
Не, трябва да благодарят на мен, че още не съм те баннал.
Първоначално написано от Dwyd96 Защо вие е Путин, имате си Ким. По принцип си прав, но твоя аватар не може да се мери със стария аватар на Кораба. Там Владко има очила.
Първоначално написано от YoungBloodZ Не, трябва да благодарят на мен, че още не съм те баннал. ти немаш основание ракши дуайд индистинкт
Първоначално написано от Electrа ти немаш основание Основания имам колкото искаш. Можеш да ми благодариш, че съм милостив. Предполагам, че ще изчакам до утре.
Първоначално написано от YoungBloodZ По принцип си прав, но твоя аватар не може да се мери със стария аватар на Кораба. Там Владко има очила. Доволен?
"Абсурд - това е грях без Бог" Сартр.
Първоначално написано от YoungBloodZ Основания имам колкото искаш. Можеш да ми благодариш, че съм милостив. Предполагам, че ще изчакам до утре. кви са основанията ти разобличи ме като фейкче не е основание да си знайш ма ти ся последно ракши ли си дуайд ли си индистинкт ли си или си дрийма??
Първоначално написано от Dwyd96 Доволен? Добре, печелиш вече.
Първоначално написано от Electrа кви са основанията ти разобличи ме като фейкче не е основание да си знайш Дори само това, че си фейкче си е основание. Но имам и други основания - спам и обиди.
Първоначално написано от Electrа кви са основанията ти разобличи ме като фейкче не е основание да си знайш ма ти ся последно ракши ли си дуайд ли си индистинкт ли си или си дрийма?? дуаид е
Първоначално написано от YoungBloodZ Дори само това, че си фейкче си е основание. Но имам и други основания - спам и обиди. спама е в кофата нютонее обиди къде виждаш
Първоначално написано от Electrа спама е в кофата нютонее обиди къде виждаш Aз мога да пратя
Първоначално написано от Electrа спама е в кофата нютонее обиди къде виждаш Само мен не бъркай с него. Не видя ли колко протести изписах против модераторстването му.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от YoungBloodZ Дори само това, че си фейкче си е основание. Но имам и други основания - спам и обиди. AUHUEHAHE фейкче си вика ти требе първо себе си да баннеш тогаз ве аре спри се
Първоначално написано от inewton Само мен не бъркай с него. Не видя ли колко протести изписах против модераторстването му. тоз не стига че има фейкове ся отрича и ме обвинява мен дрийма нал беше пуснала некфи скрийншотове где са
Първоначално написано от Electrа кой казал че се хваля рибке хрумна че затва се заяждаш кат ухапан видях че се хвалиш но не разбирам с какво въпреки че съм ти пращал пак не знаеш как изглеждам жалко е да се хвалиш с ъъъ нищо
a taka gospoda
Първоначално написано от Dwyd96 Aз мога да пратя покажи ги
Първоначално написано от golemiq_korab_minava a taka gospoda Все още не си толкова готин колкото Ким с очила!
Първоначално написано от Electrа и да ви месиджва по скайп месинджър не знам си кво за кво говориш
Първоначално написано от golemiq_korab_minava a taka gospoda Не изричай напразно името на Господа Бога Твоего!
Първоначално написано от Electrа покажи ги Първоначално написано от Electrа ма ти си бил мега прост де виждаш латиница ТАДАААААА!
Първоначално написано от LoadRunner за кво говориш аве некой бе пуснал скрийншотове от фейсбук май беше дриймуокър ма не мога да ги намеря
Първоначално написано от YoungBloodZ Предполагам, че ще изчакам до утре.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava a taka gospoda Съжалявам, но ще трябва да се съглася с dwyd.
Правила