Първоначално написано от Electrа кви са основанията ти разобличи ме като фейкче не е основание да си знайш Дори само това, че си фейкче си е основание. Но имам и други основания - спам и обиди.
Първоначално написано от YoungBloodZ Дори само това, че си фейкче си е основание. Но имам и други основания - спам и обиди. спама е в кофата нютонее обиди къде виждаш
Първоначално написано от Electrа спама е в кофата нютонее обиди къде виждаш Aз мога да пратя
"Абсурд - това е грях без Бог" Сартр.
Първоначално написано от Dwyd96 Aз мога да пратя покажи ги
Първоначално написано от Electrа покажи ги Първоначално написано от Electrа ма ти си бил мега прост де виждаш латиница ТАДАААААА!
Първоначално написано от Dwyd96 ТАДАААААА! http://rechnik.info/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82 е не всички псуваме на майка толкова удобно като теб
Първоначално написано от Electrа http://rechnik.info/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82 е не всички псуваме на майка толкова удобно като теб Къде има псувня на майка към теб! Айде покажи тук!
Първоначално написано от Electrа спама е в кофата нютонее обиди къде виждаш Само мен не бъркай с него. Не видя ли колко протести изписах против модераторстването му.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Само мен не бъркай с него. Не видя ли колко протести изписах против модераторстването му. тоз не стига че има фейкове ся отрича и ме обвинява мен дрийма нал беше пуснала некфи скрийншотове где са
Първоначално написано от Electrа обиди къде виждаш Първоначално написано от Electrа ма ти си бил мега прост да не страдаш от деменция ей ти повод ;д ;д;д;д;д;д;д;дд;д;д;д;
Първоначално написано от LoadRunner да не страдаш от деменция ей ти повод ;д ;д;д;д;д;д;д;дд;д;д;д; прост не е обида, думата има много значения и по тая логика половината твои мнения са за бан докато онова което дуайд написа имаше само едно значение
Първоначално написано от Electrа прост не е обида, думата има много значения и по тая логика половината твои мнения са за бан докато онова което дуайд написа имаше само едно значение Aма беше от сърце :* #tri #gushka
Първоначално написано от Dwyd96 Aма беше от сърце :* #tri #gushka Хубаво е да знам, че това ми го желае някой, който няма представа що за човек съм.
Първоначално написано от Electrа Хубаво е да знам, че това ми го желае някой, който няма представа що за човек съм. на границата на бръснача ли си? тъпанар е по-лошо, набеждаване, подсъдимо е
Първоначално написано от Electrа прост не е обида, думата има много значения и по тая логика половината твои мнения са за бан докато онова което дуайд написа имаше само едно значение напротив, цитирай ми някъде моя обида без повод повод значи че някой друг те обиди без причина това е повод за защита чрез същото
Първоначално написано от LoadRunner напротив, цитирай ми някъде моя обида без повод повод значи че някой друг те обиди без причина това е повод за защита чрез същото Никога ли не си бил банван?
Първоначално написано от YoungBloodZ Дори само това, че си фейкче си е основание. Но имам и други основания - спам и обиди. AUHUEHAHE фейкче си вика ти требе първо себе си да баннеш тогаз ве аре спри се
Правила