.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    georgII1
    Guest

Кръв след половият акт

Здравейте.Вчера решихме с приятелката ми да го направим и двамата сме доста запознати с секса въпреки че не бяхме опитвали до вчера по форуми нагоре/надолу сме чели но точно това не сме очаквали.. Та всичко мина добре кръв имаше болеше я всичко добре но до тук, след това тя отиде до тоалетната и ми каза че е излязло кръв аз помислих че е нормално това но уви и тази сутрин е имало пак кръв и искам да попитам нормално ли е да има кръв след това тъй като цикъла и идва началото на месеца ( 5 , 6 там някъде ) доста сме притеснени моля дайте мнението си

Нормално е, аз по време на отварянето нямах и капчица, но на следващия ден имаше доста. Индивидуално е.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нормално е но да се следи да не е нещо друго ако и продължи да ходи на гинеколог

Напълно нормално си е! Кръв тече и след 2-рия път и след 3-тия полов акт! На мен след 4-тият път ми спря кръвотечението след,като ме отвориха,просто при някои има много кръв при някои хич!

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amorenvivo Виж мнението
    Напълно нормално си е! Кръв тече и след 2-рия път и след 3-тия полов акт! На мен след 4-тият път ми спря кръвотечението след,като ме отвориха,просто при някои има много кръв при някои хич!
    Не ти отива да се правиш на момиче.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Не ти отива да се правиш на момиче.
    Хахаха ако искаш да проверим дай си скайп или вайбър! Ама не ти стиска хермафродит недоебан!

Indistinct Знам че мразиш жените,ама чак такава злоба към нас не е нужна!

Аморе дреме ти на путката какво си плямпа тоя педерас Дай го на мен аз педалчетата ги оправям хубаво ще вика после майка му и баща му да му помогнат ама няма кой да го спаси после и майка му ще оправя та да ме запомнят с хубаво

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си