.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Помощ!

Повече от фен Аватара на fls63

Exclamation Помощ!

Здравейте, имам голям проблем. От скоро разбрах че фейсбук не иска да влизам от браузъра не телефона си.
    Изтеглих приложението, но не мога да пиша съобщения, а когато си изтегля месинджър, ми товари телефона и едвам успявам да вляза.След това забива и се изгася.
    Преди влизах през браузъра от телефона си, но сега имам проблем. Опитвам се да се "лог-на" но след всеки следващ опит или се отчита някаква грешка, или ми изписва "Първо трябва да влезете". Помощния център не ми се отваря, понеже трябва да се логна.
    Компютърът ми не е както трябва и ще бъде на ремонт известно време. Та, помощ някаква ако може, ще Ви бъда много благодарна!!! <3

Просто не влизай в facebook не мисля, че е толкова важен.

@qkiq_metal Вече 4ти ден не съм влизала, а имам близки приятели с които само там мога да "общувам".

Супер фен Аватара на JDeel
    Пробвай на друг браузър и ако пак не става, значи имат някакъв проблем и ще чакаш докато се оправи

Цитирай Първоначално написано от fls63 Виж мнението
    @qkiq_metal Вече 4ти ден не съм влизала, а имам близки приятели с които само там мога да "общувам".
    Направи си viber и готово.

Пробвай с lite приложението за бавни телефони https://play.google.com/store/apps/d...ook.lite&hl=bg
    Мисля, че можеш да пишеш от там.

Не става с ничии браузър, реших да си дръпна старата версия Lite и за сега нямам проблем,само се моля да не я спрат.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си