Първоначално написано от Dwyd96 Къде отиде баба вуна? Няма я от половин час.
Първоначално написано от YoungBloodZ Няма я от половин час. Aко си я баннал! :@ Tва е единствения фейк, който е забавен
Последно редактирано от Dwyd96 : 02-12-2017 на 16:14
Първоначално написано от kojinshugi нападна ми първа темата и изчезна яко дим а аз тъкмо почнах да се нагласям : / Много забавна личност е
Първоначално написано от Dwyd96 Много забавна личност е о, определено
Първоначално написано от Dwyd96 Aко си я баннал! :@ Не съм още.
причина за бан: спами в кофата лол
Първоначално написано от Electrа причина за бан: спами в кофата лол не бой се, аз ще те защитя ;] (ама нали знаеш че няма безплатен обяд...)
Първоначално написано от YoungBloodZ Не съм още. Ако я баннеш.. Няма бира... Aко не я баннеш пак няма бира..
Първоначално написано от LoadRunner не бой се, аз ще те защитя ;] (ама нали знаеш че няма безплатен обяд...) казвай цената
Първоначално написано от LoadRunner не бой се, аз ще те защитя ;] (ама нали знаеш че няма безплатен обяд...) Ще си търкате кренвиршите взаимно и ще ти се отплати...
Electra е моя фейк.
Първоначално написано от Dwyd96 Ще си търкате кренвиршите взаимно и ще ти се отплати... веган съм
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Electra е моя фейк. Аз съм мюсюлманин.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от Electrа казвай цената имаш ли наколенки?
Първоначално написано от inewton Аз съм мюсюлманин. ти не беше ли в некъф манастир или се бъркам нещо аз
Първоначално написано от LoadRunner имаш ли наколенки? ъъъъъъ не що
Първоначално написано от Dwyd96 Ще си търкате кренвиршите взаимно и ще ти се отплати... Първоначално написано от Dwyd96 Ако я баннеш.. Няма бира... Aко не я баннеш пак няма бира.. Ако няма бира да не си вземеш нито един изпит вече. Пък ти си прави сметката.
Първоначално написано от inewton Аз съм мюсюлманин. Така е. Ходжа.:}
Първоначално написано от Electrа ти не беше ли в некъф манастир или се бъркам нещо аз От бялото духовенство съм. Първоначално написано от golemiq_korab_minava Така е. Ходжа.:} Да бе. Някакъв прост ходжа... Мюфтия съм.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ако няма бира да не си вземеш нито един изпит вече. Пък ти си прави сметката. Тва ще го репортна! Клетва е !
Първоначално написано от inewton От бялото духовенство съм. Да бе. Някакъв прост ходжа... Мюфтия съм. аз пък съм папата
Първоначално написано от Dwyd96 Тва ще го репортна! Клетва е ! Все още не е. Но ще влезе в сила до 1 месец, ако още не съм си получил бирата!
Защо позволи абортите? Да можеш да се чукаш на воля ли?
Първоначално написано от Electrа аз пък съм папата Ти си аз.
Правила