Кво става хора ,та направо ми се гади от себе си и мисля да се самоубивам -честно.Та момче на 16 години съм и стана една случка във вторник и не знам как ще отида на училище в четвъртък ,та прибирах се от училище с 4-5 момчета които са ми приятели естествено ,единия пръдна 2 пъти и се смяхме много та и аз пръднах след тва 2 пъти силни и като се обърна , кво ? Момиче от съседния клас смеейки се на мен , да много смешно звучи знам,но от тогава приятелите ми казват че съм се променил ,викат айде бе човек забравила е - ама аз не мисля така ,мисля че като ида ще е точно като по филмите смеят се на аутсайдърите ..... кво да правя кажете ми -самоубийството решение ли е ?
Здрасти, как може да се самоубиваш, защото си изпуснал газ, чувайки те някакво си момиче.Това е нормален процес, тя е изпускала газове, колкото теб.И защо мислиш, че живота ти е съсипан?Та, всеки човек, е пърдял пред или до момиче, малко гадно е първия момент, но после се забравя.Ти го правиш цяла трагедия, момичето дори вече е забравило.Не знам защо се плашите за такива глупости, тва дори е смешни вече.Ако хората се самоубиваха, защото са пръданли пред някой, то половината свят да беше мъртъв...
Като гледам причината заради,която искаш да се самоубиваш...не ми звучиш много като че ли си на 16. По - скоро ми звучиш като най - много на 12.Серионзно ли мислиш да се самоубиваш защото си ПРЪДНАЛ?!?! Хората се самоубиват,когато стане нещо трагично в живота им,когато са извършили престъпление и не могат да си го простят.ТИ ЩЕ СЕ САМОУБИВАШ,ЗАЩОТО СИ ПРЪДНАЛ....
Отиди при момичето,извинии се и толкова.Па,ако щеш,самоубий се
Ахах по голяма глупост отдавна не бях чел сериозно ли аз съм правил далеч по-големи простотии даже са токова много, че даже не се сещам и най-много са ми се смели 5 минути и после след 1 ден никой даже не помни.
Честно казано заслужаваш да ти се подиграват след като намираш такива неща за забавни...
Според мен не трябва да го приемаш чак толкова навътре,все пак просто си пърдял най-много да те базикат ден-два и след това всички ще забравят,но чак самоубийство...има милиарди други по важни неща в/ху,които да се концентрираш и да ти пука за тях от това дали ще ти се смеят за такава постъпка и да се смеят - всяко чудо за 3дни .
Препоръчвам обаче 2ри път да не правиш такива гадости,защото е нелепо,на 16 си,не на 5.