Първоначално написано от Mana Патентовани ли са? Разбира се. Това са патенти на dreamwalker. Дала ми е авторските права.
Първоначално написано от inewton Не ми кради фразите. Не ти ги крада,казах в "стил попа".Аз знам как се патентова,тъй че ако поискам ...
Първоначално написано от deitona22 Не ти ги крада,казах в "стил попа".Аз знам как се патентова,тъй че ако поискам ... Как се патентова?
Първоначално написано от inewton Как се патентова? Мързи ме да обяснява.Дълго е и досадно.
Първоначално написано от deitona22 Мързи ме да обяснява.Дълго е и досадно. Да не работиш в патентно бюро? И Айнщайн така е започнал.
Първоначално написано от inewton Да не работиш в патентно бюро? И Айнщайн така е започнал. Не ,учих интелектуална собственост миналия семестър иии това беше материала.
Първоначално написано от deitona22 Не ,учих интелектуална собственост миналия семестър иии това беше материала. Счетоводство ли учиш?
Първоначално написано от inewton Счетоводство ли учиш? Тамън преди седмица ми беше изпита по това ии не ,икономика и бизнес ми е специалността.
Първоначално написано от deitona22 Тамън преди седмица ми беше изпита по това ии не ,икономика и бизнес ми е специалността. B УНСС?
Първоначално написано от inewton B УНСС? Абсолютно.И още поне за 1 човек от тук ,знамч е учи там хах
Първоначално написано от deitona22 Абсолютно.И още поне за 1 човек от тук ,знамч е учи там хах Много добра слава му се носи на УНСС. И аз знам за един. Мисля, че имаше и още един, ама не се сещам кой беше.
Първоначално написано от inewton Много добра слава му се носи на УНСС. Щом и аз съм я чувала...
Първоначално написано от inewton Много добра слава му се носи на УНСС. И аз знам за един. Мисля, че имаше и още един, ама не се сещам кой беше. епа няма лошо .Подозирам че се сещаме за един и същ
Първоначално написано от inewton Много добра слава му се носи на УНСС. И аз знам за един. Мисля, че имаше и още един, ама не се сещам кой беше. невежи много хора от форума учат в УНСС просто вие не знаете
Първоначално написано от deitona22 епа няма лошо .Подозирам че се сещаме за един и същ Не знам. Аз само за nikencetybe (или както там беше).
Първоначално написано от YoungBloodZ по-скоро не е един и същ Как можах да забравя за теб?
Първоначално написано от inewton Как можах да забравя за теб? аз не уча в УНСС
Първоначално написано от YoungBloodZ аз не уча в УНСС Вярно бе. Ти си на още по-елитно място.
Първоначално написано от inewton Вярно бе. Ти си на още по-елитно място.
Първоначално написано от YoungBloodZ То е все едно да учиш медицина в Плевен.
Първоначално написано от inewton То е все едно да учиш медицина в Плевен. ти ако имаш желание навсякъде ще се научиш
Първоначално написано от YoungBloodZ ти ако имаш желание навсякъде ще се научиш Тогава учи сам. Защо ще се занимаваш с университети. Ходи само на изпити и това е.
Първоначално написано от inewton Тогава учи сам. Защо ще се занимаваш с университети. Ходи само на изпити и това е. това и правя уча задочно...
Първоначално написано от YoungBloodZ това и правя уча задочно... Знам. Това го помня.
Кой па още е в моето уни бре bloodz Иначе попе,да и аз това знам д
Правила