Първоначално написано от deitona22 Кой па още е в моето уни бре bloodz Иначе попе,да и аз това знам д е не знам... ама със сигурност има много
Първоначално написано от YoungBloodZ е не знам... ама със сигурност има много Я агента да се развихри и да разберем
Сега се сетих, че и baby_baby май беше в УНСС (или в НБУ, все същото).
Първоначално написано от inewton Сега се сетих, че и baby_baby май беше в УНСС (или в НБУ, все същото). Попе,много бързо научи бре? (тя не ме интересува хах ;д)
Първоначално написано от deitona22 Попе,много бързо научи бре? (тя не ме интересува хах ;д) Нали казах, че съм готов. Само прегледах пак набързо темите. Защо така?
Първоначално написано от inewton Нали казах, че съм готов. Само прегледах пак набързо темите. Защо така? Ти си готов,ама аз не.Еее друга ме интересува мен хехе
Първоначално написано от deitona22 Ти си готов,ама аз не.Еее друга ме интересува мен хехе Учи, де. Коя? Кажи да се помоля за теб.
Първоначално написано от inewton Учи, де. Коя? Кажи да се помоля за теб. karina.ni
Първоначално написано от YoungBloodZ karina.ni bloodZ тих бъди Моли се !! Не е тя !
Първоначално написано от deitona22 bloodZ тих бъди Моли се !! Не е тя ! Трябва да кажеш име. Как да се моля така.
Първоначално написано от inewton Трябва да кажеш име. Как да се моля така. Не е важно името,а молитвата
Първоначално написано от deitona22 Не е важно името,а молитвата Ти ли ще ме учиш кое е важно и кое не!? Няма име, няма молитва.
Първоначално написано от deitona22 bloodZ тих бъди Моли се !! Не е тя ! споко бе... от мен информация няма да изтече!
Първоначално написано от YoungBloodZ споко бе... от мен информация няма да изтече! Ти нали искаше да се изповядаш пред попа...? Първоначално написано от inewton Ти ли ще ме учиш кое е важно и кое не!? Няма име, няма молитва. Разби ми надеждите ....
Да, наистина Yоung. Кога ще се изповядаш?
Първоначално написано от inewton Да, наистина Yоung. Кога ще се изповядаш? ем ти каза че само на живо ставало...
Първоначално написано от YoungBloodZ ем ти каза че само на живо ставало... Предвид какво знаем за попа...вземи си вазелин!
Първоначално написано от YoungBloodZ ем ти каза че само на живо ставало... Ако не искаш може и на умряло.
Първоначално написано от deitona22 Предвид какво знаем за попа...вземи си вазелин! Какво знаете?
Първоначално написано от inewton Ако не искаш може и на умряло. Или съм супер уморен и ми се спи,или това беше адски смешно Първоначално написано от inewton Какво знаете? To какво не знаем вече.Може и повече да се знае,аз съм отскоро тук
Първоначално написано от deitona22 Или съм супер уморен и ми се спи,или това беше адски смешно To какво не знаем вече.Може и повече да се знае,аз съм отскоро тук Не виждам кое е смешното. Да, да. Ти слушай Dwyd и ще си изградиш много правилна представа....
Първоначално написано от inewton Не виждам кое е смешното. Да, да. Ти слушай Dwyd и ще си изградиш много правилна представа.... Това ти казвам,че ми се спи и всичко ми е смешно .Ако мислиш че слушам някого...
Първоначално написано от deitona22 Това ти казвам,че ми се спи и всичко ми е смешно .Ако мислиш че слушам някого... Спи ти се? През деня? Днешната младеж деградира по експоненциален закон.
Първоначално написано от inewton Спи ти се? През деня? Днешната младеж деградира по експоненциален закон. Спи ми се щот заспах в 2 и станах в 7...а от 10 уча...тъй че ,да ;д
Първоначално написано от deitona22 Спи ми се щот заспах в 2 и станах в 7...а от 10 уча...тъй че ,да ;д И аз заспах в 2 и станах в 8 пък не ми се спи.
Правила