- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно видовете връзки между двама души!!!
А как можеш да си най-добър приятел с човек, с когото си се запознал преди кратко време?
Говоря за връзка между двама човека - напълно самостоятелни един от друг, които не искат да се обвързват или да се чукат като животни. Вместо това търсят съвместни удоволствия, които не включват въргаляне в чаршафите. (:
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Защо задавате условие в една връзка задължително да има секс?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Явно не може да ме разберете... :/
Еми аз се опитвам да те разбера, наистина. Но, според мен, живеем във време, в което трудно би се поддържала такава връзка без наличието на хормони. Убедила съм се. Просто е малко некоректно спрямо един от двамата.
Да, и аз очаквам включване от sladura89, макар че знам мнението му.
Вечерях и вече съм сит. (:
Ще се опитам да внеса малко повече яснота.
По-горе използвахте определението "най-добър/добра приятел/ка". Момичета, не знам при вас как стои положението с броя на най-добри приятели/приятелки, но при момчетата обикновено съществува само най-добри приятели. Приятелките са или бивши, или бъдещи гаджета. Има изключения, но обикновено е така.
Да поясня какво разбирам под "неангажираща връзка без секс" - ами, каквото съм написал. (: Пример: искам да отида в Рим. Но не искам да съм сам. Не искам и да ходя с приятел, защото някак не е редно и е много странно, отстрани погледнато. За целта пускам оферта на някое момиче (да, логично е да е приятелка, стига да имам такава). Уговаряме се и заминаваме. Кефим се на Рим, обикаляме насам-натам Италия, правим снимки, забавляваме се, но не се въргаляме в кревата. Удоволствието е колективно и е в преживяните незабравими моменти. Връщаме се в България и толкоз. Може повече да не се срещнем, а може още следващата седмица да отидем другаде.
Била ли е установена връзка между нас - аз мисля, че "да". Макар и без секс и целувки. Връзка без някакви бъдещи ангажименти един към друг.
Защо подобен вид съвместно пътуване го характеризирам повече като връзка вместо приятелство?
Просто е - да разгледаме два варианта:
Вариант 1 - аз решавам, че ми се ходи до Рим и каня някое свободно момиче, което познавам. Какъв е шансът тя да се навие?
Вариант 2 - аз решавам, че ми се ходи до Рим и каня някое момиче със сериозна връзка, което познавам. Какъв е шансът тя да се навие?
Ако връзката между мен и момичето е само приятелска - шансовете би следвало да се доближават (разбира се по-големите са със свободното момиче).
Друг въпрос - как би реагирал приятелят на момичето със сериозна връзка? Ще се зарадва ли, при все че сме само приятели с половинката му?
Пак повтарям - момичетата сте по-социални. Нямате проблем да имате дълъг списък от приятели/приятелки (въпреки, че по-удачно е да използвам думата познати).
Логичният ви въпрос сигурно ще е - "защо просто не си намериш приятелка?".
Отговорът ми е: в момента не ми е приоритет в живота. Това е.
Аз лично имам 2 приятелки,като с едната съм много,много добър приятел и никога нито един от двама ни не е искал да бъде гадже с другия.Аз не съм нейн тип и тя не е.А другата ,имаше привличане по едно време,но само това беше и сега е близка приятелка.Бившите трудно остават приятели,все има я останали чувства,я нещо друго и не се получава (личен опит).
Относно примерното обикаляне на Рим и без въргаляне в кревата-това е почти не възможно да се случи.Аз така мисля![]()
От моя страна няма проблеми подобно пътуване. Интересно ми е момичетата, дали биха се навили на подобна оферта.
бтв: Аз лично не поставям секса като върховна емоция/преживяване.
Въпрос - ако сексът е незабравим, то помниш ли всеки път като си го правил? А ако пътуваш насам-натам и се радваш на прекрасни изживявания (дори в момента не говоря за пътуване по света)?
Много ясно, че пътуването в Рим няма как да е просто пътуване. Може да не става въпрос за секс, но едното привличане или поне мисъл за връзка ще има, не може да ме убедите в обратното. Преди си мислех, че може да има приятелство между момче и момиче, самата аз имам такова. Както каза deitona22 - не е мой тип, не съм негов тип. Но до тук. В последствие стигнах до извода, че не може едни отношения между момиче и момче, при които има привличане поне на една от страните, не могат да вървят паралелно ръка за ръка с едно приятелство. Ние сме хора, имаме хормони. И дори и да не искаме, понякога чувстваме привличане, въпреки което трябва да си абсолютен непукист или по-скоро глупав, за да вярваш, че може да върви бъде допустимо с приятелство.
П.П По принцип смятам, че разсъждаваш правилно, но това с пътуването просто е абсолютно нелогично и неподходящ пример. Няма как да стане и сам го знаеш.
То и аз не бих имал проблем,то май дори имам с кой,но все още не сме.Чакаме лятото.Има момичета,но трябва да ги опознаеш и да сте наясно за нещата.
Отговор на въпроса:Не,та аз дори последния път не помня (това поради причината че не знам кога беше).Най-хубавото се помни,лошото се забравя-към 2рия въпрос.