.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 157

НЕ! На турско-циганския терор!!!!

http://www.clip4e.com/playfscr.php?i...ite_v_bylgariq ПРОСТО ПОТРЕСАВАЩО!!! След като видях този клип.. не можах да не го пусна във форума и да вуч мненията ви.... изгледайте клипа...аз останах без коментар, нека не им позволяваме да завладяват територия !!!!!

Всички сме го гледали.Да ,потресаващо е,отвратително е ,нямам думи да го опиша просто...

Ами нека, сте го гледали.. просто ми е интересно да чуя коментарите на всички, на които им се занимава.. Просто.. на мен ми е мн на сърцето тва.. и много болно като гледаш.. как ни завладяват отново... ии не прайм нищо по въпроса... просто...

Каквото и да се прави винаги, ще си има Турци и Цигани само с война може да се постигне нещо. Иначе преди 4 дена 2-ма цигани пребиха момче до смърт от град Плевен и го хвърлиха в язовир "Мъртвата Долина" просто нямам думи, тъжно ми е, защото беше мой приятел.
    Just do it ...

Цитирай Първоначално написано от Presli
    Каквото и да се прави винаги, ще си има Турци и Цигани само с война може да се постигне нещо. Иначе преди 4 дена 2-ма цигани пребиха момче до смърт от град Плевен и го хвърлиха в язовир "Мъртвата Долина" просто нямам думи, тъжно ми е, защото беше мой приятел.
    Ужас.. ама сме стигнали до това положение защото по-рано не е направено нищо по въпроса.. както в момента.. просто.. оставаш без думи при такъв факт..

Жалко е че толкова пъти се разгледа тази тема.. и никой не каза и едно мнение.. мн жалко..

Т'ва е защото има такива теми вече...тъпо е едно нещо да се обсъжда толкова пъти/дори да е толкова важно/ и без това ние нищо не можем да направим..

Град
    Испания
    Настъхнах!!!Нямам нищо против турците в България.Но,това е БЪЛГАРИЯ,ЗА БОГА!!!!Как ще иска някакъв си Доган да ми я потурчва?!
    Надеждата умира последна!!!

Какво му се плашите на този турски циганин Доган, искал да потурчи България, хаха. Ще потурчи майка си той, боклука му с боклук. Усеща, че му подпарва яко под задника и почва да губи позициите си и властта си постепенно и затова е толкова нагъл и арогантен. Скоро обаче усещам как ще го изяде много голям български.

Парадоксалното е, че никой не смее да се опълчи на циганите...ХАХА бтв.
    Били сме под византийско, били сме под турско, били сме под руско (съветско), обаче сега вече съвсем я втасахме и ако не внимаваме, ще вземем да предизвикаме някоя световна война, защото се опитваме да бъдем ЕДНОВРЕМЕННО под руско, американско, турско и европейско, е по-професионални РОБИ от нас няма.

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Какво му се плашите на този турски циганин Доган, искал да потурчи България, хаха. Ще потурчи майка си той, боклука му с боклук. Усеща, че му подпарва яко под задника и почва да губи позициите си и властта си постепенно и затова е толкова нагъл и арогантен. Скоро обаче усещам как ще го изяде много голям български.

Хората, които биха се опълчили са мн малко ... повечето им е през оная работа кво ще стане.. тва е лошо.. а тряя да вървим срещу тях .. не трябва да им се оставяме.. никога..

Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    Парадоксалното е, че никой не смее да се опълчи на циганите...ХАХА бтв.
    Били сме под византийско, били сме под турско, били сме под руско (съветско), обаче сега вече съвсем я втасахме и ако не внимаваме, ще вземем да предизвикаме някоя световна война, защото се опитваме да бъдем ЕДНОВРЕМЕННО под руско, американско, турско и европейско, е по-професионални РОБИ от нас няма.
    Мн точно казано.. сичко може да се срине за част от секундата..

на сапун турците
    I"m Lonely ...

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    По тошково време имаше някаква акция за изселването на турците и до колкото помня доста от тях бяха изгонени в турция от където сега по изборите те гласуват за доган ,защото си имат и българско гражданство

И тука се питам как те ще гласуват кой ще оправлява наща държава при положение ,че 1-во не са българи и 2-ро не живеят в България

Цитирай Първоначално написано от moncho
    По тошково време имаше някаква акция за изселването на турците и до колкото помня доста от тях бяха изгонени в турция от където сега по изборите те гласуват за доган ,защото си имат и българско гражданство

И тука се питам как те ще гласуват кой ще оправлява наща държава при положение ,че 1-во не са българи и 2-ро не живеят в България
    Emii ima i nqkoi drugi koito.. glasuvat v BG 6toto imat grajdanstvo ,rodeni sa tuka i t.n.. i posle otivat v Turciq i ot tam glasuvat.. 6toto i tam imat... abe prosto ujasno e si4ko ..

Град
    Истината е някъде там.
    Трябва да има закон за циганите да нямат повече от 1 дете максимум 2 ,а всеки българин навършил определена възраст да речем 23години ,ако няма дете да плаща данак (ергенски данък който е имало много отдавна)

В противен случай нещата не отиват на добре ,а не искам българите да станем малцинство в собствената си държава

Тези от клипа дето говорат и се чувстват толкова турци да ходят да живеят в турция

Полицейското присъствие в столичния квартал "Захарна фабрика" ще бъде засилено драстично след инцидента от събота, при който 15 роми пребиха момчета и момичета в района.

"Минавахме край блок, в който празнуваха. От прозореца започнаха да ни обиждат и обвиняват, че вдигаме шум на улицата - разказа едно от пострадалите момчета, на 19 г. - После група роми излезе навън и се нахвърли върху нас. Удряха ни с ритници и юмруци."

Преди 3 години пак в "Захарна фабрика" след побой беше убит професор Станимир Калоянов.

По повод на инцидента министърът на вътрешните работи коментира, че не бива всеки скандал или побой да се превръща в междуетнически конфликт.

"Не мисля, че в случая става дума за междуетническо напрежение, а за такова между групи граждани", посочи Миков.
    Той добави, че сигналът за инцидента всъщност е бил подаден в полицията с ден закъснение.

По думите му е нежелателно и опасно да се правят опити всеки скандал да се превръща в конфликт на етническа основа.

http://www.dnes.bg/article.php?id=52654

......................

Imam dva vuprosa: kakvo zna4i ksenofob i kakuv e tozi znak deto se vijda na bulgarskoto zname na ne6to kato protest ili miting neznam... ne6to kato lYl ?? Ne sum mn navutre v politikata, ne sum naqsno kakvo to4no pravi Dogan, daje neznaeh, 4e taka stoqt ne6tata s turcite v Bulgaria Ne sum rasistka, no tova s djamiite i turskite novini po BNT mi idva malko v pove4e (ne, 4e gi gledam, oba4e...)

Град
    Истината е някъде там.
    summer_moon31 ти къде живееш,ако е в България как така не си забелязал/ла за живота около тебе

summer_moon31 ти къде живееш,ако е в България как така не си забелязал/ла за живота около тебе
    Jiveq v Ispania ot 1 god. ama neznam, moje bi prosto ne sum se interesuvala tolkova... A i v BG sum ot severnata 4ast, tur4in ne sum sre6tala tam...

Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от summer_moon31
    Jiveq v Ispania ot 1 god. ama neznam, moje bi prosto ne sum se interesuvala tolkova... A i v BG sum ot severnata 4ast, tur4in ne sum sre6tala tam...
    и по добре че не си тука

I vse pak nqma li koi da mi otgovorii?? (za znaka osobeno, za6toto sum go vijdala narisuvan sus spray na mn mesta - po steni na sgradi, po spirki...) Mai ima6e i ne6to s nadpis NE GLASUVAM... ????

Imam dva vuprosa: kakvo zna4i ksenofob i kakuv e tozi znak deto se vijda na bulgarskoto zname na ne6to kato protest ili miting neznam... ne6to kato lYl ?? Ne sum mn navutre v politikata, ne sum naqsno kakvo to4no pravi Dogan, daje neznaeh, 4e taka stoqt ne6tata s turcite v Bulgaria Ne sum rasistka, no tova s djamiite i turskite novini po BNT mi idva malko v pove4e (ne, 4e gi gledam, oba4e...)
    Ксенофоб означава човек, които изпитва фобия, тоест страх от чужденци, от чуждите народности, религии, раси. Поне аз така съм го чувал дефинирано това понятие. Иначе знака /Y/ е знак на тангристката религия, която са изповядвали прабългарите и конкретно на прабългарският род Дуло. А днес я виждаме върху знамената на движението Български национален съюз на Боян Расате, понеже те са тангристи доколкото знам. Това мога да ти кажа за знака и понятието ксенофоб

Ксенофоб значи да мразиш всичко чуждо.

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Ксенофоб означава човек, които изпитва фобия, тоест страх от чужденци, от чуждите народности, религии, раси. Поне аз така съм го чувал дефинирано това понятие. Иначе знака /Y/ е знак на тангристката религия, която са изповядвали прабългарите и конкретно на прабългарският род Дуло. А днес я виждаме върху знамената на движението Български национален съюз на Боян Расате, понеже те са тангристи доколкото знам. Това мога да ти кажа за знака и понятието ксенофоб
    Blagodarq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си