Цитирай Първоначално написано от diditen Виж мнението
При мен от бирената мая нямаше абсолютно никакъв ефект, освен че ми изчисти лицето. Момчето няма анорексия при анорексията човек се вижда пълен, дори и да е 20 кила и прави всичко възможно да отслабва още. Моят съвет е да се запишеш на фитнес с треньор, който да ти препоръча някаква добавка за качване на мускулна маса. Най-вече упоритост и воля.

Като не знаеш не коментирай! Аз знам от първо лице какво е анорексия! И не е така че всички които се виждат дебели и правят всичко възможно,да отслабнат! Може да получиш анорексия от всичко от стрес,от проблеми с родители и близки,така че не се бъркайте там където не ви е работа!!! И не му трябва треньор и фитнес! Някои хора имат много бърз метаболизъм и колкото и да се хранят и да тренират,те не наддават нито един кг! При тази негова височина и тези кг това си е чиста анореския или поне е на ръба на анорексията!!! И веднага трябва да се посъветва с лекар,за незабавно лечение тъй като организъма може да не може да се бори вече,при това изтощение 36 кг!