Първоначално написано от YoungBloodZ ами ако е тя но е спинозна? То това нищо не би било...
Първоначално написано от Mana То това нищо не би било... а ти между другото... защо не докажеш сама че не си дреамвалкер показвайки се?
Първоначално написано от Mana Черни дупки? Имаме общо 3 ..но да
Първоначално написано от Mana Целувай си ръчицата сам, попе! К'ва чест, к'ва пукната пара?! Тогава друго може да целуваш. Първоначално написано от deitona22 Попеее попеее,а обета ??!??! Какъв обет? Не съм давал обет.
Първоначално написано от YoungBloodZ а ти между другото... защо не докажеш сама че не си дреамвалкер показвайки се? Твърде много ме мързи. Предизвиквам те да ми докажеш, че съм!
Първоначално написано от Mana Твърде много ме мързи. Предизвиквам те да ми докажеш, че съм! ама аз мисля че не си... защо ще доказвам че си?
Първоначално написано от inewton Тогава друго може да целуваш. Какъв обет? Не съм давал обет. Тц; върви сам си целувай каквото ти душа иска Поповете нали давате обет за въздържание, бе?
Първоначално написано от Mana Твърде много ме мързи. Предизвиквам те да ми докажеш, че съм! Ти си ....котка-наруто! Първоначално написано от Mana Поповете нали давате обет за въздържание, бе? И аз това казах ! Ама тоя нашия поп е покварен!
Първоначално написано от YoungBloodZ ама аз мисля че не си... защо ще доказвам че си? Ей така, за спорта
Първоначално написано от deitona22 Ти си ....котка-наруто! Не! Не позна
Първоначално написано от Mana Тц; върви сам си целувай каквото ти душа иска Поповете нали давате обет за въздържание, бе? Добре. Ама аз не съм ръкоположен. Никакви обети не съм давал. Само на теория съм учил.
Първоначално написано от inewton Добре. Ама аз не съм ръкоположен. Никакви обети не съм давал. Само на теория съм учил. Тогава к'ъв поп си?
Първоначално написано от Mana Тогава к'ъв поп си? Ииии няма брада !!!!
Първоначално написано от Mana Тогава к'ъв поп си? По документи никакъв. На практика също. Службата е само спомен вече.
Първоначално написано от Mana Тогава к'ъв поп си? менте поп
Първоначално написано от inewton По документи никакъв. На практика също. Службата е само спомен вече. Ти си попа на форума...това е. Първоначално написано от YoungBloodZ менте поп Ии това
Първоначално написано от YoungBloodZ менте поп Това от Dwyd ли го видя?
Първоначално написано от inewton Това от Dwyd ли го видя? не, от под прикритие
Първоначално написано от YoungBloodZ не, от под прикритие Значи и той оттам го е видял.
Първоначално написано от inewton Значи и той оттам го е видял. възможно е въпреки че сезона в който се споменава тая фраза беше преди 2-3 години сигурно
Първоначално написано от YoungBloodZ възможно е въпреки че сезона в който се споменава тая фраза беше преди 2-3 години сигурно Той освен глупости друго не помни. Нормално е...
Първоначално написано от YoungBloodZ възможно е въпреки че сезона в който се споменава тая фраза беше преди 2-3 години сигурно 3ти сезон,невежа! (в стил попа) D
Първоначално написано от deitona22 3ти сезон,невежа! (в стил попа) D е 3-ти сезон е бил преди 2-3 години така че съм прав :Д
Първоначално написано от deitona22 3ти сезон,невежа! (в стил попа) D Не ми кради фразите.
Патентовани ли са?
Правила