.
Отговор в тема
Страница 4 от 12 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 284
    Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    това не е такъв вид връзка, за която говорим в темата, това се нарича приятелство и всъщност е по-ангажиращо от неангажиращите връзки според мен.
    Малко отклонения от темата да има Разнообразие щом има,е по-интересно.
    П.С.Ти нямаш ли матури

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Мм,не знаех че се нарича така.По-скоро го приемам за най-добра приятелка.И това хубав вид "неангажираща" връзка.
    А как можеш да си най-добър приятел с човек, с когото си се запознал преди кратко време?

Говоря за връзка между двама човека - напълно самостоятелни един от друг, които не искат да се обвързват или да се чукат като животни. Вместо това търсят съвместни удоволствия, които не включват въргаляне в чаршафите. (:

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    А как можеш да си най-добър приятел с човек, с когото си се запознал преди кратко време?

Говоря за връзка между двама човека - напълно самостоятелни един от друг, които не искат да се обвързват или да се чукат като животни. Вместо това търсят съвместни удоволствия, които не включват въргаляне в чаршафите. (:
    А защо трябва да познаваш човека от кратко време? Дори и така да е ,пак можеш да го опознаеш и ще ти е по-приятно да вършиш нещата които изреди с него.Разбеах те за какво говориш,тъй като един вид имам такава приятелка.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна

Това си е вид приятелство, откъдето и да го погледнеш. Нормално е да не спите на първата седмица, а да изчакате месец-два, но в крайна сметка идва и ред на секса. Нали в крайна сметка говорим в тази тема за хора, които искат връзка с някой друг?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен
    Защо задавате условие в една връзка задължително да има секс?

Град
    Варна
    Защо задавате условие в една връзка задължително да има секс?
    Защото, ако говорим за връзка, която включва сериозни отношения на романтично/любовно ниво (или както там го наричате) не виждам как ще говорим за отдадена, всеотдайна връзка, която не включва секс (или правене на любов)
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Защото, ако говорим за връзка, която включва сериозни отношения на романтично/любовно ниво (или както там го наричате) не виждам как ще говорим за отдадена, всеотдайна връзка, която не включва секс (или правене на любов)
    Но нали тук се говори и за неангажиращи връзки?

Аз затова по-горе написах:
    А неангажираща връзка без секс?

Град
    Варна
    Но нали тук се говори и за неангажиращи връзки?
    Да, които автора имаше предвид т.нар. връзки без споделяне на твърде големи чувства. Което далеч не означава безразборен секс, а просто да правиш секс с точно избран от теб човек, което не изключва да вечеряте заедно навън.

Супер фен
    Явно не може да ме разберете... :/

Мега фен Аватара на divergent
    Малко отклонения от темата да има Разнообразие щом има,е по-интересно.
    П.С.Ти нямаш ли матури
    Съгласна съм.
    Какви матури по това време, човеко?

Град
    Варна
    Еми аз се опитвам да те разбера, наистина. Но, според мен, живеем във време, в което трудно би се поддържала такава връзка без наличието на хормони. Убедила съм се. Просто е малко некоректно спрямо един от двамата.

Явно не може да ме разберете... :/
    Разбираме, че го разбираш по такъв начин и ние просто казваме, че го разбираме по друг.

Град
    София
    Съгласна съм.
    Какви матури по това време, човеко?
    Е то няма как да си несъгласна Еми,де да знам.Стига гледа ютуба и сядай да учиш хах

Град
    София
    Разбираме, че го разбираш по такъв начин и ние просто казваме, че го разбираме по друг.
    Еми дивергента го каза,малко по по-различен начин чаткаме ние нещата ;д.Очаквам и sladura89 като прочете това ,а го разбере като мен
    П.С.Стифлър,плашиш ме понякога! ;д

Град
    Варна
    Да, и аз очаквам включване от sladura89, макар че знам мнението му.

Е то няма как да си несъгласна Еми,де да знам.Стига гледа ютуба и сядай да учиш хах
    Честно ли? Или още не знам къде се намирам и не ти схващам майтапа, или няма майтап и наистина не знаеш, че матурите ми минаха и заминаха, даже и оценките съм си пресметнала приблизително. :д
    Ама айде сега, не е за това темата. :д

Град
    София
    Честно ли? Или още не знам къде се намирам и не ти схващам майтапа, или няма майтап и наистина не знаеш, че матурите ми минаха и заминаха, даже и оценките съм си пресметнала приблизително. :д
    Ама айде сега, не е за това темата. :д
    Бъзикам те много ясно

Град
    София
    Да, и аз очаквам включване от sladura89, макар че знам мнението му.
    На нас двамата с него много често ни съвпадат мненията и е някак странно.Ти да не би го познаваш ?

Град
    Варна
    На нас двамата с него много често ни съвпадат мненията и е някак странно.Ти да не би го познаваш ?
    Не, не го познавам, просто го разбрах в началото.

Супер фен
    Вечерях и вече съм сит. (:

Ще се опитам да внеса малко повече яснота.
    По-горе използвахте определението "най-добър/добра приятел/ка". Момичета, не знам при вас как стои положението с броя на най-добри приятели/приятелки, но при момчетата обикновено съществува само най-добри приятели. Приятелките са или бивши, или бъдещи гаджета. Има изключения, но обикновено е така.

Да поясня какво разбирам под "неангажираща връзка без секс" - ами, каквото съм написал. (: Пример: искам да отида в Рим. Но не искам да съм сам. Не искам и да ходя с приятел, защото някак не е редно и е много странно, отстрани погледнато. За целта пускам оферта на някое момиче (да, логично е да е приятелка, стига да имам такава). Уговаряме се и заминаваме. Кефим се на Рим, обикаляме насам-натам Италия, правим снимки, забавляваме се, но не се въргаляме в кревата. Удоволствието е колективно и е в преживяните незабравими моменти. Връщаме се в България и толкоз. Може повече да не се срещнем, а може още следващата седмица да отидем другаде.
    Била ли е установена връзка между нас - аз мисля, че "да". Макар и без секс и целувки. Връзка без някакви бъдещи ангажименти един към друг.

Защо подобен вид съвместно пътуване го характеризирам повече като връзка вместо приятелство?
    Просто е - да разгледаме два варианта:
    Вариант 1 - аз решавам, че ми се ходи до Рим и каня някое свободно момиче, което познавам. Какъв е шансът тя да се навие?
    Вариант 2 - аз решавам, че ми се ходи до Рим и каня някое момиче със сериозна връзка, което познавам. Какъв е шансът тя да се навие?

Ако връзката между мен и момичето е само приятелска - шансовете би следвало да се доближават (разбира се по-големите са със свободното момиче).
    Друг въпрос - как би реагирал приятелят на момичето със сериозна връзка? Ще се зарадва ли, при все че сме само приятели с половинката му?

Пак повтарям - момичетата сте по-социални. Нямате проблем да имате дълъг списък от приятели/приятелки (въпреки, че по-удачно е да използвам думата познати).

Логичният ви въпрос сигурно ще е - "защо просто не си намериш приятелка?".

Отговорът ми е: в момента не ми е приоритет в живота. Това е.

Град
    София
    Вечерях и вече съм сит. (:

Приятелките са или бивши, или бъдещи гаджета. Има изключения, но обикновено е така.

" Кефим се на Рим, обикаляме насам-натам Италия, правим снимки, забавляваме се, но не се въргаляме в кревата".
    Аз лично имам 2 приятелки,като с едната съм много,много добър приятел и никога нито един от двама ни не е искал да бъде гадже с другия.Аз не съм нейн тип и тя не е.А другата ,имаше привличане по едно време,но само това беше и сега е близка приятелка.Бившите трудно остават приятели,все има я останали чувства,я нещо друго и не се получава (личен опит).
    Относно примерното обикаляне на Рим и без въргаляне в кревата-това е почти не възможно да се случи.Аз така мисля

Супер фен
    ...
    Относно примерното обикаляне на Рим и без въргаляне в кревата-това е почти не възможно да се случи.Аз така мисля
    От моя страна няма проблеми подобно пътуване. Интересно ми е момичетата, дали биха се навили на подобна оферта.

бтв: Аз лично не поставям секса като върховна емоция/преживяване.

Въпрос - ако сексът е незабравим, то помниш ли всеки път като си го правил? А ако пътуваш насам-натам и се радваш на прекрасни изживявания (дори в момента не говоря за пътуване по света)?

Град
    Варна
    Много ясно, че пътуването в Рим няма как да е просто пътуване. Може да не става въпрос за секс, но едното привличане или поне мисъл за връзка ще има, не може да ме убедите в обратното. Преди си мислех, че може да има приятелство между момче и момиче, самата аз имам такова. Както каза deitona22 - не е мой тип, не съм негов тип. Но до тук. В последствие стигнах до извода, че не може едни отношения между момиче и момче, при които има привличане поне на една от страните, не могат да вървят паралелно ръка за ръка с едно приятелство. Ние сме хора, имаме хормони. И дори и да не искаме, понякога чувстваме привличане, въпреки което трябва да си абсолютен непукист или по-скоро глупав, за да вярваш, че може да върви бъде допустимо с приятелство.

П.П По принцип смятам, че разсъждаваш правилно, но това с пътуването просто е абсолютно нелогично и неподходящ пример. Няма как да стане и сам го знаеш.

Град
    София
    От моя страна няма проблеми подобно пътуване. Интересно ми е момичетата, дали биха се навили на подобна оферта.

бтв: Аз лично не поставям секса като върховна емоция/преживяване.

Въпрос - ако сексът е незабравим, то помниш ли всеки път като си го правил? А ако пътуваш насам-натам и се радваш на прекрасни изживявания (дори в момента не говоря за пътуване по света)?
    То и аз не бих имал проблем,то май дори имам с кой,но все още не сме.Чакаме лятото.Има момичета,но трябва да ги опознаеш и да сте наясно за нещата.
    Отговор на въпроса:Не,та аз дори последния път не помня (това поради причината че не знам кога беше ).Най-хубавото се помни,лошото се забравя-към 2рия въпрос.

Град
    София
    Много ясно, че пътуването в Рим няма как да е просто пътуване.

П.П По принцип смятам, че разсъждаваш правилно, но това с пътуването просто е абсолютно нелогично и неподходящ пример. Няма как да стане и сам го знаеш.
    Хах и аз това се замислих,че точно Рим е някак си романтично както и да се погледне.Виж примерно Стокхолм или Санк Петербур е друга работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си