.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: ЮЗУ

Hybrid View

ЮЗУ

Аз на матурата по БЕЛ не знам защо, но си мисля, че може при съчинението да съм си написала името. Ако съм го направила ще ми анулират матурата. Сега ще задам най-тъпия въпрос на света. Тази година бях на изпит от ЮЗУ по български език на който изкарах 4 и получих писмо че с тази оценка съм приета. Но ако ми анулират матурата по БЕЛ дали ще мога да отида в ЮЗУ и да обясня заради каква тъпотия са ми анулирали матурата и че щом на техния изпит имам 4 няма как на поправителния да изкарам 2 и че ще им покажа диплома септември? Знам че е тъп въпрос, но това е ЮЗУ, а не СУ. Дали може да стане? Иначе ако не ми е анулирана матурата трябва да съм изкарала 4,50

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Не можеш... Защото без взета матура, няма да имаш средно образование. Няма как да учиш висше без средно образование.

За твое щастие Югозападналия набира студенти до октомври

П.С Щом на елементарния изпит в ЮЗУ имаш 4 се съмнявам на матурата да изкараш 4,50
    Последно редактирано от Dwyd96 : 05-23-2016 на 11:43

Ти имаш много голямо въображение. Май само си си втълпила, че си си написала името. Видяла си че си изкарала матурата и това е било първото нещо с което можеш да си помислиш, че си анулирана.

Най-вероятно е да не ми е анулирана, но ако е и като си проверя резултата в интернет анулирана ли ще пише или 2-ка?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си