Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
Добре, де, значи трябва биологията. Но за какво ви е учител? По биология само трите учебника за 8-ми, 9-ти и 10-ти клас ви трябват. Може и сами да се подготвите. А химията според мен е лесна, има много учебници за кандидатстуденти, купувате си го и започвате.

Аз никога не съм ходил на уроци нито за матурите, нито за кандидатстудентския (не че съм кандидатствал с химия или биология). Ако сам не учиш, учителя не може да ти помогне.
Извинявай, но кандидат-студентските изпити са много труднички по медицина и фармация...
snatural най - добрата медицина и фармация, която можеш да научиш в България са в медицинския университет, не в СУ. За да влезеш, балът ти се формира от оценките по биология и химия от 9ти и 10ти клас. По биология си е чисто зубрене, но аз ходя на уроци, защото има и по лесни методи. По химия си купуваш един сборник (специален за кандидат студентските изпити) и за две години си решаваш задачите. По добре е с учител, въпреки че, се намират и решени.
Пиши на лично в този форум сигурно аз съм най-запозната с цялото кандидатстване по медицина и фармация.