Влюбена съм в момче, което е четири години по-голям от мен(той е на 17, а аз на 13).Харесвам го от почти година, но тъй като живее в чужбина с родителите си успях да го видя само още веднъж, след като разбрах, че имам чувства към него.Видях го миналата година на рожден ден (познавам го от преди, но от този рожден ден всичко се промени).Висок, чаровен, мил...момчето, което има място във всичките ми сънища от тогава.На рождения ден си разменяхме погледи, но никой нямаше смелост да проговори на другия.Докато говорех с братовчед ми той ме гледаше.Направи ми впечетление, че по едно време се опита да се приближи по-близо до мен(на общата снимка).След рождения ден се видяхме още веднъж и имах чувството, че се гледахме 1 минута.Мъчението от това, че не го бях виждала толкова време ще приключи на 30ти Юни (рожденият ден) и нямам търпение да го видя...гледам негови снимки и видеа, в които го има, но нямям търпение да видя очите му отново наживо...! Почват обаче и притесненията ми дали и той ме е харесал, ще ме хареса ли, ще се сближим ли.....искам да му се харесам...! Според Вас въпреки малката информация, която ви дадох (аз, не че имам и по-голяма де) дари ме е харесал? Също така дайте идеи как да го впечетля, също и как да се облека, така че да е подходящо за рожден ден? Благодаря!