Не са само момчета, аз даже в момента не се сещам за познато момче, което да търси неангажираща връзка, но пък една бивша съученичка е доста шавлива, буквално всяка седмица е с различно момче и търси само секс. Близка моя приятелка пък даже и секс не търси, само ми обяснява как не иска да се обвързва, но непрекъснато излиза с различни момчета за по 1-2 седмици, онзи ден последните двама се срещнаха в дискотеката и стана интересно... :д Аз лично предпочитам сериозната връзка, въпреки че неангажиращите се водят по-приключенски и носещи нови усещания. Дори така да е, взаимоотношенията между двата пола не са мястото за такива изживявания, наистина хубаво е само когато всичко е истинско, ако има само секс без чувства удоволствието е само по време на акта, след това отново се чувстваш непълноценен. Мисля, че към тези връзки прибягват хората, които са се уморили да обичат без да бъдат оценени или са били много наранени. Искат малко почивка от задълбочените взаимоотношения, но не искат да се лишават от плътските удоволствия.