- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- бокс и фитнес комбинация
Значи от началото на септември 2015 до сега се занимавам активно с фитнес обаче тъй като имах големи амбиций да се запиша и на бокс се записах и тренирам бокс от 3 месеца
гледах в нета някакви статии относно комбинацията на тези две неща и реших да ги редувам по 3 пъти бокс и 2 пъти фитнес. Пътрвя ден си правя базови упражнения - които покачват силата иначе тренирам по следния начин
Растягане и загряване после клег лег тяга и военна преса , приключвам с корем кръст и пак растягане
В втората тренировка е експлозивност. Не съм сигурен но май че трябва да включа упражнения с повече машини или такива упражнения, които натоварват повече от няколко мускола
Написах темата защото не съм сигурен дали всичко това ще донесе големи резултати ( за втората тренировка не съм въобще сигурен дали избщо е правилна) Така че който може нека да дава критики, съвети и да си изказваже мнениети като цяло
докато го четох тва ми се додрайфа бате
прави комплексни тренировки със свободни тежести, не ти трябват машини. Прави много неща за експлозивност, защото е лесно да се възстановяваш от тях и дават бая ползи за бокса.
Трябва ти истински треньор!
Последно редактирано от АгентМура : 05-30-2016 на 11:25
TBE P4P #1
Пулев само знае да яде крошета.
Последно редактирано от АгентМура : 06-03-2016 на 16:07