Първоначално написано от Electrа казвай цената имаш ли наколенки?
Първоначално написано от LoadRunner имаш ли наколенки? ъъъъъъ не що
Първоначално написано от Electrа ъъъъъъ не що за да не си насиниш коленцата и спокойно, няма да те карам да слагаш плочки
Първоначално написано от LoadRunner за да не си насиниш коленцата и спокойно, няма да те карам да слагаш плочки По мъже ли си падаш?
Първоначално написано от LoadRunner за да не си насиниш коленцата и спокойно, няма да те карам да слагаш плочки Хахахахах То легнал ще ти е по-удобно...
Първоначално написано от Dwyd96 Хахахахах То легнал ще ти е по-удобно... и после аз съм била ненормална да ве
а какво се случи със сестрите ти? изяде ли ги или някой друг ги изяде?
Първоначално написано от kojinshugi а какво се случи със сестрите ти? изяде ли ги или някой друг ги изяде? те имат социален живот за разлика от мен много ме депресира германия
Първоначално написано от Electrа и после аз съм била ненормална да ве Kъде съм казал че си ненормален ?
Първоначално написано от Dwyd96 Kъде съм казал че си ненормален ? виж си докладваните коментари
Първоначално написано от LoadRunner за да не си насиниш коленцата и спокойно, няма да те карам да слагаш плочки моляя
Правила