Първоначално написано от LoadRunner и на мен каза същото ;/ Сега живота ми загуби смисъл Електра ме изгони от темата в която по принцип разговаря със себе си Anime style
Първоначално написано от LoadRunner и на мен каза същото ;/ за теб не важи стига да не се държиш като
Първоначално написано от Electrа за теб не важи стига да не се държиш като Аз предлагам да си построиш стена във форума.. Като стената на Тръмп.. Ще си пазиш темата от мен Ето ти тухла за стената:
Първоначално написано от Dwyd96 Сега живота ми загуби смисъл Електра ме изгони от темата в която по принцип разговаря със себе си Anime style за 5000000. път ще кажа, че имам 1 профил бб
Първоначално написано от Electrа за 5000000. път ще кажа, че имам 1 профил бб Добре! А иначе рисунката харесва ли ти?? Смисъл не е моя... Но много се старах да я намеря
Първоначално написано от LoadRunner индистинкт? виждаш ли как ме обиждат ;( как мога да се защитя от такава грозна обида, нанесена в правилния момент с цел да ме разстрои и подтисне Плюшено мече или кърпичка искаш? Ако е от тези ароматизираните - на праскова или на роза да ухае?
верно ли обичаш кучешката? ;] тая статия го казва за везните... http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...dii-v-legloto/
Първоначално написано от Indistinct Плюшено мече или кърпичка искаш? Ако е от тези ароматизираните - на праскова или на роза да ухае? аз искам да потвърдиш, че имам само 1 профил
Първоначално написано от LoadRunner верно ли обичаш кучешката? ;] тая статия го казва за везните... http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...dii-v-legloto/ ewwwwwwwwwww мани го тва
Първоначално написано от Electrа аз искам да потвърдиш, че имам само 1 профил Още нещо не искаш ли? Достатъчно ти е, че обикаляш света постоянно.
Кви са тия пикли? Баба като беше млада какво ги правеше само
Първоначално написано от Indistinct Още нещо не искаш ли? Достатъчно ти е, че обикаляш света постоянно. защо постоянно не съм мърдала оттук последните няколко месеца
Първоначално написано от Electrа ewwwwwwwwwww мани го тва "имайте предвид, че задължително трябва да вкарате доза фантазия между чаршафите" не ми казвай че трябва да се преобличам като магьосника от оз ;-
Първоначално написано от Electrа защо постоянно не съм мърдала оттук последните няколко месеца От къде?
Първоначално написано от LoadRunner "имайте предвид, че задължително трябва да вкарате доза фантазия между чаршафите" не ми казвай че трябва да се преобличам като магьосника от оз ;- На баба и стига гол
Първоначално написано от Indistinct От къде? от гм
Първоначално написано от baba__vuna Кви са тия пикли? Баба като беше млада какво ги правеше само БАБОООО Къде се изгуби
Първоначално написано от LoadRunner "имайте предвид, че задължително трябва да вкарате доза фантазия между чаршафите" не ми казвай че трябва да се преобличам като магьосника от оз ;- рънър кво ти става бе човеко
Първоначално написано от Indistinct Още нещо не искаш ли? Достатъчно ти е, че обикаляш света постоянно. Let's the proxy be with you Darth Proxius Star Nerds!
Първоначално написано от Electrа аз искам да потвърдиш, че имам само 1 профил
Първоначално написано от baba__vuna На баба и стига гол А до къде горе доло и стига тоя гол (като термин от футбола разбира се)
Първоначално написано от Dwyd96 БАБОООО Къде се изгуби Баба беше ексКУРзия чадо
Първоначално написано от YoungBloodZ Аз съм единствения тук с 1 профил
Първоначално написано от baba__vuna Баба беше ексКУРзия чадо Голяма ли беше тая екскурзия, бабо?
Първоначално написано от Electrа кво ти става що за въпрости
Последно редактирано от LoadRunner : 02-12-2017 на 15:25
Правила